Kāzas ziemā

trešdiena, novembris 07, 2012

Nekad neesmu gribējusi un neesmu sapratusi tos, kas grib savā kāzu dienā lekšot apkārt baltos ūdeļādas kažokos un atlasa saišu zābakos  izspēlēt Ziemeļu pasakas un princeses. Agrāk likās, ka tikai vasara ir piemērotākais laiks kāzām ( un vēl vēls pavasaris, jo ir peonijas (vī), un, jā, arī rudens, jo tas jau izsenis ir precību un ražas laiks, kad viss liekas skaistāks un nopietnāks, nekā patiesībā ir). Ziema man nekad nesaistījās ar kāzām, līdz nejauši sanāca veidot ziemas līgavas tēlu:

Modele- Kristīne
Pārsteidzu pati sevi, bet ar šo aizsākās mana apsēstība ar klasiskām, aristokrātiskām, ziemas kāzām, kurās ir balts uz balta,


 mazliet apbružāti dekora elementi,

un visam pāri karstvīns šampanieša glāzēs, un ciemiņi, kas ir jautri, jautri jau pirms vakara galda, jo visiem auksti un visi grib sasildīties visos iespējamos veidos, un  pastaigas pa piesnigušiem parkiem (nu, piemēram, kā šis):

Savāds šarms visā tajā " ziemas kāzu" lietā. Joprojām atzīstu, ka man riebjas ziema, un viss, kas ar to saistīts, taču kaut kas tajā visā ir pat ļoti piesaistošs. Tāda tīra, svaiga ideja. Tāds balts ideālisms.

Photos: Gatis Ignāts/ Google/ Etsy
Makeup/ Style/ Hair - Rose Louxembourg

You Might Also Like

0 komentāri