Baltic Beauty 2012 Inglot pirkumi

otrdiena, novembris 06, 2012

Tā nebija mana pirmā iepazīšanās ar Baltic Beauty, taču citas reizes gāju vien sportiskas intereses dzīta - sevi parādīt, uz citiem paskatīties, kā tautā saka. Šoreiz laiks bija ierobežots ( kā visur pēdējā laikā), un galvenais mērķis bija Inglot kosmētika. Kopš beigušies mani buržujustiskie brīvdienu braucieni uz Poliju un Lietuvu, skaudri izjutu Inglot acu ēnu trūkumu savā kosmētikas arsenālā. Vispār, visu pirkumu kopaina izskatījās aptuveni tā:


Taču , šoreiz, smalkāk par Inglot acu ēnām:
Pirmkārt jau, katru reizi kā pirmo reizi, stāva sajūsma par magnētiskajām paletēm ( magnētisko, aiztaisāmo vāciņu, kas ļauj visādos veidos tās ēnas aiztaisīt, un justies kā superpro meikap ārtistam  krāsošanas procesā justies ērti, ka tas vāciņš nekur nepazudīs, un visas ēnas vienuviet, magnētiskajā paletē). Daudz negribēju, tā kā košie toņi man ir daudz. Beigās sakombinēju universālu dienas/vakara makeup smokey - eye paleti:
Kas dzīvē izskatās apmēram tā:

352 - Matēts, silts ādas tonis
30 - Zeltaini bēšīgs, spīdumains tonis
470 - Laškrāsas, silts matēts tonis ( īpaši labi var tikt izmantots arī kā neuzkrītošs vaigu sārtums)
434 - Satīna spīduma piesātinātais, lilllīgi tumšbrūnais tonis.
326 - Auksts, matēts brūns tonis ( tumšmatēm var tikt labi izmantots arī kā uzacu ēnas).

Kopsummā, ēnas kārtējo reizi nelika vilties- krāsas piesātinātas, ilgnoturīgas, ļoti pigmentētas un labi saskan savā starpā, ļaujot eksperimentēt. Toņi, manuprāt, universāli - var tikt piemēroti dažādiem ādas tipiem un krāsu tipāžiem. Klājas labi, maksimāli " parādot" pigmentus, nevis nobirstot. Noturība - līdz pat 12h. Atzīšos, šīs acu ēnas man patīk krietni labāk par MAC acu ēnām ( arī cenu ziņā, par šādu paleti samaksāju 15 Ls, katra acu ēna - virs 2 gramiem svara, kas ir diezgan daudz, par tādu cenu).
Katru reizi nebeidzu sajūsmināties arī par acu ēnu hermētisko iepakojumu ( tā kā rudens vitamīnu iepakojums, kur katrai ēnai ir sava atsevišķa kabatiņa, kas hermētiski iepakota):
Vienvārdsakot, ja gadās būt vietās, kur Inglot ir brīvi pieejams, droši ņemiet - nenožēlosiet.
Jauku, piesātinātu vakaru!

You Might Also Like

0 komentāri