Svētku noskaņojums vol.2

pirmdiena, novembris 26, 2012

Laiks otrajam tēlam, kas tika veidots uz svētku viļņa, brīvdienās. Dīvainā kārtā, mani bieži neiedvesmo iespaidīgi meikap foto, bet gan citas lietas, kas īsti nav saistītas ar meikapu, bet var tikt uzskatītas par mākslu. Šis tēls tika iedvesmots no interjeriem. Jā, jā...no interjeriem - mīkstiem, ziliem dīvāniem, baltiem spoguļiem, kas novirzīja pie ziemas meikapa. Jau sen plānoju nokrāsot vienu viesistabas sienu gaiši zilu.


Tā, meklējot inspirācijas internetā tapa nevis gaiši zila siena ( aleluja, pusgadu jau inspirējos, bet sienas viesistabā joprojām baltas), bet  ziemas interjeru inspirēts meikaps. Nerunāšu daudz, skatieties paši.

Asimetrisks meikaps - izmantojot daudz glitterus, un bērnu komplektu kreļļu veidošanai, no kurienes arī nāk lielās sniegpārslas ( Tiger, 2.00Ls), ko pielīmē uz iepriekš uzzīmēta ornamenta ar skropstu līmi. Acu/ lūpu meikaps ir minimāls, uzacis ietonētas ar baltu bodyart krāsu, lai veidotu apsarmojuma efektu.
Vaigu sārtuma un konturēšanas pūdera vietā izmantoju gaišas, perlamutra MAC acu ēnas. Ar ko arī tiek panākts tāds apsarmojušu vaidziņu efekts.
Jā, varbūt, šis gluži nav meikaps korporatīvajai ballītei, taču sniega karalienes imidža uzturēšanai, piemēram, Jaunajā gadā - noderēs ideāli. Vai kreatīvai fotosesijai Ziemassvētku kartiņām, piemēram, šādā guļamistabā
( jā, jā, atkal es ar interjeriem)
Noskaņojumu nav jāgaida, tas ir jārada pašam. Var pat neizejot no dzīvokļa :)
Lai jauki!

Modele : Agita
Makeup/Style/ Photo : Rose Louxembourg
Interior photos : Google

You Might Also Like

0 komentāri