L'oreal Colour Riche Matte - lūpu krāsas, kas noteikti jāizmēģina.

ceturtdiena, maijs 18, 2017


Smukais laiks man kā katru gadu sekmējas košāku un piesātnātāku krāsu lietošanā ikdienā. Talkā nāk ne tikai piesātinātāki vaigu sārtumi un hailaiteri, bet arī spilgtākas lūpas. Tieši tāpēc šodien iedomājos atrādīt savas pēdējā laika absolūtās favorītes lūpu krāsu sektorā - salīdzinoši jaunās L'oreal Colour Riche matētās lūpu krāsas. Absolūti visas lietoju jau pāris mēnešus un nemelošu, ja teikšu ka lūpukrāsas patiešām ir dikti foršas.



Pavisam manās rokās ir nonākuši 5 lūpukrāsu toņi - visus arī lietoju, taču vismīļākais ir pirmais pa labi - 640 Erotique. Ļoti maigs, krēmīgs tonis, kas ļoti labi iztušējas un piedod lūpām dabisku izskatu. Šo esmu lietojusi tik uzcītīgi, ka puse jau iztērēta. Man patīk konkrēto toni klāt puscaurspīdīgāā kārtā, iztušējot ar pirkstiem. Ļoti juteklisks efekts, es jums teikšu :)


Lūpukrāsas pēc sajūtām vispār ir ļoti maigas un krēmīgas. Par 100% matētām tās nosaukt es nevarētu, tām drīzāk ir satīna finišs un ļoti labas kopjošās īpašības. Noturība lūpu krāsām ir vidēja - kafijas pauzi izturēs, bet pilnvērtīgas pusdienas diez vai. Taču ņemot vērā labo pigmentāciju un to kā šīs lūpu krāsas uzvdas uz lūpām - esmu gatava tās atjaunot.
 Man personīgi pavisam matēto lūpu efekts jau sāk apnikt, dikti daudz tā ir bijis pēdējā laikā. Šobrīd man atkal aktuālas ir pusmatētas, mitrinātas lūpas, kas izskatās dzīvas. Šīs lūpukrāsas ir ideālas šādam efektam - nesausina, vienmērīgi klājas, kopj lūpas un ir ērtas lietošanā. Pēc efekta šīs droši varu salīdzināt ar luksus klases lūpukrāsām gan pēc sajūtām, gan efekta. Arī toņu izvēle ir dikti plaša, pavisam ir pieejami 12 toņi - katrai gaumei un dzīves gadījumam.  Ja esat jaunas, pavasarīgas lūpukrāsas meklējumos - iesaku noteikti veikalā pievērst uzmanību :)





You Might Also Like

2 komentāri

  1. Man ne ar vienām citām lūpu krāsām nav bijis tā, ka bieži prasa kas man uz lūpām, bet ar šīm visu laiku :) Es arī ikdienā visbiežāk nēsāju Erotique :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani vispār L' oreal pēdējā laikā ļoti iepriecina, gan kvalitātes, gan toņu, gan iepakojuma ziņā. :)

      Dzēst