Max Factor jaunumu apskats + pavasarīga I Z L O Z E

otrdiena, marts 07, 2017


Sveiciens!

Likās tūlīt, tūlīt jau sāksies pavasaris, bet šodien atkal sniegs. Atzīšos šādi laikapstākļi nav mani mīļākie, kā arī ziema kopumā :) Šoreiz izdomāju padalīties ar ļoti pavasarīgiem jaunumiem no Max Factor, kurus būs iespējams izmēģināt arī Jums un radīt sev patiesi sievišķīgu, pavasarīgu noskaņojumu. Bet par to raksta beigās, tagad par produktu iespaidiem pēc viena mēneša testēšanas.

Max Factor Lasting Performance tonālais krēms - vispār, ja man liktu izvēlēties favorīt budžeta klases tonālo krēmu ražotāju, viens no tiem noteikti būtu Max Factor. Laika pārbaudīti tonālie, kas mani ir izglābuši visdaž'dākajās situācijās vēl mācoties grimētājos. Arī šas tonālais nav izņēmums - pasmagas konsistences, taču ar samtainu tekstūru, dabisku klājumu un ļoti noturīgs.  Pati uzklāšana ir viegla, ņemot vērā sedzamību, kādu produkts rada. Es parasti visu tonālo uzklāšanai izmantoju Beauty blender. Arī noturība tonālajam krēmam visas dienas garumā ir vērā ņemama. Tas nesmērē gaišas drēbes un nepaliek uz pirkstiem pieskaroties sejai. Es teiktu, ka šis ir ļoti labs tonālais krēms normālai/kombinētai/taukainai sejas ādai. Sausai sejas ādai prasītos tāds pamatīgāks krēms vai mitrinoša bāze, pirms klāt produktu. Noteikti iesaku izmēģināt, ja esat "bez problēmu" tonālā krēma meklējumos.

Max Factor Eyefinity smokey eye zīmuļi - jauni zīmulīši Max Factor klāstā. Es pati Max Factor zīmuļus izmantoju jau gadiem ilgi - starpskropstu acu līnijas iezīmēšanai. Šie konkrētie iepatikās ar mīksto, tekstūru un ilgo noturību. Ražotājs saka, ka tie ir ūdensnoturīgi. Es drīzāk teiktu, ka zīmuļi ir ar augstu noturību pret šādiem sniegainiem laikapstākļiem, taču dušošanos vai baseinu diez vai izturēs. Pašu zīmuļu krāsa ir ar metālisku atspīdumu, kas piedod acīm īpašu dziļumu. Iepriecināja arī baltā zīmuļa puse, kas man uz ūdenslīnijas turas ļoti pieklājīgu laiku, nesaveļoties un nekustoties ne no vietas vairākas stundas.



Max Factor 2000 Calorie Curl Addict tuša - šī ir klasiskās, Max Factor 2000 kalorijas  tušas jaunā versija. Tā sola gan atdalīt, gan pagarināt, gan padarīt skropstas kuplākas. To sekmē acs anatomiskās formas izliekuma birstīte, kas ir ļoti kupla. Sākotnēji likās, ka manām acīm šīs tušas birstīte būs par lielu, bet pierodot - formai un lielumam nav ne vainas. Man pašai ļoti patīk šīs tušas kuplinošais efekts. Tāda sajūta, ka birstīte spēj nokrāsot pat vismazākās skropstas. Arī skropstu izliekums sanāk neslikts, taču bez skropstu atliecēja tas neturas visu dienu. Arī tušas tekstūra ir elastīga, ne pārāk mitra, kas ļauj acis uzkrāsot ļoti precīzi un ātri, nesaķepinot skropstas. Šī tuša noteikti patiks īso un gaišo skropstu īpašniecēm, jo efekts no lietošanas ir acīmredzams uzreiz.

Kā jau var noprast pēc virsraksta, paredzēta arī izloze. Vēlos lai divas no manām lasītājām izmēģina jaunāsMax Factor tušas, kā arī jaunos MAX Factor divpusējos acu zīmuļus. Uzvarētāji šoreiz būs divi :)




I Z L O Z E

Lai piedalītos:
  • Lieto Rafflecopter formu zemāk.
  • Šoreiz balvas netiks sūtītas, uzvarētājiem tās man izdevīgā vietā un laikā nodošu personīgi rokās :)
  • Papildus punkts, ja seko šī bloga Facebook lapai
  • Papildus punkts, ja publiski dalīsies ar šo bloga ierakstu savā Facebook lapā.
  • Giveaway turpināsies līdz 14.martam
  • Ar uzvarētāju sazināšos ar e-pasta vai Facebook palīdzību un atbildi gaidīšu 1 dienas laikā. Ja atbildi nesaņemšu, tā vietā izvēlēšos citu uzvarētāju. 
  • Balvas tiks izlozēta random kārtībā ar Rafflecopter palīdzību. Kopā būs 2 uzvarētāji - katrai uzvarētājai pa vienai balvai (viena tuša + viens zīmulis)


You Might Also Like

1 komentāri

  1. Man ļooooti iepatikās šī tuša - vnk superīga! :) Zīmulīši arī labi :)

    AtbildētDzēst