Jaunumi no L'oreal - iespaidi, atsauksmes, tests.

otrdiena, janvāris 31, 2017


Šodien, gatavojoties blogot, secināju, ka šis būs mans pirmais ieraksts šajā gadā. Pašai neticas, taču janvāris paskrēja vēja spārniem un pazuda kaut kur starp jaunu ceļojumu plānošanu, papildus pienākumu apjomu darbā, draugu pasēdēšanām un laiskām brīvdienām. Kārtojot savus kosmētikas krājumus, secināju, ka joprojām lietoju pārsvaŗā pārbaudītus produktus, taču ir arī daži jaunumi par kuriem vēlos pastāstīt. Šoreiz par jaunumiem no L'oreal.

Tušas:

L'oreal Volume Million Fatale - pēdējā jaunākā tuša no L'oreal. Lai arī neesmu silikona birstīšu fans, šī konkrēta tuša man ir iepatikusies, un roka no rītiem stiepjas tikai pēc tās. Tā ļoti labi atdala katru, pat vismazāko skropstiņu, veidojot ļoti skaistu izliekumu un turoties visas dienas garumā. Arī krāsa ir piesātināti melna, ne tumši pelēka kā dažām tušām. Produktu var arī uzslāņot - viens slānis rada dabiskāku efektu, vairāki - tiešām leļļu skropstas. Ja esat standarta, ļoti kvalitatīvas tušas meklējumos- šī būs īstā. Nepārslogo, taču arī nesaķepina. Noteikti iesaku izmēģināt.


L'oreal False Lash Sculpt  - tuša, ko ļoti vēlējos pamēģināt, jo klasiskā versija man patīk tīri labi, taču konkrētais produkts mazliet lika vilties. Man liekas problēma ir ne tušas formulā, bet tieši birstītes izpildījumā. Tā ir izliekta, taču diezgan plakana. Rezultāts - produkts uz birstītes nonāk par daudz, kas padara skropstas smagas, neļaujot tām turēt smuko izliekumu. Kopsummā, iespējams šis produkts būs labāks, kad mazliet pažūs, bet pagaidām šī tuša man nav favorītos.


L'oreal Ultra Precision laineris - jeb šķidrā acu kontūrlīnija ir vēl viens produkts, ko lietoju ikdienā. Tā ultra smalkā otiņa ļauj uzvilkt ļoti smalku un precīzu līniju, pie pašām skropsu saknēm. Arī satvērienā otiņu ir ļoti viegli turēt, kas ļauj zimēt ļoti precīzu kaķacs līniju, gan biezāku laineri 60'to gadu stilā. Produkts turas visā dienas garumā, lai arī nav ūdensnoturīgs. Šo patiešām iesaku.


L'oreal Lip paint Matte / toņos 204 Red Actually un 201 Holywood beige /  - ilgi gaidītās lūpu krāsas no L'oreal, kas solīja nesausināt lūpas, tajā pat laikā viegli klāties un radīt matētu klājumu. Realitātē šīs ir labas lūpu krāsas ikdienas lietošanai, taču par tiešām matētām tās nevarētu saukt. Man īpaši patīk ērtais, košais iepakojums, kas tā vien vedina domas uz pavasari, kā arī ērtais aplikators, kas ļauj noklāt visas lūpas divos vilcienos. Runājot par produkta konsistenci un uzvedību uz lūpām, varu teikt, ka klājas produkts ļoti viegli, arī klājumu var variēt - no piesātināta līdz tikko manāmam, taču pilnīgi matēts klājums tas nebūs. Es teiktu, ka lūpu krāsas ir pusmatētas. Man sarkanais tonis asociējas ar vienu laiku tik ļoti populārajām Āzijas kosmētikas lūpu un vaigu lakām, kas nožūstot un mazliet noēdoties uz lūpām atstāja aveņsārtu pigmentu. Šīs lūpukrāsas uzvedas ļoti līdzīgi. Noturība ir vidēja - pāris kafijas krūzes izturēs, atstājot uz lūpām krāsu pigmentu. Man šīe produkti drīzāk asociējas ne ar Instagram smago, matēto grimu, bet ar vasarīgu, vieglu grimu, kas neprasa liekus pūliņus. Kad ar spilgtu lūpu pigmentu un skropstu tušu ir pietiekami svaigam izskatam.


L'oreal Lip Paint Lacquer / tonī  103 Fuchsia wars /  - šīs pašas lūpu krāsu sērijas variācija par lūpu laku, jeb lūpu krāsu ar lakai līdzīgu klājumu. Teikšu, ka šī lūpu krāsa ir mans favorīts. Tā nesausina lūpas, tonis būs perfekts vasarai, arī pēc sajūtām un konsistences man konkrētā lakas sērija patika labāk. Arī pigments  klājumā likās tāds vienmērīgāks, un lūpas izskata ziņā kārdinošākas.


L'oreal True match Highlight / toņi Rose un Ice / - lieliski izgaismojošie pūderi, lai izmēģināto šobrīd joprojām populāro strobinga tehniku. Rose ir domāts siltākam ādas tonim, savukārti Ice ir domāts vēsākiem ādas apakštoņiem. Man lietošanā ir abi, jo uz manas sejas tie rada divus dažādus efektus. Rose slinkajās dienās letoju pat kā hibrīdu starp izgaismošanu, vaigu sārtumu un mazliet "dreipingu" (jā, jā jauna tehnika, kas iedvesmota no 80- tajiem - konturēt seju ar vaigu sārtumu). Ice savukārt lietoju vakara grimā, kad izgaismotāju gribas tādu pamanāmāku. Man pašai patīk, ka vienā produktā ir vairāki toņi, parasti lietoju tos kopā, viegli sajaucot ar otiņu. Vispār šos produktus iesaku lietot vieglītēm, nepārspīlējot, jo tie ir ļoti pigmentēti.


Tāda lūk jaunumu bilance. Vēl no jaunumiem tika izmēģināts L'oreal Brow Artist maker - mīksts zīmulītis ar otiņu otrā pusē, kas ļauj iezīmēt uzacis un tās izpludināt. Tā kā tonis man bija krietni par tumši, produktu lietoju vien pāris reizes. Varu teikt, ka tas strādā, taču zīmulis ir par lielu diametrā, lai iezīmētu konkrētu uzacu formu, turklāt neuzmanīgi darbojoties ar otiņu, var gadītes rezultātu mazliet sabojāt. Turklāt arī pēc zīmuļa lietošanas man prasās uzacu fiksācija, te gan droši varu ieteikt manu 2016. gada favorītu - L'oreal Brow Artist Plumper uzacu želeju ar šķiedrām, kas ļoti labi nogludina uzacis un padara tās apjomīgākas.

Vispār, kamēr es meklēju precīzus produktu nosaukumus šim rakstam, internetā atradu vēl daudz visādu L'oreal produktu, kas ir jaunumi pasaulē, bet pie mums vēl nav pieejami. Būs interesanti sagaidīt :)

Kas Jums jauns dekoratīvās kosmētikas plauktos? Kuru ražotāju kolekcijas īpaši gaidat?

You Might Also Like

0 komentāri