Ķermeņa ādas kopšana ziemā - Dove Cashmere Comfort

trešdiena, novembris 30, 2016



Ziema šķiet atgriezusies uz palikšanu, un roka pati stiepjas pēc barojošakiem ķermeņa kopšanas lidzekļiem. Īpaši, ja tie vēl smuki smaržo un skaisti izskatās vannas istabas plauktiņā. Tiešī šāds man ir kļuvis Dove Cashmere comfort ķermeņa sviests. Pavisam jaunajā līnijā ir trīs produkti, tad nu par katru mazliet smalkāk.

Dove Cashmere comfort roku krēms - saldi, piesātināti smaržojošs, bagātīgs roku krēms, kas paredzēts tieši sausas roku ādas kopšanai. Kā jau minēju smarža produktiem ir ļoti piesātināta, vīrišķīga un saldeni austrumnieciska. Pats produkts pēc konsistences nav ļoti biezs, tas viegli izlīdzinās un samērā ātri iesūcas, atstājot uz rokām tikko manāmu plēvīti un pūderainību. Tieši pēdējais fakts man pašai ne visai patīk, lai arī ļoti netraucē. Šo konkrēto produktu saņemot, devu to notestēt visiem kolēģiem - un te atklājās interesanta situācija. Dažiem tā plēvītes-pūderainības sajūta bija izteikta, daži to gluži vienkāŗsī nejuta. Pieļauju, ka tas ir atkarīgs gan no roku sausuma pakāpes, gan jūtības līmeņa :) Varu teikt, ka mitrina šis produkts ļoti labi, liekas arī nogludina roku ādu.

Dove Cashmere comfort ķermeņa sviests - ir absolūtais favorīts no visiem trijiem produktiem. Maiga, krēmīga konsistence, dziļa ādas barošana un samtainas, mitrinātas ādas efekts, kad produkts ir iesūcies. Šis ķermena sviests tiešām neatpaliek no krietni dārgākiem produktiem. Arī smaržā, nonākot uz ķermeņa un sajaucoties ar ķermeņa siltumu, izstaro tādu pikanti - austrumniecisku mājīgumu, kas rada tādas SPA sajūtas. Produkts iesūcas samērā ātri un pūderainības sajūtu uz ādas nerada, vien samtainu maigumu. Savam cenu segmentam - šis ir produkts zelta vērtē. Arī man tas ir izkonkurējis krietni dārgākus ķermeņa sviestus. Vien, pirms iegādāties - iesaku pasmaržot veikalā, jo smaržo diezgan spēcīgi, zinu cilvēkus, kas stipri smaržojoši ķermeņa kopšanas līdzekļi traucē.

Dove Cashmere comfort ķermeņa losjons - vieglākas konsistences kā ķermeņa sviests, kas labi mitrina ādu un nav tik piesātināts un biezs kā sviests. Uz ķermeņa atstāj tikko jaušamu "aizsargkārtiņu", kas man atkal ne visai patīk, bet īpaši arī netraucē. Šis produkts ļoti ātri iesūcas, arī smarža liekas nav tik piesātināta kā ķermeņa sviestam. Mitrinošās īpašības līdzeklim ir ļoti labas, tieši ātrai mitrināšanai. Ja man liktu izvēl'ties satrp losjonu un sviestu, ziemas sezonai izvēlētos tieši sviestu, jo tas šķiet barojošāks un tāds pilnīgāks. Losjons kā jau losjons ir vājāks un noderēs tiem, kam svarīgs ir laiks - produkts ātrāk iesūcas, taču tomēr mitrina.

Kas Jums favorītos ziemas ķermeņa kopšanā?

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Šobrīd lietoju TBS Ziemassvētku sviestu un losjonu, Lush vaniļas losjonu un Palmolive rožu losjonu. Manu mīļāko budžeta klases sviestu nekur nevar vairs nopirkt, jau sen. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kurš ir Tavs mīļākais budžeta klases sviests? :) Man Lush ļoti Rīgā pietrūkst...

      Dzēst
    2. Skaidrs, vakardien tieši nopētīju Drogas klāstu - nav tāda vairs :/

      Dzēst
  2. Man arī šie produkti ļoti patika, un sviests bija favorīts :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst