H&M jaunā kosmētikas līnija - sulīgo lūpukrāsu pirmie iespaidi un apskats.

trešdiena, septembris 09, 2015


Par to, ka H&M plāno pilnībā mainīt ieejamo kosmētikas klāstu un paplašināt to, zināju jau sen un nevarēju vien sagaidīt. Ar H&M kosmētiku man ir bijusi bieža saskarsme dzīvojot Skandināvijā. Atceros, ka man dikti patika viņu sejas maskas un lūpu spīdumi - ļoti budžetam draudzīgi un pietiekami viegli lietojami.
Es pati ļoti ilgi pētīju stendus t/c Spice, sākumā vēlējos ēnas - tās ir daudz un dažādas. Visu iespējamo tekstūru, toņu un pustoņu. Pamēģinot vairākumu uz rokas, secināju, ka smuki iztušējas tieši gaišākie toņi, ko nevar pateikt par daudziem tumšiem, piesātinātajiem acu ēnu toņiem. Tā kā gaišie toņi manā arsenālā jau ir ļoti daudz, ēnu pirkšanas jautājums tika atcelts.
Ilgi krāsoju lūpas ar visiem iespējamiem lūpu krāsu toņiem, konsultējoties ar citām meitenēm, kas arī bija atnākušas ievērtēt jaunumus. Lūpu krāsu toņi tiešām ir daudz, dažādi un vairākums šajā rudenī ļoti aktuāli. Stendā var atrast gan šajā sezonā aktuālās tumši lillā, gan vīnsarkanās, gan oranžās lūpukrāsas. Notestējot kādus 10 - 12 lūpu krāsu toņus ( es neparspīlēju!), sev izvēlējos divus :


Deco Ruby ( augšā) - piesātināts fuksijkrāsas un nogatavojošos ogu tonis un Marooned - šajā sezonā tik ļoti aktuālais brūngani ķieģeļu sarkanais ar marsalas toņa piešprici.

Lūpukrāsas jau testējot pārsteidza ar savu krēmīgumu. Tās ir ļoti, ļoti krēmīgas un pigmentētas. Krēmīgums manā gadījumā ir pluss, bet arī mīnuss, jo tas apgrūtina lūpu krāsu precīzu uzklāšanu bez lūpu zīmuļa. Sevišķi tas attiecas uz tumšajiem un piesātinātajiem toņiem. Pirmentācija produktiem ir ļoti spēcīga - pietiek ar vienu lūpu krāsas kārtu, lai nokātu visas lūpas, taču var arī uzslāņot, iegūstot pilnīgāku un vēl sulīgāku lūpu efektu. Noturība pašam produktam ir samērā vāja, daudz ilgāk uz lūpām paliek "apakšpigments", jeb "stain". Ja virsējā kārta ātri vien pazūd kaut kur starp rīta kafijām, tad apakštonis uz lūpām saglabājas pat 3-4 h. Kamēr uz lūpām ir šī lūpukrāsa, tās jūtas mitrinātas un koptas. Taču vēlāk, kad paliek vien apakšpigments, produkts lūpas mazliet sausina. Kopsummā - budžeta klasei, šīs ir labas lūpu krāsas tieši savas pigmentācijas un lielās toņu izvēles dēļ. Arī produktu iepakojums ir ļoti gaumīgs un pārdomāts. Nebūs kauns izvilkt no somiņas. Vairs nebūs jāizskraida simts kosmētikas stendi, kad prātā ienāks kāda jauna grima variācija vai būs vakara iznāciens kleitā, pie kuras galvā tiks iedomāta konkrēta toņa lūpu krāsa. Visu varēs atrast H&M kosmētikas stendā.

Un kopskats. Deco Ruby :


Un Marooned, kas ir mans absolūtais favorīts šim rudenim. /Skumja mocekļa sejas izteiksme, jo mājās slimoju, bet par lūpu krāsas toni tas priecāties neliedz :)/


Kopsummā - uzskatu, ka H&M ir veikuši vērā ņemamu darbu budžeta kosmētikas attīstīšanā, sevišķi Latvijā, kur daudzi budžeta klases kosmētikas zīmoli joprojām nav pieejami, un tirgus ir ierobežots. Toņu un tekstūru dažādība apmierinās jebkuru pircēju, turklāt viss ir arī viegli pieejams, vienā vietā. Arī paši kosmētikas stendi man likās ļoti pārskatāmi un ērti, ar lielu spoguli un salvetēm, kas ļauj netraucēti testēt visus interesējošos produktus un atrast sev piemērotākos. Arī pie pašiem stendiem pagaidām ir novērojama ļoti draudzīga un dzīvīga atmosfēra - meitenes konsultējas savā starpā un izbauda nesteidzīgu testēšanu un iepirkšanos. Attieksme no pārdevējiem ir ļoti pozitīva - neviens ar liekiem komentāriem neuzbāžas un lieki uz rokām neskatās, taču palūdzot padomu, palīdzību vai kāda toņa lūpu krāsa ir pārdevējai - ir iespējams izbaudīt profesionālu attieksmi. :)

Vērtējums : 7/10
Cena : 9.99EUR
Nopirkt : H&M kosmētikas stendos - t/c "Spice", t/c " Riga Plaza" un t/c "Alfa"

You Might Also Like

10 komentāri

  1. Deco Ruby man laikam vairāk patīk - tāds svaigāks tonis, otrs, savukārt, man vairāk ar vakaru saistās. Bet zinot Tevi, Tu spēj jebkuru sārto toni "iznest". :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, paldies! Jā, man šoruden vājība uz tiem ķeģeļu toņiem. Tendences nepaiet garām :D

      Dzēst
  2. Abi toņi izskatās super :) Par noturību žēl....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nav slinkums atjaunot, tad jau ar visu noturību var lietot...toņu izvēle arī liela, nezinu, varbūt nude toņi ir noturīgāki. Tā kā man nude vispār nepiesaista, tās pat nemēģināju.

      Dzēst
  3. Arī es gribu iet izlūkos, bet ar pirkšanu laikam nesteigšos. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sākumā kārtīgi patestē. Tur pie tā stenda var stundām stāvēt, kamēr visu izmēģināt.

      Dzēst
  4. Man ļoti patīk kā tev izskatās Marooned. :)
    Es tagad arī testēju divus toņus un man tieši patīk kā izskatās, kad uz lūpām paliek apakšpigments, jo tiem toņiem ko es esmu paņēmusi nemaz tā īsti nevar pateikt, ka lūpu krāsa ir nogājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši! Kādi toņi Tev? Tas apakšpigments pats par sevi jau nav slikts, piedod nokrāsu lūpām.

      Dzēst
  5. Biju sestdien Alfā, tur bija murgs kaut kāds :). Vietas maz, bet cilvēku, kuri gribēja kaut ko pamēģināt bija ļoti daudz. Cik labi, ka es pirms tam iepērkos :))
    Tev ir tik rudenīgi lūpu krāsu toņi! Forši izskatās uz lūpām!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Spicē viss bija krietni mierīgāk. Kādas 4-5 mietenes pie stendiem grozījās :)

      Dzēst