Uoga Uoga dabīgā kosmētika - tests, iespaidi un atsauksmes.

piektdiena, maijs 29, 2015


Sveiciens maija pēdējās dieniņās!

Laiks skrien tik ātri. Liekas tikko bija janvāris, tagad jau viss pagalms slīkst ziedošos ceriņos un maijpuķītēs. Īstais laiks, kad izbaudīt dabisko un harmonisko skaistumu.
Šīsdienas raksta produkti ir no lietuviešu dabīgās kosmētikas ražotāja ar ļoti mīlīgu nosaukumu - Uoga Uoga. 
Šis ir vēl viens veiksmīgs stāsts par to, kā lieta, kas patīk spēj izveidoties par veiksmīgu biznesu. Kompāniju ir dibinājušas divas gādīgas māmiņas, kad tagad regulāri pilnveido savas prasmes dabiskās kosmētikas veidošanā Lielbritānijā, savukārt Lietuvā produkti tiek pārbaudīti uz mikrobioloģiju. Tas viss sekmē ļoti svaigu produktu nonākšanu pie klienta. Uzņēmums ražo gan kopjošo, gan dekoratīvo kosmētiku, kuras sastāvā ir dabīgas eļļas, minerāli un ziedu ūdeņi. Kosmētika nav testēta uz dzīvniekiem. Manā īpašumā nonāca divi produkti un divi testeri - šodien padalīšos ar saviem iespaidiem, atsauksmēm un testēšanas rezultātiem :

Uoga Uoga Dabīgs pūderis sejai ar dzintaru - sastāvā dzintars un cinka oksīds, kas palīdz dziedēt smalkas brūcītes un cīnīties ar iekaisumiem. Kā SPF šajā produktā ir izmantots titāna dioksīds. Pūderis ir veidots uz dabīgās vizlas pamata, kas piešķir tam starojošu izskatu un vienmērīgu klājumu. Tā kā tas ir testera formāts - produktu pamēģināju vien 3 - 4 reizes. Padalīšos ar pirmajiem iespaidiem, jo par ilglaicīgu darbību nevaru spriest. Pūderis ir ļoti smalka maluma un lieliski adoptējas virs tonālā krēma. Nesaveļas, neakcentē poras un matē. Man gan tas nav aktuāli, jo āda ir sausa, taču kombinētas/ taukainas ādas īpašniecēm šis produkts varētu ļoti labi derēt tieši matējošo īpašību dēļ. Ādu gan mazliet sausināja, taču domāju barojošāks sejas krēms varētu līdzēt. Noturība - vidēja. Apģērbu nesmērē un izskatās maksimāli dabiski. Lielu gaismas atstarojošo efektu nemanīju - produkts drīzāk ir matēts un vidēji sedzošs. Lai vienmērīgāk uzklātu - izmantoju lielu kabuki otu, pūderi pirms tam "pasmalcinot", lai aktivizētu minerālās daļiņas produktā.


Uoga Uoga lūpu spīdums /tonis Feather /-  lūpu spīdums ar upeņu ekstraktu. Sastāvā ir dažādas eļļas, sēklu ekstrakti un dabīgie vaski. Šis ir mans absolūtais pavasara favorīts. Ļoti maigs, krēmīgs, puscaurspīdīgs lūpu spīdums ar atstarojošām daļiņām. Mazliet vizuāli palielina lūpas - padara tās apjomīgākas, radot miklu lūpu efektu. Ļoti viegli klājas un pieklājīgi mitrina lūpas. Sākumā likās, ka spīdumam ir eļļaina tekstūra, taču lietojot biežāk - secināju, ka pigmenti ir labi sajaukušies savā starpā un eļļainā pēcgarša ir pazudusi. Produkts patīkami smaržo saldeni pēc upeņu ledenēm. Arī iepakojums ir lakoniski gaumīgs. Noturība - diezgan vāja. Taču pateicoties kopjošajām īpašībām un foršās sajūtas uz lūpām - neslinkoju atjaunot, turklāt arī aplikators ir ļoti ērts. Var uzklāt arī bez spogulīša. Par to kā šis produkts izskatās darbībā var paskatīties arī šajā video


Uoga Uoga vaigu sārtums /tonī Peachy/  - pamatsastāvs vaigu sārtumam ir tāds pats kā pūderim. Tas ļoti vienmērīgi klājas uz vaigiem, veidojot ļoti dabisku un vienmērīgu klājumu. Produkta noturība - vidēja. Šo ir svarīgi uzklāt minimāli, neuzslāņojot - tad veidojas ļoti svaigs un pavasarīgs efekts.


Uoga Uoga Orange Cloud sejas krēms -  mitrinošs krēms normālai un jūtīgai ādai.  Sastāvā - neroli ziedu ūdens, kas pazīstams ar savām sebuma balansēšanas spējām, kā arī mandeļu, sviestkoka un simondsiju eļļas, kas nodrošina dziļu ādas mitrināšanu un barošanu. Sastāvā esošais kumelīšu ekstrakts nomierina ādu. Krēmu lietoju viena mēneša garumā - no rītiem, pirms tonālā līdzekļa uzlikšanas. Kā vakara krēms man šis liekas mazliet par vāju, taču no rītiem šis ļoti labi atmodina un mitrina ādu. Jā, tieši atmodina, jo produkts spēcīgi smaržo pēc citrusaugļiem, kas dod tādu pozitīvu enerģijas devu no rītiem. Tiem, kam nepatīk citrusaugļi, produkta smarža varētu likties pārāk spēcīga, taču tā ilgi uz sejas ādas nepaliek. Vidēji ātri iesūcas, neatstāj "plēvīti" uz sejas un padara ādu maigu. Šis ir tāds pamata dienas krēms tieši pavasarim un vasarai, kas nepārslogo sejas ādu, ir ērts un ātrs lietošanā. Turklāt par produkta dabiskumu norāda arī uzglabāšanas termiņš - 6 mēneši.

Nopirkt : uogauoga.lv
Cenas: sejas krēms - 8.37 EUR, spīdums - 7.50EUR

* Paldies Uoga Uoga pārstāvjiem Latvijā par testēšanai paredzētajiem produktiem. Tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli - visas domas, sajūtas un bildes ir manas.

You Might Also Like

8 komentāri

  1. man arī ļoti patīk viņu lūpu spīdums, vēl esmu mēģinājusi sejas tīrīšanas līdzekli - arī patika. Feina tā dabiskā filosifija, kas tiešām arī strādā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju vēl pārīti lūpu spīdumus pasūtīt. Slinko lūpu dienām, kad negribas neko smagu. Man vēl patīk produktu noformējums- lakoniski, mazliet grafiski un stilīgi.

      Dzēst
  2. Un cenas arī pievilcīgas. Būs jāsaglabā info priekšdienām :)

    AtbildētDzēst
  3. Es esmu mēģinājusi tikai sejas krēmu, bet arī ļoti patika :) Vismaz zināšu, kur var iegādāties viņu produkciju tagad :) Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī piegādā samērā ātri un viss ir sapakots feinos, mazos maisiņos ar zilām lentītēm :) Man iepakojums gan nesagaidīja bildēšanu :)

      Dzēst
  4. Kad lietoju JOIK krēmu, meklēju arī info par citiem kaimiņu kosmētikas zīmoliem. Biju jau izdomājusi, ko gribu no Uoga Uoga, bet piemirsās. :)

    AtbildētDzēst