Yves Saint Laurent Teint Touche Eclat Foundation - ideālam sejas tonim.

ceturtdiena, aprīlis 30, 2015


Sveiciens aprīļa pēdējā dienā!

Šodien beidzot ir sajūta, ka pavasaris ir pārsteidzis visā krāšņumā. Nāca ilgi, nāca apdomāti un beidzot ieradās.
Par godu pavasara sezonas oficiālajam sākumam - vēlos atrādīt savu mīļāko tonālo līdzekli, kas ir ideāli piemērots pavasara / vasaras sezonai - maskē, to, kas maskējams, padara sejas ādu starojošu un ļauj tai elpot. Šodienas varonis ir YSL Teint Touche Eclat tonālais krēms (tonī Beige 10).


Es vispār esmu biezu un sedzošu tonālo līdzekļu piekritēja. Sevišķi ziemā, jo uzskatu, ka biezs, barojošs tonālais līdzeklis pasargā manu jūtīgo ādu no temperatūras svārstībām un sala. Biezāki tonālie līdzekļi arī ļauj lietot tumšākus un izteiksmīgākus dekoratīvās kosmētikas produktus un nomaskēt nogurušo ziemas ādu. Taču, vienmēr pavasara - vasaras sezonā lūkojos vieglāku, gaisīgāku un "elpojošāku" līdzekļu virzienā.
Ļoti daudz labu atsauksmju interneta plašumos ir dzirdēts par šī tonālā līdzekļa vecāko brālīti - leģendāro izgaismotāju - YSL Touche Eclat konsīleri. Atzīšos - mans sākotnējais plāns bija iegādāties tieši to. Taču, veikalā - sākot testēt šo tonālo krēmu  - nespēju atturēties. :)


Pirmais, kas piesaista uzmanību - produkta iepakojums : stabila, smaga stikla pudele ar gravētu metāla vāciņu, ļoti ērtu pumpīti un askētiskiem zelta uzrakstiem. Līdzekļa konsistence - ļoti šķidra, krēmīgam ūdentiņam līdzīga, kas ļoti labi iztušējas, neieguļas porās, viegli izlīdzinās uz ādas ar lielas otas palīdzību. Es tonālā krēma uzklāšanai lietoju Nanshy otu , kas ideāli līdzekli nogludina, izpludina pāris otas vilcienos un iestrādā sejas ādā. Ar miklu porolona aplikatoru neieteiktu šo lietot - tas iesūks sevī krietni vairāk produkta, nekā iestrādās sejas ādā.
Produkta patēriņš ir minimāls - man pietiek vienas pumpīša nospiešanas, lai noklātu visu seju. Ar dubultu devu - produktu var ļoti skaisti uzslāņot vakara grimam.  YSL Teint Touche Eclat lietoju jau mēnesi un 30ml tilpumam vēl nav lietojuma pazīmju.
Produkta smarža - svaiga, pavasarīga, pēc vijolītēm. 
Pirms tonālā līdzekļa lietošanas man neprasās  praimeri vai bāzes - tonālais krēms ir ļoti mitrinošs un viegls. Tas burtiski sakūst kopā ar sejas ādu, pielāgojoties tās tonim.


Uz sejas līdzeklis vispār nav pamanāms. Uzklājot, tas atklāj manis pašas sejas ādas ideālo variantu. Līdzekļa sedzamība ir vāja līdz vidēja, taču tas ļoti skaisti izskatās uz sejas ādas, jo tā sastāvā ir izgaismojošās daļiņas, kas ļoti delikāti un skaisti izgaismo sejas ādu, piešķirot tai gludumu, veselīgumu un "iekšējo starojumu".  Ar atstarojošām daļiņām es domāju mikrodaļiņas, nevis lielus spīdumus :) Sākotnēji - lietojot šo tonālo līdzekli katru reizi, kad nejauši ieraudzīju savu sejas atspulgu skatlogā vai kādā spogulī, sev piefiksēju, ka man ir ideāla sejas āda un jāturpina esošā sejas ādas kopšana. Tikai vēlāk piefiksēju, ka ideāla seja man katru reizi izskatījās, kad no rīta lietoju tieši šo tonālo līdzekli. :)

No mīnusiem varu minēt noturību taukainākai ādai - šādam ādas tipam šis tonālais līdzeklis nebūs īsti piemērots, jo tas nematē, un sejas āda var sākt spīdēt jau pēc pāris stundām. Protams, var izlīdzēties ar matējošajām salvetēm. Sausai /normālai/ kombinētai sejas ādai šis līdzeklis turēsies  5 - 6 h. Pēc tam tas nemanāmi sasūcas sejas ādā - nepleķojoties un visādi citādi neredzami izzūdot. Ilgākai noturībai es tonālo, plānā kārtiņā, piepūderēju ar lielu un pūkainu otu. Tas paildzina noturību.

Šis manā kosmētikas maciņā ir palicējs :)

To kā līdzeklis izskatās uz sejas var redzēt šajā postā.

Nopirkt : feelunique.com/ YSL stendos
Cena : 45 EUR


Priecīgas brīvdienas visiem! Šādu sapņainu pavasara puķu skaistumu vēl var paspēt izbaudīt Lielajos kapos!

You Might Also Like

4 komentāri

  1. Es varētu kādam savu Dior samainīt pret šo. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Vai arī nopirkt Dior draudziņu un aizvietotāju. :)

      Dzēst
  2. Man arī šis patika, tiešām labs!Pavasarī/vasarā ieteiktu pamēģināt Chanel vitalumiere aqua - ļoti plāns, mitrinošs, bet labi nomaskē un nav redzams. Mans favorīts siltākam laikam!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Chanel vitalumiere aqua ir vēlmju sarakstā. Kaut kad jāsaņemas nopirkt un notestēt.

      Dzēst