Vīrietis testē - FLOïD jeb pasaulē vēl ir īsti džentlmeņi.

otrdiena, aprīlis 07, 2015



Sveiciens aprīlī!

Svētki garām, var lēnām pieslēgties ierastajam ātrajam dzīves ritmam un, gaidot pavasari, turpināt ģenerēt radošās idejas. Šodien Jūsu uzmanībai tiek piedāvāta viena no šādu ideju galaproduktiem, jauna bloga rubrika testēšanas režīmā, kuras realizāciju plānoju jau pāris mēnešus. 
Nevienam nav noslēpums, ka vīrieši, kas dzīvo ar skaistuma blogerēm bieži vien zina daudz vairāk par skaistumkopšanu un kosmētiku kā vidusmēra vīrieškārtas pārstāvji. Savu blogerdraudzeņu/ sievu iespaidā šādi vīrieši bieži zina arī tādus vīriešu pasaules svešvārdus kā konsīleris, laineris, bronzeris, satīna tekstūra, konturēšanas ota, AHA skābes un tā tālāk. :)  Arī viedoklis par lietotajiem produktiem no šāda vīrieša skatupunkta mani vienmēr ir interesējis. Tieši tāpēc, testa režīmā ieviešu savā blogā rubriku - Vīrietis testē, kurā būs minimāli rediģēti, vai vispār nerediģēti raksti ar vīrieša viedokli par dažādiem lietotajiem produktiem. Šoreiz tie būs spāņu Floïd zīmola produkti.


***


Ar šādu moto sevi reklamē retro skūšanās piederumu kompānija Floïd. Visu bērnību esmu potēts ar Gillette TV reklāmām, kur vīrietis ar vienu rokas vēzienu noskuj sev gludu vaigu un kaklu. Iespaidīgi! Tāpēc arī man vannasistabas plauktiņā vienmēr stāvēja viss no Gillette ( tas nekas, ka produkti man īsti nederēja, riebās kā tie smaržoja un vispār nemitrināja ādu, skujoties). Kādreiz pat neiedomājos, ka eksistē kaut kas cits, tas šķita nesvarīgi, līdz sāku dzīvot ar vizāžisti, vēlāk arī skaistumkopšanas blogeri. Izrādījās, tur ārā, nezināmajos kosmētikas džungļos, ir daudz vairāk piemērotu kopšanas produktu, kas turklāt ne tikai lieliski darbojas, bet arī gaumīgi izskatās. Biju ļoti priecīgs saņemt šo komplektu (skūšanās putas un pēcskūšanās losjonu), kā dāvanu no Katrīnas. Papētot internetā smalkumus, izrādījās, ka Floïd savu produktu pamata receptes nav mainījusi kopš 1932. gada. Visos laikos zīmols ir koncentrējies uz īsta, klasiska veča produktu ražošanu - ar klasisku izskatu, klasiskiem, iedarbīgiem sastāviem, kas ne tikai atvieglotu skūšanu, bet būtu vispārēji multifunkcionāli. Spānijā šie produkti ir vērtība, ko vīrieši nodod no paaudzes paaudzē. Lieki piebilst, ka pateicoties retro dizainam, mūsdienās tie ir arī katra otrā spāņu hipstera vannasistabā.




Kļuvu ļoti entuziastisks izmēģināt Floïd cik ātri vien iespējams. Nu, jau lietoju to pāris mēnešus un varu apgalvot, ka esmu kļuvis par fanu. Pirmās domas – ļoti maigas, krēmīgas, biezas un mitrinošas putas. Sejas skūšana dažkārt ir sāpīgs process, bet šīs putas bija maigākais, ko esmu mēģinājis savā 14 gadus ilgajā un sāpīgajā skūšanās karjerā. Mazāk plēšanas sajūtas, skūties paliek daudz vieglāk. Putas lietojas minimāli - to putukrējumam līdzīgās konsistences dēļ. Losjona pamatsastāvā sastāvā ir spirts un eļļas. Smaržas pamatelementi ir apelsīns, ciedrkoks un citrusaugļi. Saldena smarža, kas sākotnēji ir ļoti spēcīga, bet neuzbāzīga, un ar laiku kļūst mazāk pamanāma un maigāka. Atgādina bērnībā smaržotos vectēva dārgos odekolonus. Kopsummā ar abiem produktiem esmu ļoti apmierināts. Sieviešu kopšanas līdzekļu daudzums pasaulē ir nepārspējams, tāpēc man patīk, ka Floïd pieturas tikai pie tiem nedaudzajiem vīriešu kopšanas līdzekļiem, pasniedzot tos ne tikai retro stilīgi, bet arī ļoti kvalitatīvi!

Cena : putas ap 8 EUR, losjons - ap 15 EUR
Nopirkt : u/v "Stockmann"

You Might Also Like

10 komentāri

  1. Tik feina ideja un izpildījums rubrikai! Uzreiz rodas idejas dāvanai vīrietim :) Bilde arī forša!
    Jūlija

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man apnika klausīties domas un aprakstus klātienē- izdomāju ievirzīt rubrikas veidā! Prieks, ka noderēja :)

      Dzēst
  2. Bravo! :)
    Noteikti gaidu turpinājumu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Turpinājums būs - ne pārāk bieži - tas blogeram - iesācējam par grūtu...bet turpinājums noteikti būs :)

      Dzēst
  3. Hahaha...svešvārdi kā konsīleris. nosmējos :D
    Izskatās, ka manam vīram abi šie patiktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Abi produkti tiešām forši...man pašai vājums uz retro dizainiem. Te vēl kvalitāte klāt.

      Dzēst
  4. Esmu ievērojusi šos glītos iepakojumus, tomēr iegādāties vēl nepaguvu - tagad noteikti ir iemesls :) Paldies, gaidu rubrikas turpinājumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojumi tiešām glīti - tas arī sākotnēji piesaistīja. Izpētot vēsturi un sastāvu - izrādījās - bija vērts :)

      Dzēst
  5. Izskatās,ka arī mans vīrietis būs sajūsmā,jo viņam patīk retro stils,kā arī naids pret Gilette ir vienlīdz stiprs!
    Paldies,varbūt būs jāiesaista šādos eksperimentos arī manās mājās dzīvojošais pārstāvis ;D

    AtbildētDzēst