The Body Shop Fuji Green Tea collection - iepazīšanās, iespaidi un atsauksmes.

pirmdiena, aprīlis 13, 2015


Vēl martā The Body Shop nāca klajā ar jaunu ķermeņa kopšanas produktu sēriju - Fuji Green tea. Zaļās tējas lapu, uzlējumu un ekstraktu lietošana ķermeņa kopšanā ir ļoti sena tradīcija, kuras pirmssākumi meklējami jau geišu ķermeņa kopšanas rituālos. The Body Shop zaļās tējas kolekcija ir japāņu tējas ceremonijas iedvesmota, ļoti uzmundrinoši un pavasarīgi smaržojoša. Visi sērijas produkti ir piesātināti ar īstās zaļās tējas lapām, kas manuāli plūktas ekoloģiski vienā no tīrākajiem apgabaliem -  Fudži reģionā, Japānā. 
Pavisam, jaunajā kolekcijā, ir 9 produkti - iekļaujot arī tādus inovatīvus produktus kā vannas tēja ar sietiņu, abrazīvas ziepes ķermenim un ķermeņa sorbetu, kas īpaši atsvaidzinošs un uzmundrinošs būs lietojot to vasaras mēnešos. Manā īpašumā nonāca 4 produkti no šīs kolekcijas - ķermeņa gromāžas skrubis, ķermeņa sviests, vannas tēja un smaržas ķermenim. Par tiem tad arī dalīšos savos pirmajos iespaidos un atsauksmēs.


Fuji Green Tea body scrub -  Želejveida, ļoti maigas konsistences gromāžas skrubis, kas būs piemērots lietošanai pat vismaigākajai ādai, netraumējot to. Tā sastāvā ir jojoba lodītes, kas papildus mitrina ādu. Skrubim ir visizteiktākā zaļās tējas smarža. Tā piepilda vannasistabu ar īstu pavasara svaigumu un mundrumu, tiklīdz tiek skrubis tiek atvērts. Man, personīgi, šī produkta skrubējošās īpašības liekas pietiekamies, lai ļoti maigi atbrīvotos no atmirušajām ādas šūnām. Varbūt tas nebūs labākais sabiedrotais elkoņu un ceļgalu abrazīvai skrubēšanai, taču, ja ir tik jūtīga un maiga ķermeņa āda kā man - šis ir ideāls variants, lai lieki ādu netraumētu. Arī nomazgājas skrubis ļoti viegli - neatstājot paliekas ne uz ķermeņa, ne vannā. Es ļoti gaidu vasaru, lai sāktu to turēt ledusskapī un lietotu karstajā laikā, papildus atvēsināšanai.

Fuji Green Tea body butter - Klasiskā The Body shop krēmu konsistence - bieza, maiga un ļoti mitrinoša. Ķemeņa sviestam ir vismaigākā smarža - tā smaržo svaiga, tikko uzlieta zaļā tēja, pirmie zāles stiebri, kas saberzti starp pirkstiem un Botāniskais dārzs pirmajos pavasara saules staros. Smarža ir neuzkrītoša, taču ļoti svaiga, harmoniska un ļoti nomierinoša.


Fuji Green Tea Eau de Cologne -  Sākotnēji piesātināts, taču vēlāk maigi neuzkrītošs aromāts, kas ir reizē svaigs un uzmundrinošs.  Ļoti skaisti uz ķermeņa ādas "atveras" tieši saulainās dienās. Derēs gan kungiem, gan dāmām un uz katras ādas smaržos mazliet savādāk. Uz vīrieša ādas šis uzvedas kā izteikts zaļās tējas aromāts - ar vairāk pamanāmām bergamota un citronu notīm. Uz manis es jūtu arī ziedu notis, kas ir smaržu sastāvā - kamēliju, jasmīnu un vijolīti. Smaržu noturība - vidēja. Īpaši ilgai noturībai lietoju šo pēc ķermeņa skrubja un krēma lietošanas. Tad aromāts virmo visapkārt visas dienas garumā.

Fuji Green Tea Bath Tea - Visinovatīvākais produkts visā kolekcijā - vannas tēja. Vannas sāls, kuras sastāvā ir veselas zaļās tējas lapiņas. Pateicoties tām, produkta regulāra lietošana palīdz attīrīt ādu un izvadīt toksīnus. Produkta smarža ir ļoti ieturēta, relaksējoša un lieliski derēs atslābinošai vannai pēc garas darba dienas. Pēc šī produkta lietošanas, vannasistaba smaržo kā austrumu SPA - atslābinot prātu un uzmundrinot ķermeni. Šo "tēju" var vienkārši pievienot vannas ūdenim, bet var The Body Shop veikalos iegādāties speciālo vannas sietiņu, kas ir sava brāļa - tējas sietiņa gigantiskā versija. Izskatās ļoti mīlīgi un amizanti :



Kopsummā, uzskatu šo kolekciju par vienu no pēdējā laika veiksmīgākajām - gan produktu darbības, gan smaržas, gan noformējuma ziņā. Atkal gribu izteikt īpašus komplimentus The Body Shop dizaina komandai par konkrētās sērijas noformējumu - ieturēti, gaumīgi un ļoti pavasarīgi. :)

Nopirkt: The Body Shop veikalos
Cenas : skrubis - 17.20EUR/ ķermeņa sviests  - 18.80EUR/ smaržas - 22.50EUR/ vannas tēja- 22.50EUR/


Kas ir mēģināts no jaunās sērijas? Ko gribētu pamēģināt?



* Paldies The Body Shop pārstāvjiem par iespēju izmēģināt jauno sēriju. Tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli - visas domas un izjūtas ir manas personīgās! :)




You Might Also Like

12 komentāri

  1. man ir ļoti lielas aizdomas, ka kaut kad tuvākā nākotnē es nopirkšu visu, kas ir šajā sērijā - tik ļoti patīk :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ļoti gribu ķermeņa sorbetu no šīs pašas sērijas. Varētu būt forši turēt abus ledusskapī un lietot abus kopā ar skrubi karstās vasaras dienās. :)

      Dzēst
    2. man arī tāds pats plāns :)

      Dzēst
  2. Tik laba ideja turēt skrubi ledusskapī! Kāpēc es nebiju par to iedomājusies ātrāk! :D Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau kādu laiku tā daru un neatceros no kā aizguvu šo spīdošo ideju :)

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Paldies! :) Bildes tapa, kad laiks lutināja, ko nevar teikt par šodienu.

      Dzēst
  4. Man arī ļoti uzrunāja ši sērija, tikai cenas attur.. jāgaida, kad kaut kādas atlaides būs :)
    Bildes garšīgas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, jāgaida TBS atlaižu laiks :) Šī sērija, cik klausos, patīk ļoti daudziem.

      Dzēst
  5. Kaut kad gribētu to vannas tēju iegādāties, izklausās dikti jauka :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk tieši noformējums, ar iespēju nopirkt klāt to mīlīgo sietiņu :)

      Dzēst