Labākais no savējiem - Dzintars SPA Premium produkti.

trešdiena, aprīlis 29, 2015


Šoreiz šajā rakstu sērijā vēl par diviem produktiem, ko esmu iemīļojusi no pirmās lietošanas reizes. Man vispār liels prieks par mūsu pašu "Dzintaru". Klajā nepārtraukti nāk jaunas sērijas, kas priecē ne tikai ar saviem sastāviem, bet arī ļoti labi strādā darbībā. Šos, konkrētos produktus man ieteica vairākas, ar blogošanu nesaistītas draudzenes. Viena no kurām apgalvoja pat to, ka "Dzintars" produktu sastāvi tiek izstrādāti Francijas laboratorijās un neatpaliek no luksus klases kopšanas līdzekļiem. Iepazīstieties:
Dzintars SPA Premium persiku mitrinošais ķermeņa jogurts - sastāvā dabiskais kakao sviests, makadāmijas eļļa un E vitamīns. Pateicoties sastāvam - šis ir produkts kas momentāli ādu labi mitrina un nogludina. Āda paliek zīdaina un maiga līdz pat produkta nākošajai lietošanas reizei. Pēc sastāva produkts ir  biezs, plastisks un labi kūstošs ķermeņa sviests. Taču galvenais, kas piesaistīja mani un tos, kas šo produktu ļoti ieteica - ir smarža.  Svaigs, sulīgs un ļoti krēmīgs persiku deserts, saules pielieti, dienvidu zemju persiku dārzi, kur katrs persiks ir kā maza saulīte un gatavie augļi tajos iekožoties, tā, ka saldi smaržojošā sula tek pa zodu. Visas šīs sajūtas vienā ķobītī un jau pirmajā lietošanas reizē. Produkta smarža ir ļoti noturīga - turas līdz pat 5 h, taču uz ķermeņa nav uzmācīga, drīzāk silta, maiga un saldena. Jā, par saldenumu - produkts ne tikai smaržo pasakaini, bet ir arī salds pēc garšas - var sanākt patīkams pārsteigums mīļotajam cilvēkam.

Dzintars SPA Premium melleņu matu maska - visiem matu tipiem - sastāvā kviešu proteīna hidrolāts, kas atjauno matu serdi, rožūdens un argāna eļļa, kas novērš matu sausumu un pūkošanos. Matu maskas konsistence ir šķidra, to ir ļoti viegli izlīdzināt pa matiem. Produkts man nesmaržo pēc mellenēm, bet gan pēc saldskābām ledenēm un  dārgo frizētavu šampūniem un maskām, kurām piemīt tāds salona profesionālo matu kopšanas līdzekļu aromāts. Matos līdzekļa smarža neturas ilgi.  Jau pēc pirmās produkta lietošanas reizes - mati paliek daudz, daudz spīdīgāki, vijīgāki, veselīgāki un vieglāk ķemmējami. Efekts saglabājas līdz pat nākošajai lietošanas reizei.  Kopsummā- maska nepadara matus ātrāk netīrus, taču jāuzmanās ar produkta dozēšanu. Tā kā konsistence ir šķidra, pastāv risks pārforsēt, un tad gan mati ātrāk taukojas. Pirms tam esmu bijusi ļoti apmierināta arī ar "Dzintars" antioksidantu masku, un nu arī šis jaunums ir iekarojis vietu manā vannas istabas plauktiņā uz palikšanu.

Runājot par produktu iepakojumiem - man būs tas nepopulārais viedoklis, bet konkrētās līnijas pasteļtoņu iepakojumi man patīk. Arī retro ievirze produktu noformējumā un lakoniskais dizains man liekas ļoti piemīlīgs.  Turklāt, man vienmēr labāk patīk maksāt par sastāvu un iedarbīgu produktu, nevis tikai skaistu iepakojumu.


Nopirkt : "Dzintars" veikalos
Cenas : ķermeņa jogurts - ap 15EUR EUR (ar atlaidi šobrīd - 9.90EUR), matu maska - 16 EUR. 

You Might Also Like

10 komentāri

  1. Šos konkrētos neesmu mēģinājusi, bet vispār esmu Dzintara fanu pulciņā :) Laura Mars acu krēms (serums) ir superīgs!
    Ravenbeautyremarks.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es šobrīd mēģinu Sea Secrets serumu ādai ap acīm - arī ļoti patīk :)

      Dzēst
  2. Esmu sajūsmā par jogurtu, tam ir perfekta tekstūra!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk arī tā krās aun smarža. Perfekts deserts! :)

      Dzēst
  3. Cik ilgi vēl būs atlaides?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pati šos pirku mēnesi atpakaļ. Pagājušo nedēļu "Dzintars" veikalos vēl bija atlaides. Vai ir šobrīd - nezinu, neesmu bijusi veikalā.

      Dzēst
    2. Biju veikalā, līdz 30Aprīlim ir atlaide! Tā kā jāpasteidzās!

      Dzēst
    3. O! Man laikam vajadzes vēl to ar arbūza smaržu/ garšu iepirkt :D

      Dzēst
  4. Tā bilde! tā gribās pie jūras tagad, bet žēl, ka auksts laukā :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gan biju - ir auksts, jā - kamēr bildēju vēl viss kājas samirka :D

      Dzēst