ARTISTRY Little Black dress acu palete/ lūpukrāsa - spilgtam pavasarim!

piektdiena, aprīlis 17, 2015


Tā kā mana pirmā iepazīšanās ar Amway dekoratīvo kosmētiku noritēja ļoti veiksmīgi un noturīgais pūderis joprojām tiek lietots, biju ļoti priecīga patestēt arī jauno, ļoti pavasarīgo Artistry Little Black dress acu ēnu paleti un lūpu krāsu. 
Jau saņemot produktus, mani ļoti iepriecināja to lakoniskais, taču elegantais iepakojums, kuru viegli paņemt līdzi un  nav kauns izvilkt no rokassomiņas :) Paletē, papildus acu ēnām un divpusējai otiņai, ir arī ļoti kvalitatīvs un lietojams spogulis.
Pavisam Little Black dress paletē ir 12 toņi. Vienpadsmit no tiem ir ar smalka maluma spīdumiem un uz plakstiņa veido satīna klājumu. Viens, piesātināti lillā, tonis ir matēts ar ļoti labu pigmentāciju.

Visi toņi ļoti harmoniski saskan savā starpā. Acu ēnu kvalitāte mani patīkami pārsteidza - zīdaina, krēmīga un ļoti viegli tušējama tekstūra. Piedāvātie toņi ļauj izvērsties un veidot visdažādākos grimus. Mani pašu īpaši priecē piesātinātais, matētais lillā tonis un dūmakaini baložu pelēkie, ko lietoju, lai akcentētu acu iekšējos kaktiņus un plakstiņa vidusdaļu. Paletei pievienotā otiņa man likās par stingru. Tā ļoti derēs apakšējā plakstiņa konkrētākais iezīmēšanai, jo diezgan labi "paņem" pigmentu. Taču veiksmīgai un pludinātai plakstiņa krokas iztušēšanai, otai mazliet pietrūkst plastiskums un maigums. Lietojot kādu citu otiņu - ēnas lieliski pludinās, ļoti vienmērīgi klājas un labi miksējas un uzslāņojas savā starpā. Man personīgi ļoti patika tieši tekstūra, kas ļauj izveidot arī tikko manāmu, svaigu, it kā miklu un puscaurspīdīgu grimu, kas ir šī pavasara tendence.


Signature Color lūpu krāsa - sākotnēji mani pārsteidza, jo ilgi, lai kā arī censtos,  nevarēju atvērt tai vāciņu :) Vien izpētot preses materiālus, uzzināju, ka futlārim ir oriģināls pagriešanas klikšķa princips - patentēta sistēma, kas ir izstrādāta 17 daļās un aizsargā no vāciņa nozaudēšanas. Metāla, zelta vāciņš  ir jāpagriež, tad lūpu krāsa pati izbīdās no futlāra apakšdaļas. Ļoti inovatīva tehnoloģija, kas man liekas ļoti pārdomāti, jo arī es esmu viens no tiem cilvēkiem, kas mēdz iemest lūpu krāsu somā, kur tai noslīd vāciņš un sasmērē visu iespējamo, ieskaitot pasi un dokumentus. Ak, meitenes! :)


Mana Signature colour lūpu krāsa ir tonī Bougainvillea (12), kas ir piesātināts, sulīgs un spilgts rozīgi -fuksiju tonis.  Lūpu krāsas tekstūra ir ļoti maiga, samtaina un mitrinoša. Neskatoties uz piesātināto pigmentāciju un augsto sedzamību, uz lūpām tā, pēc sajūtām, ir kā balzāms, kas nesausina lūpas un kopj tās. Lūpu krāsas sastāvā ir dabiskās eļļas, kas spēj lūpās uzturēt līdz pat 36% augstāku mitruma līmeni. Uzklāšana ir ļoti komfortabla - bieži to mēdzu darīt arī bez spogulīša. Lūpu krāsa nesatek rieviņās, neizceļ sausumus un turās līdz pat 4 h. Noturība nav no ilgākajām, bet ērtās lietošanas un, uz lūpām, patīkamās sajūtas dēļ, šo atjaunoju pat biežāk. Pats tonis ir ļoti piesātināts un lieliski derēs spilgtākam pavasara akcentam.

Un kopskats :






Nopirkt : No Amway pārstāvjiem Latvijā
Cenas : Acu ēnu palete : 56 EUR/ Lūpu krāsa : 27EUR




Kāds ir Jūsu mīļākais lūpu krāsas tonis pavasarim?


Paldies Amway pārstāvjiem par piešķirtajiem produktiem testēšanai! Tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli - visas domas un sajūtas ir manas personīgās! :)

You Might Also Like

18 komentāri

  1. Tiiik kārdinoši - man ir slēpta vājība uz violetajiem toņiem un tas tumši violetais ir to die for :D Un koptēls - lielisks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Man arī vienmēr ir bijusi slēptā vājība uz lillā toņiem. Ar tiem man bieži arī acis izskatās zaļas :)

      Dzēst
  2. 56 eiro par dārgu, un Amway ir diezgan dīvains zīmols. Toņi skaisti, bet izskatās diezgan parasti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, kur gan zīmols ir dīvains, bet domas par viņu dekoratīvo kosmētiku man ir vislabākās :) Ļoti labi pigmentēta.

      Dzēst
  3. Ļoti skaisti!
    Man šķiet, ka šajā pavasarī esmu iedraudzējusies ar dažādu toņu košām lūpām!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Mans sarkanās lūpas arī nodod stafeti kaut kam vasarīgākam un spilgtākam.

      Dzēst
  4. Palete tiešām ir lieliska un Tev ļoti piestāv lūpu krāsas tonis - skaisti :)

    AtbildētDzēst
  5. Lūpu krāsas tonis tik superīgs! Un tev ļoti piestāv :)

    AtbildētDzēst
  6. Tik skaisti toņi, piesātināta lūpu krāsa un skaisti...mati :) Ar ko Tu matus veido, lai tik kupli un dabiski hipijiski ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kopš man ir dabiskie, nekrāsotie mati - man ir atgriezusies bērnības tekstūra :) Mati paši mazliet lokojas, bet es iepūšu vēl sāls spreju, lai tās lokas mazliet izceltu.

      Dzēst
  7. Tu tiešām nekrāso matus? Tik izteiksmīgs tonis, mm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nekrāsoju, nē. Man tas tonis izskatās katrā gaismā mazliet savādāk - dienas apgaismojumā uz tādi blondi pelēkrudo, vakara apgaismojumā vairāk uz tādu rūsgani brūnganu :)

      Dzēst
  8. Ļoti, ļoti skaists koptēls, ēnām smuki toņi un lūpukrāsa forša. :)

    AtbildētDzēst
  9. Lūpu krāsas tonis tik kārdinošs! Burvīga fuksija! :)
    Paletes toņi tādi skaisti un noteikti violeto toņu cienītājām!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Toņi ļoti smuki! Lūpu krāsa mans favorīts šim pavasarim :)

      Dzēst