Pavasarīgs sejas starojums - L'Oreal Nutrigold Extraordinary facial oil - atsauksme.

pirmdiena, marts 02, 2015


Sveiciens martā! Sveiciens pavasarī!

Viss pagājušais gads man pagāja eļļu zīmē. Šis gads ir iesācies līdzīgi. Vienu brīdi likās, ka eļļas ir pilnībā pārņēmušas manu sejas ādas kopšanu un mainījušas to ne uz to labāko pusi - tika paņemta pauze. Taču, kad L'oreal nāca klajā ar savu sejas eļļu - nevarēju nepamēģināt, tāpēc pieteicos izlozei un, pēc pāris nedēļām, eļļa bija pie manis. Gribējās zināt - kādu sastāvu un ietekmi uz ādu patērētājiem būs solījis šis ražotājs, kas tomēr pārstāv budžeta sejas un ķermeņa segmentu. Turklāt, skolas laikā (ak, kur tas laiks :)!) šī ražotāja sejas krēmi man tīri labi patika. Arī šī sejas eļļa, lietojot jau pusotra mēneša garumā, man nav likusi vilties.


L'oreal Nutri Gold Extraordinary facial oil -  sastāv no 8 ēterisko eļļu maisījuma - lavandas, rozmarīna, majorāna, ģerānijas, rozes, apelsīna, lavandīna un romiešu kumelītes. Ražotājs apgalvo, ka 98% sastāv daļu ir dabiskas izcelsmes. Eļļas primārais solījums ir barot, mitrināt un padarīt ādu starojošu, zīdaini maigu.
Pirmais, kas mani ļoti piesaistīja, atverot iepakojumu, ir smarža. Tie, kas lasa mani ilgāku laiku, zina, ka es esmu smaržu cilvēks - man ir grūti, reizēm pat neiespējami, lietot produktus, ja man nepatīk to smarža, lai cik arī tie būtu iedarbīgi. Šī produkta smarža ir ļoti piesātināta, samērā spēcīga, silta, mazliet vīrišķīga, mazliet austrumnieciska. Uzklājot sejas ādai - pārņem asociācijas ar austrumnieciska SPA apmeklējumu. Vienīgais mīnuss, ko varu minēt ir eļļas iepakojums - lai arī dozators ir ļoti ērts, sastāvā esošajām ēteriskās eļļas būtu labāk uzglabāt tumšā pudelītē, lai tās nebojājas. Tieši tāpēc neturu šo eļļu tiešos saules staros.
Šī ir sausā eļļa - tā ļoti ātri iesūcas un padara sejas ādu samtaini maigu vienā acumirklī.


Īpaši labi šī sejas eļļa uzvedas un dara savu darbiņu, savienojot to ar vieglu sejas masāžu. Sejas āda paliek mitrināta, gluda un starojoša jau pēc pāris lietošanas reizēm. Lai cik neloģiski tas neizklausītos - šīs sejas eļļa ir arī laba bāze pirms tonālā krēma uzlikšanas. Ja eļļu lietoju no rīta - patērēju vienu divus pilienus un vien viegli piespiežu eļļainās plaukstas sejas ādai. Pēc šādām procedurām, tonālais līdzeklis klājas daudz vienmērīgāk, un sejas āda ir starojoša- kā pēc labas bāzes lietošanas. Turklāt, šī ir viena no retajās eļļām ar ēteriskajām eļļām sastāvā, kas neausina manu sauso, alerģisko, jūtīgo ādu lietojot to ilgtermiņā.
Kopsummā - šo varu ieteikt. Kvalitatīva eļļu kombinācja par pieņemamu cenu.

Nopirkt : Visās lielākajās kosmētikas tirdzniecības vietās
Cena: +/- 12 EUR (neesmu pārliecināta).

Kā Jums  ķermeņa/ sejas kopšanas eļļu trends? Joprojām aktuāls? Nav apnicis? Vai gaidāt jaunas vēsmas/ trendus skaitumkopšanas lauciņā?


You Might Also Like

14 komentāri

  1. Izklausās labi, šī pārtrumpojusi arī Madaras sauso eļļu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, man - jā. Man Superseed beigās ļoti sausināja un likās par smagu tīrā veidā. Šī ļoti ātri iesūcas, no rīta āda svaiga un tāda veselīga. Nav noņemšanās ar uzklāšanu, smaržo feini, maksā prātīgi - ko vēl vajag? :)

      Dzēst
    2. Atsauksme jau graujoši laba. :) Bet nē, vēl vienu eļļu man nevajag.
      Man sejai ik pa pāris vakariem patīk Planeta Organica dzērveņu eļļa. Domāju, ka drīz ķermeni arī ar to zieķēšu. :)

      Dzēst
    3. Man šī ļoti patika. Man jau gandrīz beigusies. Un tad es mazliet piebremzēšu ar eļļām - gribas kādu jaunu trendu - AHA skābes it kā ienāk, bet tās īsti vasari nederēs. Gribas kaut ko citu. :)

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk šī eļļa, bet lietoju viņu dekoltē zonai - sejai pat nemēģināšu, jo tur man parasti eļļas neder un eksperimentēt šobrīd negribu. Aromāts eļļai ļoti foršs, man nedaudz atgādina Kiehl's eliksīra aromātu - vismaz atmiņā tas tāds palicis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aromāts man pašai ļoti patīk. Reizēm šo vienkārši attaisu un pasmaržoju - aromaterapijas nolūkos. Kiehls neesmu mēginājusi - varbūt kādreiz...:)

      Dzēst
  3. Starp citu, nekas neloģisks tavā teiktajā nav, jo ir tāda tonālā līdzekļa uzklāšanas tehnika, ko izmanto grimma mākslinieki tonālais + pilīte eļļas! Pati arī tā daru dažreiz, ja neaizmirstu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par tehniku zinu - vien to izmanto ļoti dehidrētai ādai, vai, ja vajag panākt īslaicīgu veselīgas ādas starojumu. Turklāt- produktus ļoti labi uzputo/ samaisa savās starpā, pirms likt uz sejas. Uz tīras eļļas, kas lietota par daudz un bagātīgi - tonālo līdzekli likt neriskētu. Var nevienmērīgi iesūkties :)

      Dzēst
  4. Ahhhh! Bildes un apraksti tik skaisti...nesen lasiju par food&product styling - Tu tur riktiigi iedereetos. Tik ljoti pozitiivi paardodams apraksts un vizuaalais :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Gribas visu laiku ko jaunu mēģināt arī bildēšanā, gribas jau to attīstību :)

      Dzēst
  5. Viens saka sausa, otrs saka, ka nav sausa. Nē, nu man tagad ar jāmēģina, ja saki, ka tomēr sausa!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kurš saka, ka nav sausa? :D Nu, šī man liekas krietni sausāka par Superseed. Iesūcas momentā - vismaz manā sausajā ādā.

      Dzēst
  6. Es vēl esmu eļļu varā ;) uz nakti Clarins vai Kiehls sejai un ķermenim Douglas SPA... Es esmu riktīgi priecīga.. Šī izklausās ar mēģināšanas vērta, jo man ļoti patīk Clarins 100% dabiska!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vairākos forumos šo eļļu salīdzina ar Clarins Lotus facial treatment eļļu. Nezinu, cik tur patiesības :)

      Dzēst