Oriflame Skinpro sejas attīrīšanas sistēma - ādas kopšana vienā minūtē.

otrdiena, marts 31, 2015


Ja runājam par trendiem skaistumkopšanas lauciņā, tad jau labu laiku pastāv trīs galvenās vadlīnijas - eļļu un dažnedažādu augļskābju izmantošana, kā arī sejas birstītes - sejas papildus attīrīšanai, slīpēšanai un asinsrites uzlabošanai. Pionieris sejas birstīšu trendā ir Clarisonic ( kas gan darbojas uz frekvenču pamata), taču gandrīz jebkurš lielais kopšanas līdzekļu ražotājs pēdējā gada laikā nāca klajā ar sejas birstītēm. Šoreiz dalīšos savās domās par Oriflame Skin Pro sejas attīrīšanas sistēmu.


Ražotājs sola, ka lietojot šo ierīci sejas āda iegūs līdz 8 reizēm vairāk starojuma, ādas tonis kļūs vienmērīgāks, poras mazāk pamanāmas un ādas tekstūra uzlabosies - tas viss lietojot ierīci divas reizes dienā, pa vienai minūtei. Principā - nevaru nepiekrist, taču - dažādiem ādas tipiem - kopšana ar šo ierīci būs dažāda.


Ierīci lietoju mēneša garumā - kopā ar Lumene attīrošo želeju. Birstītei, kas ir ūdensizturīga un ļoti ērti ieguļas rokā, ir divi ātrumi, kā arī - tā automātiski izslēdzas pēc vienas minūtes ilgas darbošanās. Šāda automātiska ierīces izslēgšanās ļauj dozēt ierīces izmantošanas laiku, kas ir īpaši svarīgi jūtīgai ādai - lai to pārāk ilgi neslīpētu. Tas var radīt papildus ādas jūtīgumu un pārāk noārdīt ādas slāņus, kas jūtīgai ādai nav ieteicami. Pēc pieredzes- ja āda ir jūtīga, plāna un sausa, es neieteiktu slēgt ierīci vēlreiz un veikt procedūru atkārtoti, bet gan pieturēties pie 1 minūtes intervāla. Turklāt, hiperjūtīgai ādai ar tieksmi uz kuperozi, pietiek vien ar vienu attīrīšanas reizi dienā vai reizi pāris dienās. Lietojot ierīci divas reizes dienā, katru dienu var izrādīties par daudz un nodarīt vairāk ļaunuma, nekā labuma.
Pati Skin Pro lietoju reizi dienā/ reizi divās dienās - vakaros, ļoti bieži esot dušā, kas man liekas īpaši ērti. Pēc sejas attīrīšanas ar micelāro ūdeni, veicu vienas minūtes ilgu procedūru, kas palīdz notīrīt visas grima paliekas, veicināt asinsriti un atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām. Āda pēc Skin pro lietošanas ir ļoti maiga un labi apasiņota. Īsi pēc procedūras veikšanas novērojams minimāls apsārtums, bet tas ātri pāriet. Īpaši man patīk turpmāko kosmētikas līdzekļu iesūkšanās pēc procedūras - tie iesūcas līdz pat 2-3 reizes ātrāk. Lietojot ierīci mēneša garumā - sejas āda ir daudz dzīvelīgāka un gludāka. Ādai ir pazudis pelēcīgais tonis.
Pēc teorijas - to pašu efektu varētu panākt ar sejas skrubi, manuāli ādu skrubējot, taču birstīte rotē krietni ātrāk, nekā var "rotēt rokas", ir ērtāka un ātrāka izmantošanā. Turklāt tā ir lietojama ar jebkuru attīrošo līdzekli, arī vismaigākajai ādai un ļoti gaumīgi izskatās vannas istabas plauktiņā, kas man nav mazsvarīgi :)




Ražotājs piedāvā pieturēties pie shēmas - 10 sekundes vaigiem un pa 20 sekundēm - pierei un zodam. Es šajā shēmā iekļauju arī degunu, kuru slīpēju pāris sekundes - īpašu uzmanību pievēršot deguna sāniem. Ierīce sākotnēji nāk ar noapaļotu birstīti, kas piemērota normālai/ jūtīgai ādai, taču to var mainīt arī uz birstīti, kas ir raupjāka un ir paredzēta dziļākai ādas un poru attīrīšanai ( baltā krāsā). Tā arī daudz labāk un efektīgāk attīra taukainu ādu - pārbaudīts vīrietim! :)


Produkta komplektācijā ietilpst - ierīce ar birstīti, statīvs, ērts maisiņš ierīces līdzņemšanai un baterijas, kas ļauj ierīci izmantot nekavējoties (īpaši ērti tādiem lietotājiem kā man, kam mājās vienmēr problēmas ar uzlādētām baterijām :)

Nopirkt : No Oriflame konsultantiem
Cena : 39.90 EUR, maināmā birstīte dziļākai sejas ādas attīrīšanai - 7.90EUR (par 2 gab.)


Kā Jums iet ar birstīšu trendu? Lietojat? Kādas un kādi rezultāti?


*Produktu testēšanai piedāvāja Oriflame PR pārstāvji Latvijā, taču tas nekādā veidā neietekmēja manas domas.

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Es šobrīd lietoju ebay birsti - pati birste ir ok, bet uzgalītis man pārāk rupjš. Šī Oriflame izskatās ļoti gaumīga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī kādreiz bija ebay birstīte - ne ļoti patika - ātri salūza arī. Oriflame birstītei nav baigi raupjš tas uzgalis - drīzāk tāds pakļāvīgs un seju netraumējošs. :)

      Dzēst
  2. Man patīk šis brīnums, bet kaut kā trīs vakarus lietojot pēc kārtas, man vaigi sāka protestēt un noķoties, bet vispār šis kombinācijā ar nakts masku, tā ir mainījis sejas ādas stāvokli, ka no rīta celos un brīnos par to, ka āda ir palikusi gluda un pilnīga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liekas, ka lietojot bieži - divas reizes dienā - var rosināt to ādas jūtību. Es pati lietoju pāris reizes nedēļā, jo man tā jūtīgā, kuperozā āda.

      Dzēst
  3. Izskatās interesants agrgāts. Gribētu gan dzīvē patestēt....neesmu droša, ka tas ir tik labs, kā te tiek reklamēts. Bet nu - tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visas sejas attīrīšanai paredzētās rotējošās birstītes darbojas pēc ļoti līdzīga principa. Ja ir lietotas iepriekš un ādai ir paticis, neredzu iemeslu kāpēc šī nevarētu būt laba :)

      Dzēst