Nesenie pirkumi un guvumi + Expo beauty kopaina.

svētdiena, marts 29, 2015


Sveiciens brīvdienā!

Lai arī vien nedēļu kā esmu atgriezusies Latvijā, šodienu gaidīju ar lielu nepacietību, jo tā bija vienīgā brīvdiena visā ļoti darbīgajā nedēļā. Šodien atrādu arī savus nesenos pirkumus un guvumus lai mazliet ieskicētu rakstus, ko šajā blogā varēs lasīt aprīlī. Īsi pirms brauciena iegādājos YSL Le Teint Touche Eclat, ko sāku mēģināt un lietot tikai tagad - pirmie iespaidi man ļoti pozitīvi. Stambulā tiku pie savas pirmās Chanel Coco Rouge lūpu krāsas. Šodien pastaigājoties pa lietaino Rīgu, ienācu "Dzintrs" veikalā, kurā šobrīd ir ļoti ievērojamas atlaides - tiku pie savas iemīļotās Antioksidatu matu maskas un SPA premium matu maskas ar mango un mellenēm (smaržo fantastiski!), ko ļoti lielīja mana draudzene, ar kuru man kosmētiskā gaume ļoti bieži sakrīt.
The Body shop iepriecināja mani ar jauno Fiji green tea sēriju - ļoti pavasarīgas tekstūras un svaigs aromāts. Savukārt, Artistry prezentēja savu jauno acu ēnu paleti ar 12 fantastiskiem, piesātinātiem toņiem, sulīgo, ogu toņu lūpukrāsu un ļoti optimistiskas krāsas nagu laku. Pavasaris solās būt ļoti krāsains!

/ foto - Ivars Prokofjevs /

Vakar tikos ar pārējiem blogeriem izstādē Expo beauty 2015. Un, lai arī mūsu Meet&Greet  pasākumam apmeklētāju daudzums nebija liels, tiešām izbaudīju atmosfēru - ļoti patīkami, ka šāds pasākums Latvijā ir noticis. Tas ļaus attīstīties latviešu skaistuma blogiem vēl vairāk, ilgtermiņā pavers jaunas sadarbības iespējas un ļaus vēl vairāk dalīties informācijā par jaunākajiem produktiem un notikumiem skaistumkopšanas pasaulē.

Kāda ir Jūsu svētdiena?

You Might Also Like

4 komentāri

  1. Man dikti patīd Dzintara maska :) Bija prieks visus satikt pasākumā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man abas patīk - gan Spa ( jau vakar izmēģināju), gan Antioksidantu. Forši, ka mūsu pašu "Dzintars" šādas ražo.

      Dzēst
  2. Forša kopaina. :) Gaidīšu atsauksmes par YSL tonālo un jauno Chanel lūpu krāsu. :)

    AtbildētDzēst