Ideālas uzacis stundas laikā - inovatīvā 3D Sleek brows procedūra.

piektdiena, marts 27, 2015


Sveiciens ideālo uzacu meklētājiem!

Tie, kas seko šī bloga Facebook lapai, jau zina, ka pāris dienas atpakaļ man bija iespēja paviesoties Profesionālās mikropigmentācijas centrā, kurš pilnībā mainīja manas domas par mūsdienu permanento grimu un mikropigmentāciju kopumā. Ciemošanās laikā, pateicoties šarmantajai meistarei Ingai, stundas laikā, tiku pie savām ideālajām uzacīm.


Profesionālās mikropigmentācijas centrs veic vairākas permanentā grima procedūras, dažādās tehnikās - uzacu izpildījumu, plakstiņa izēnošanu vai klasisko acu līnijas ievilkšanu, lūpu kontūrlīnijas iezīmēšanu ar aizpildīšanu vai bez. Kā arī - mikropigmentācijas procedūras vīriešiem, un nekvalitatīvā permanentā grima uzlabošanu. Centrs veic arī paramedicīniskās mikropigmentācijas procedūras - tādas kā rētu kamuflāža un krūts areolas atjaunošana pēc mastektomijas. Informācija, kas mani patīkami pārsteidza - sievietēm pēc vēža slimībām un operācijām, kas ir saistītas ar krūšu atjaunošanu, Profesionālās mikropigmentācijas centrā, krūts areolas atjaunošana tiek veikta bezmaksas. Manuprāt, ļoti vērtīga informācija ar kuru jāpadalās - tā var palīdzēt sievietēm, kas saskārušās ar operāciju, atgūt pašpārliecinātību, turklāt nešaubīties par rezultāta dabiskumu. 


Pats centrs atrodas gaišās, mājīgās telpās, Bērzaunes ielā 7. Atzīšos - līdz šim man bija ļoti skeptiski un dalīti uzskati par permanento grimu. Visiem skaidrs, ka uzmanību vienmēr piesaista ne tie veiksmīgākie permanentā grima risinājumi ( melnas uzacis un raustītas lūpu kontūras).


 Skatoties ne tikai centra bildes, bet arī savas meistares sejā - biju pārsteigta par to, ka permanentais grims var izskatīties tik gaumīgi, dabiski, diskrēti šarmanti un "pareizi". Nezinātājs nekad nepamanītu šādas manipulācijas, bet uzskatītu to par dabisko skaistumu.


Tiem, kas šaubās par permanento grima izveidi, mikropigmentācijas centrā izmēģināšani ir pieejama procedūra Sleek 3D brow building procedūra, kas ļauj tikt pie satīna uzacīm un aizmirst par uzacu krāsošanu ikdienā, līdz pat 2 nedēļām. Procedūra ir jauna Latvijā un mikropigmentācijas centrā to praktizē vien no pagājušā gada decembra. Ar šīs tehnoloģijas palīdzību var pilnībā rekonsturēt uzacu zīmējumu un to formu, kā arī padarīt uzacis biezākas un precīzākas. Meistare stāstīja, ka šo procedūru visbiežāk izvēlas tie, kas vēlas akcentēt savu uzacu dabisko formu, vai tie, kam ir rētas, nepietiekami biezas uzacis, kā arī daļējs vai pilnīgs uzacu matiņu zudums. šo procedūru iesaka arī tiem, kas domā par permanentā grima izveidi, taču šaubās vai grib pārliecināties par to, ka piestāvēs un izskatīsies harmoniski.


Sākotnēji - meistare Inga veido pamatu krāsošanai -  uzacu formu, tiekot vaļā no nevēlamiem matiņiem. Man no dabas ir samērā biezas uzacis, kas man arī pašai patīk. Modi uz plāniem diedziņiem nekad neesmu sapratusi un sev gribējusi :) Biezāka, pildītāka uzacu forma arī piestāv manas sejas ovālam un tipam.


Tālāk - seko tējas koka antibakteriālā līdzekļa uzklāšana un krāsošana.
Procedūrai tiek izmantota medicīniskā līme, kas ir hipoalerģēniska un speciāli pigmenti - pavisam 3 veidi, kurus jaucot var iegūt jebkura toņa uzacis. Krāsas izlīdzināšana notiek ar mazu spirālīti, kas ļauj sasniegt 3D efektu un radīt dzīvelīgāku efektu, nevis monumentālas uzacis. Pēc krāsošanas uzacis nedrīkst nonākt kontaktā ar ūdeni 24 stundas, pēc tam efekts saglabājas līdz pat 2 nedēļām. Te ir arī mans gala rezultāts - pirms un pēc :


Rezultāts man pašai ļoti patīk - izskatās ļoti dabiski un harmoniski. Meistare perfekti piemeklēja toni, kas atbilst manai dabiskajai matu krāsai un ļoti skaisti papildina to. Var redzēt formas uzlabojumus - uzacu sākumposmā, kur uzacis man no dabas neaug, tās ir ļoti dabiski uzzīmētas, veidojot ideālo uzacu formu.

Procedūras cena : 45 EUR /Expo Beauty 2015 laikā, Profesionālās mikropigmentācijas centra stendā, procedūra maksās 20EUR/

Paldies Profesionālās mikropigmentācijas centram par iespēju izmēģināt ko jaunu un lauzt savus stereotipus par mikropigmentāciju, kopumā. Īpašs paldies meistarei Ingai, kuras rokās jutos ļoti droši, kas šādu procedūru laikā nav mazsvarīgi! :)

Vēl viens īpašs paldies Artai - no artasplace.com   - par bildēm, kas ir redzamas šajā rakstā!

You Might Also Like

12 komentāri

  1. Es tik ļoti gaidīju ierakstu par tavu pieredzi un gala rezultātu pēc procedūras!
    Un sasodīts, tiešām izskatās ļoti dabiski un gaumīgi! :)
    Man arī ir trauma par to permamento grimu pateicoties vecmammai, kura jau gadiem nēsā un atjauno savus "nike" :D Bet redzot tavus rezultātus pat gribas pamēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha, Nike uzacis - šis iees manā ikdienas leksikā uz ilgu laiku! :D Nu, man tas nav permanents- vie mēģinājums pirms permanenta, ko parasti iesaka. Skatoties uz uzacīm jau sāku domāt par permanentu.:) Baigi atvieglotu dzīvi.

      Dzēst
  2. Izskatās ļoti skaisti un dabiski!

    AtbildētDzēst
  3. Laura, ha ha ha, Nike :D Es nevaru, cik smieklīgi, bet tas ir dikti precīzs dažu "meistaru" darbu apzīmējums! :D

    Roze, es saprotu pareizi, ka tā ir tāda kā ilgnoturīga krāsošana, jā? Kā tā atšķiras, piemēram, no Christian puspermanentajām uzacu ēnām?

    Rezultāts ir ļoti skaists!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ilgnoturīga krāsošana, kas neizzūd 2 nedēļu garumā. Cik zinu, Christian puspermanentās ēnas ir ūdensnoturīgas un turas 24 stundas, ne 2 nedēļas. Manuprāt, šis tāds vairāk variants, lai izlemtu par labu permanentam, vai arī, ja vajag uz kādu svarīgu pasākumu steidzami, lai uzacis ir kārtībā un ir pamanāmi defekti. :)

      Dzēst
    2. Aha, skaidrs, vienkrāši, nuuu, tā procedūra priekš divām nedēļām, grozi kā gribi, bet dārga.

      Dzēst
    3. Ir dārga, bet tā nav ikdienas, Cik noprotu- tā vairāk ievirze uz permanento grimu, lai saprastu, vai vajag :) Tad ir uz 2 gadiem...

      Dzēst
  4. rezultāts skaists, bet man būtu žēl tādu naudu tērēt 1-2 nedēļu efektam. un ja nu vēl iepatīkas, tad vispār briesmas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja iepatīkas, jātaisa permanents. Es, strap citu, nopietni tagad par to domāju. Varētu aizmirt visas uzacu krāsošanas, ēnas, lainerus un zīmuļus :)

      Dzēst