Aicinu uz randiņu ar sevi. Satiekamies klātienē? / Expo beauty 2015 /

trešdiena, marts 04, 2015






Sveiciens visiem darbīgajā martā!

Nākammēnes, laikā no 27. līdz 29. martam, Skonto Hallē jau tradicionāli norisināsies ikgadējā skaistumkopšanas izstāde Expo Beauty 2015, kas šogad ir īpaši spilgts notikums, jo kopš pasākuma pirmsākumiem aprit jau 20 gadi. Kā zināms, pavasaris ir ne tikai jaunas sezonas iesākums, bet arī jaunu modes, kosmētikas, frizūru un manikīra tendenču laiks. Tieši tādēļ izstāde Expo Beauty tās apmeklētājiem sniegs skaidru priekšstatu par skaistumkopšanas tirgus aktualitātēm, demonstrēs jaunākās tendences, kā arī apvienos vietējos un ārzemju ražotājus, izplatītājus, speciālistus, patērētājus un citus skaistumkopšanas industrijas pārstāvjus un entuziastus.
Tiem zinātkārajiem lasītājiem, kam vēl pirms izstādes norises, interesē, kādi produkti, zīmoli un skaistumkopšanas procedūras būs pārstāvētas izstādē, būs iespēja par to uzzināt ātrāk. :) Tieši tāpēc - darbīgajā martā blogā varēsiet lasīt atsauksmes un manas personīgās domas par dažiem produktiem, kas būs pieejami izstādē. Visi šāda veida raksti būs īpaši atzīmēti un atspoguļos manu personīgo, godīgo un objektīvo viedokli :), kā parasti ir pieņemts šajā blogā.
Ar ko man, Jums un Latvijas skaistumkopšanai būs īpaša tieši šī izstāde? Ar to, ka pirmo reizi Latvijā, notiks skaistumkopšanas blogeru meet&greet pasākums, kur būs iespēja satikt un iepazīties ar blogeriem ( arī ar mani :)) -  uzdot tiem sev interesējošos jautājumus, ko ne vienmēr var uzdot komentāru sadaļā, apspriest jaunākās skaistumkopšanas tendences un, vienkārši, forši, radoši, sirsnīgi un abpusēji iedvesmojoši pavadīt laiku kopā. Pavasaris taču ir iedvesmas laiks, vai ne? Šo tikšanos ļoti gaidu, jo gribas personīgi iepazīties ar katru no Jums - varbūt tas būs sākums skaistai draudzībai arī ārpus virtuālās vides :)

 Gaidīšu Jūs visus 28. martā, no plkst. 14.00 - 16.00.  


Tiekamies?!




You Might Also Like

3 komentāri

  1. Ja noteikti! Atradu expo beauty facebook lapa notiek bilesu izloze facebook.com/expobeauty.lv

    AtbildētDzēst
  2. Interesants notikuma promācijas veids. :) Būtu laicīgi uzzinājis par pasākumu, būtu noteikti apmeklējis.

    AtbildētDzēst