JOIK atjaunojošais nakts krēms ar kliņģerīti un smiltsērkšķu eļļu - cīņai ar ziemas ādu.

pirmdiena, februāris 09, 2015


Sveiciens pavasara gaidās!

Esmu no tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka ziemai katru vajadzētu beigties uzreiz pēc Jaunā gada - 2. janvārī. Pamosties pēc visām ballēm,  laba vēlējumiem un ar lielām cerībām uz jaunu, skaistu sākumu - un ārā jau kādi + 18 grādi un zied narcises, vai tulpes, vai ceriņi. Vai vēl labāk - viss kopā. Ziema nav mans mīļākais gadalaiks, un, ja līdz šim, tas vairāk bija sajūtu līmenī un nekādi neietekmēja manu ārējo izskatu ( neskaitot sāpju un ciešanu izteiksmi sejā, pārvietojoties pa ledainajām ielām ), tad šī gada ziema kļuva par fizisku pārbaudījumu manai sejas ādai. Šoreiz mazliet pastāstīšu savu stāstu un atrādīšu sejas krēmu, kas burtiski izglāba manu ādu un atgrieza tai veselīgo izskatu un sajūtas - JOIK regenerating night cream with calendula and sea - bucktorn oil.



Ar igauņu zīmolu JOIK esmu pazīstama jau krietni ilgu laiku. Ik pa laikam palutinu sevi ar šī ražotāja sejas eļļu un ķermeņa losjonu. Par tiem šajā blogā bija atsauksme jau kādu laiku atpakaļ - šeit. Savas augstās pozīcijas manos sejas un ķermeņa kopšanas rituālos šis zīmols nav zaudējis.
Kad beidzās kārtējais sejas krēms, un mana sejas āda joprojām bija ļoti sausa, savilkta un klāta ar sausiem, sarkaniem pleķiem - JOIK atjaunojošo krēmu ar kliņģerīti un smiltsērkšķu eļļu atradu savā produktu - rezervistu grozā. Jau iepriekš biju to mēģinājusi, taču tas uz laiku bija piemirsts, sakarā ar tik daudzajiem produktu jaunumiem, kas nonāk veikalu plauktos. Jauns krēma bundulītis tika iegādāts un nolikts glabāšanā, ar domu, ka kādreiz ir ļoti paticis un gribas tā lietošanai pievērsties pamatīgāk.
Krēma sastāvā ir kliņģerīšu, smiltsērkšķu, olīvu un hohobas eļļas, kā arī apelsīnu ēteriskā eļļa ( kas dabiski stimulē kolagēna veidošanos sejas ādā). Tieši sastāva un konsistences dēļ šis līdzeklis ir apburošs. Smiltsērkšķu eļļa ir bagātināta ar A, E un C vitamīniem, savukārt kliņģerītes eļļa jau sen ir zināma kā viens no labākajiem dabiskajiem līdzekļiem ātrai ādas dziedēšanai un nomierināšanai. Krēma tekstūra - ļoti viegla, šķidra, serumam līdzīga un mazliet uzputota. Tas ļoti ātri iesūcas un  nepārslogo sejas ādu, taču īpašas ādas barošanas vajadzības gadījumā krēmu var pamatīgi uzslāņot - tas nesavelsies un katrs tā slānis ļoti līdzeni klāsies uz sejas ādas. Turklāt - līdzeklis man ir ideāls mitrinātājs pirms tonālā krēma uzklāšanas. Krēma smarža - viegla, mazliet pēc kliņģerītēm, mazliet pēc šī sviesta, mazliet pēc apelsīniem. Smarža uz sejas neturas ilgi.
Jau pirmajās lietošanās reizēs - mana sejas āda jutās nomierinātāka, svaigāka un dzīvelīgāka. Nebija jaunu sauso pleķīšu un savilktības. Reizēm, lai cik barojošs ir krēms, tā iesūkšanās spējas nav tik lielas, lai pārvarētu sauso ādas zonu barjeru un dziļi mitrinātu - šādi līdzekļi gluži vienkārši "sēž" ādas virskārtā un redzamu uzlabojumu nav. Šis nebija tas gadījums - pateicoties krēma unikālajām iesūkšanās spējām - bija sajūta, ka tas mitrina "no iekšpuses".
Mēneša laikā, lietojot gan vakarā, gan no rīta ( ko ražotājs īpaši iesaka darīt ziemas mēnešos), mana sejas āda tika izārstēta. Tieši tik vienkārši.  Nekādu sauso pleķīšu, sarkanu, sausu izsitumu, savilktības un raupjuma. Zinu, ka tas ir šī krēma nopelns, jo es biju tik ļoti nogurusi minēt, kas izraisa šādu reakciju, un vai tam pie vainas citi līdzekļi, vai laikapstākļi, ka izslēdzu pilnīgi visu citu līdzekļu lietošanu, izņemot Lucas Papaw balzāmu un savu iemīļoto Biodermas ūdeni, kas ir pārbaudīts un ar kuru man ir "romāns" jau četrus gadus.

Ja ir sausa/ kombinēta un problemātiska āda - šis ir līdzeklis, kas noteikti jāpamēģina. Pareģoju, ka man šis produkts būs favorītos uz ilgu laiku :)

Cena ( precīzi neatceros ) : ap 12 EUR / par 50 ml/
Nopirkt : "Stockmann"

You Might Also Like

11 komentāri

  1. šogad man noveicies - pagaidām ziemu esmu pārcietusi bez sausajiem pleķiem, bet būtu es zinājusi pagājušajā gadā par šo... :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nostaigāju visu ziemu, sākot no novembra ar sejas ādu, kas izskatījās pēc ķirzakas raupjās ādas :D. Tagad situācija krietni uzlabota.

      Dzēst
  2. Esmu noskatījusi Joik dienas & nakts krēmus. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es uz dienas krēmu arī skatījos. Pagaidām gan vienmēr, gan no rīta, gan vakarā zieķēju šo, bail "nokāpt", lai ķirzakas āda neatgriežas :)

      Dzēst
  3. Manu ādu ziemās glābj Biodermas Cicabio un Physiogel A.I. krēmi, ik pa reizei uz nakti sasmērēju ādu ar shea sviestiņu. Kombinācija, kurai uzticos vienmēr :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bioderma Cicabio man sarakstā, bet tagad krēmi tik daudz, ka nezinu, kad dabūšu :)

      Dzēst
  4. arī patīk JOIK. krēmi, losjoni un eļļas vēl nav likuši vilties. vienīgā sāpe, ka fiziski nopērkams tikai Stokmanī.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Stockmann arī nav pa ceļam - reizi vai reizi divos mēnešos braucu ar jau gatavu iepirkumu sarakstu uz Stockmann :D

      Dzēst
  5. Ļoti maz ko esmu mēģinājusi no Joik, bet vienreiz pēc produktu izpētes veikalā secināju, ka noteikti gribu nopirkt kādu no viņu vannas sāļiem un balzamu, kurš ir tāds koši dzeltens - smaržoja dievīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja tas ir ķermeņa balzāms - tad tas man viens no favorītiem. Spilgta, vasarīga mandarīnu vasaras smarža! :)

      Dzēst
  6. atru dienu kļuva par cīņu, kad uzzināju par mana vīra lietu. Es nevarēju ēst, gulēt, strādāt vai kaut ko darīt, nedomājot par to. Mūsu laulība bija uz sliekšņa beidzas, es varētu justies tā. Es nolēmu izmēģināt mīlas burvestību Dr. Obodo kad es atklāju savu informāciju tiešsaistē, un es sāku gaidīt, lai redzētu rezultātus.

    Mazāk nekā vienu dienu viņš pilnīgi mainīja savu attieksmi pret mani un pārtrauca lietu tajā pašā dienā.

    Paldies tik Tik Tik Tik daudz Dr. Obodo. Tu esi pārsteidzošs!!ja jums nepieciešama palīdzība šeit
    E-pasts : templeofanswer@hotmail.co.uk
    Whatsapp: +(234) 815 542548-1

    Mrs Vanessa

    AtbildētDzēst