Vizāžistu knifi - Lucas Papaw ointment balzāms nogurušām lūpām

piektdiena, novembris 21, 2014

Sveiciens pirmajā ziemas dienā!

Ar aukstā laika iesākšanos - rokas pašas stiepjas pēc barojošas, mitrinošas, īpaši kopjošas ķermeņa un sejas kosmētikas. Šis ir laiks, kad ķermenim, sejai un matiem ir nepieciešama papildus uzmanība, tāpēc šoreiz par multifunkcionālu produktu, kas spēj aizvietot vairākus produktus un būtiski izmainīt ne tikai lūpu, bet arī ādas vispārējo izskatu.
Par šo Lucas Papaw ointment balzāmu zināju jau sen - šis ir viens no līdzekļiem, ko var ieraudzīt gandrīz katra vizāžista kosmētikas koferī , un par kuru ir tūkstošiem sajūsminātu atsauksmju visā pasaulē. Daudzi šo sauc par Austrālijas vislabāk glabāto noslēpumu. Nevarēju nepamēģināt šādu brīnumu pudelītē.
Tas ir daudzfunkcionāls balzāms, kas ārstē sasprēgājušu, apdedzinātu, nobrāztu, savainotu ķermeņa un sejas ādu, kā arī ļoti dziļi mīkstina to, veicot dziedējošu un antibakteriālu iedarbību. Sastāvā ir izmantots arī  farmaceitiskās pakāpes vazelīns, kas no parastā atšķiras ar to, ka nepiesārņo poras un tajā ir mazāk naftas atkritumu subprodukti.
Galvenā šī produkta sastāvdaļa ir fermentēta papaija, kuras ir viens no labākajiem dabiskajiem antibakteriālajiem līdzekļiem pasaulē. Šis ir arī viens no pasaulē visvairāk pārdotajiem balzāmiem, kura formula nav mainīta kopš 1906. gada.
Produkts ir biezas konsistences, iesūcas vidēji ātri un smaržo medicīniski. Papaijas smaržu es galīgi nejūtu.
Šis balzāms manā kosmētikas maciņā ir uz palikšanu. Lietoju to 6 mēnešus, šis ir mans otrais iepakojums - produkts lietojas ļoti ekonomiski. Man ir mazākais, 15 gramu, tilpums, taču ir pieejami arī lielāki. Balzāms ir universāls līdzeklis cīņā ar sasprēgājušām lūpām, sausiem acu plakstiņiem, dehidrētu zemacu zonu, sausiem matu galiem un ienadžiem. Tieši visām šīm lietām es produktu lietoju. Tas ļoti efektīvi cīnās ar ādas sausumu, dziļi mitrina to un uzlabo vispārējo ādas stāvokli. Siltajā laikā, tas ļoti labi nomierina saules apdedzinātu ādu un mazina insektu kodumu sekas- pārbaudīts. Savukārt - aukstajā laikā šo balzāmu lietoju arī sausiem pleķīšiem uz ķermeņa - situācija ar sausumu paliek par 90% labāka jau nākamajā dienā. Ļoti sasprēgājušas, vēja aprautas un sausas lūpas šis balzāms atgriež pie dzīvības, padara mitrinātas un neticami samtainas, vienas nakts laikā. Lietoju šo balzāmu arī grimētāja darbā - lai ātri mitrinātu lūpas un piešķirtu tām samtainu tekstūru, kas paildzina lūpukrāsas (īpaši matētas) noturību. Arī zemacu zonai šis balzāms derēs lieliski - mitrinās un izlīdzinās mīmiskās krunciņas pirms biezāka konsīlera uzklāšanas.

Šo patiešām varu ieteikt kā labāko universālo produktu aukstajā laikā :)

Nopirkt: ebay com/ ebay.co.uk/ ebay.com.au
Aptuvenā cena: 6 EUR (par 15 gramiem)

You Might Also Like

17 komentāri

  1. Paldies, ka padalījies, šo pievienoju wishlistā :)

    AtbildētDzēst
  2. Atbildes
    1. Pamēģini, esmu sapratusi, ka šis ir labs līdzeklis arī mājas aptieciņai - antibakteriālo spēju dēļ.

      Dzēst
  3. Par šo esmu lasījusi ļoti labas atsauksmes. Vienu brīdi jau domāju sūtīt, bet man ir pieci balzami :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atsauksmes par šo ir ļoti daudz - sevišķi Austrālijas blogos.

      Dzēst
  4. Pirmo reizi par tādu dzirdu. :)
    Iespējams, ka pasūtīšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēģināts nav zaudēts ;) Turklāt, cena arī draudzīga.

      Dzēst
  5. Es arī par tādu dzirdu pirmo reizi, bet milzīgs, es jau varu iedomāties kur šo brīnumu varētu lietot ;)

    AtbildētDzēst
  6. Ak jēl, gribu!
    Un es piesekoju Tavam foršajam blogam! Ļoti patīk, kad latvieši raksta, tagad gribu visiem latviešiem piesekot, jo mums ir jāatbalsta vienam otru! :)
    http://madeinlatvija.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  7. Paldies par ieteikumu, pasūtīju 25g, jau atnāca un, lietojot dažas dienas, varu apgalvot, ka noteikti šis ir efektīvākais lūpu balzāms, kādu esmu lietojusi. Man varbūt ne pārāk, ka viņš ir tāds šķidri slīdīgs uz lūpām, esmu vairāk biezi sviestaino cienītāja, bet galvenais jau ir efekts! Noteikti mēģināšu arī lietot citur, ne tikai lūpām. Paldies!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks, ka palīdzēju atklāt, ko jaunu! :) Man tieši tā slīdīgā tekstūra patīk - bet tas jau gaumes jautājums.

      Dzēst