Mossa vitamīnu kokteilis sejas ādai - intensīvi mitrinošais dienas krēms

piektdiena, novembris 07, 2014


Sveiciens piektdienā!

Rudens ir atnesis ne tikai pelēko laiku, bet arī jautājumu, kas man rodas katru gadu - kā kopt ādu "pārejas" sezonās - pavasarī un rudenī, lai tā nezaudētu elastību, būtu mitrināta, labi pabarota un starojoša. Lai ādas lobīšanās un sausie pleķīši nebojā grima izskatu un krēms, ko lieto uzlabotu kopējo ādas stāvokli. Šodienas manās rokās nonākušais produkts varētu būt laba atbilde rudens sejas kopšanai - īsta vitamīnu bumba un saldais ēdiens sejai - Mossa intensīvi mitrinošais dienas krēms ar smiltsērkšķu un aveņu vitamīniem un hialuronskābi.


Ražotājs sola, ka krēms ādai radīs pieckāršu intensīvu iedarbību - hialuronskābe aiz pilda sausuma radītās krunciņas un paaugstina ādas mitruma līmeni, sastāvā esošās dabiskās eļļas aizsargā no mitruma zaudēšanas, savukārt vitamīns C stimulē kolagēna rašanos, uzlabojot ādas tekstūru. Sastāvā esošie antioksidanti veicina ādas atjaunošanos, bet ogu vitamīni uzmundrina šūnas.


Krēms smaržo pēc īsta vasaras ogu kokteiļa - saldeni, uzmundrinoši, taču neuzbāzīgi. Smarža nesaglabājas uz sejas ilgāk par pāris minūtēm. Tam ir šķidra konsistence un zīdaina tekstūra, kas ļauj produktu lietot ļoti ekonomiski - ar maksimālu rezultātu. Tas ļoti ātri iesūcas ādā, veidojot ideālu pamatu grima uzklāšanai - sejas āda kļūst labi mitrināta, starojoša un gluda, kas ir pirmais un galvenais pamatnosacījums, lai tonālie līdzekļu turētos ilgāk un kvalitatīvāk. 
Lietojot šo krēmu katru rītu āda jūtas labi mitrināta un "pamodusies". Pamanāmu sejas ādas mirdzumu es neredzu, taču pēc taustes un sajūtām āda ir jūtami vienmērīgāka, gludāka un samtaināka.
Kā vienīgo produkta mīnusu man varu minēt faktu, ka, lai arī tas ir dienas krēms- tajā nav SPF. Taču - ņemot vērā produkta konsistenci  un pieredzi ar SPF - pieļauju, ka saules aizsardzības faktors krēma šķidro, serumam līdzīgo konsistenci padarītu smagāku un vairāk treknu, kas man būtu mīnuss, jo šo krēmu primāri izmantoju kā bāzi sejas grimam un rīta ādas "modinātāju".
Ja liekas, ka visi šobrīd lietotie līdzekļi ir smagi un lēni iesūcas, turklāt ādai nav redzamas izmaiņas - iesaku pamēģināt šo produktu. Turklāt, tas atbilst ECOCERT standartam un 99% procentu sastāvdaļu tajā ir no dabiskas izcelsmes.

Nopirkt: "Drogas"
Cenas: 15.95 EUR

*Produktu testēšanai ir sagādājuši Mossa zīmola pārstāvji Latvijā, taču manu viedokli tas nekādā mērā nav ietekmējis.



You Might Also Like

12 komentāri

  1. Es gludumu vēl neizjūtu, bet konsistence ir tāda, kāda man vislabāk patīk! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk konsistence un iesūkšanās spējas vispār fantastiskas.

      Dzēst
  2. Interesanti būtu pamēģināt, no pirmdienas Drogās ir atlaide Mossai, domāju, ka jāpaķer :) sen jau neesmu mainījusi savu Garnier sejas krēmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā dienas krēms man šis ir ideālais variants - pamēģini. Varbūt "Drogās" var palūgt paraudziņu?

      Dzēst
    2. Bija paraudziņi, bet mums nedrīkst ņemt :( šodien pamēģināju uz rokas testeru, itkā patika, bet "Youth Defence" krēms ar mellenēm man arī liekas interesants un ir piemērots jauktā tipa ādai, kāda man arī ir :) būs jāpadomā, kurš jāpaņem

      http://killmygirlfriend.blogspot.com/

      Dzēst
    3. Šis ir it kā minēts kā visiem ādas tipiem piemērots. Bet labāk jau to izvēlēties, kas patiešām der ādas tipam.

      Dzēst
  3. Tieši meklēju jaunu sejas krēmu, jo sezonām mainoties sejas āda ir sākusi nopietni niķoties. Fakts vien, ka Latvijā ražots un eko produkts, liek pamēģināt. :)

    Brigita,
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo komentāru ir noņēmis autors.

      Dzēst
    2. Jā - jāatbalsta vietējais ražotājs, turklāt - produkts patiešām jauks.

      Dzēst
  4. Man ļoti patīk aromāts, un konsistence tik tiešām ir pārsteidzoši viegla, un tāda kas ātri absorbējas :) Iepriekš lietoju to, kas ar lācenēm, bet salīdzinot tas bija daudz biezāks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gan šim smarža nepatīk :)

      Dzēst
    2. Man iepriekš arī bija ar lācenēm - tas ne visai patika- tieši tāpēc, ka lēni absorbējās.

      Dzēst