Bagātais novembra sākums - pirkumi un guvumi.

trešdiena, novembris 12, 2014


Ko dara ar kosmētiku un sejas/ ķermeņa kopšanu apsēsts cilvēks saņemot algu? Pareizi...veic tūri pa veikaliem - reāliem un interneta un izsvītro no sava saraksta vēl pāris produktus, kurus vienmēr ir gribējies nopirkt. Novembris iesācies ar pirkumu birumu. Apmeklēju Inglot un atjaunoju mīļākā pūdera un konsīlera krājumus. Klāt paņēmu krievu youtube populāro HD sculpting powder. Ievērtēju arī MAC, neskatoties uz burzmu un vispārējo haosu pie stenda - atjaunoju savas mīļākās lūpu krāsas krājumus, klāt paķerot Studio sculpt tonālo krēmu. Pirms tam - pabiju Madara  konceptuālā un pārdomātā Skin cafe atklāšanā un tiku pie savas supersēklu - Superseed eļļas un Mossa jaunajiem rudens produktiem. Šodien atnāca Madara 40% atlaižu festivāla rezultāts - Detox maska un vēl viena supereļļa - esmu tik ļoti apmierināta ar manas eļļas darbošanos un rezutātiem, ka pasūtīju mammai. Vakar tiku pie savas pazudušās cocooncenter paciņas - Embryolisse, Kadalys eļļa un Avene micelārais ūdens jau iekaro pozīcijas vannasistabas plauktā ( divi pēdējie - aizkadrā). Nu, un žanra klasika, manis karsti mīlētais - Joik nakts krēms.
Atsauksmes - protams, būs. Un man ir mazliet bail ievadīt pēdējo paroli savā internetbankā un iepazīties ar konta sauso atlikumu :)

You Might Also Like

22 komentāri

  1. Cik daudz labumu, Ziemassvētki šogad atbraukuši ātrāk! :D :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ja vecītis kavējas, var notēlot svētku vecīti pašam sev :)

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk tādi raksti, gaidīšu atsauksmes. Inglot sculpting powder arī es pāris dienas atpakaļ nopirku, tonis 504 superīgs gaišajai adai, pagaidām patīk. :)
    Mmm, un tas Madara eļļas mani ieintriģēja, tikai vai taukainai ādai nebūs too much?!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Inglot ir 505 - mazliet par tumšu, bet pirku ne tikai sev - arī meitenēm, ko grimēju. Tāds universāls tonis, kas jāmak pareizi lietot- par to tad vairāk atsauksmē. Par superseed eļļām - ir jāsaprot, kā eļļas strādā ar ādu. Arī taukainai ādai ir vajadzīga regulāra mitrināšana, vai nebūs too much - nemāku spriest- man pašai sausa/ kombinēta sejas āda. Visas cerības uz mammu - viņai kombineta/taukaina - lietoja manu eļļu - ļoti patika.

      Dzēst
  3. Super!!
    Varbūt jau esi par to rakstījusi, bet nemācēju atrast - mani interesētu Tavi komentāri par Embryolisse - tā kā domāju iegādāties, bet nevaru saprast..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Embryolisse neesmu mēģināusi. Esmu lasījusi daudzas atsauksmes. Pagaidām lietoju vien 2 dienas- ļoti patīk tieši pirms grima uzklāsānas, gribu patestēt ilgāk, tad būs atsauksme.

      Dzēst
  4. Cik daudz labumu! Ar pirkumiņiem! :)

    AtbildētDzēst
  5. Es parasti sevi mierinu ar domu, ka nauda tāpat iztērēsies :) Ļoti forši pirkumi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pareiza domāšana, es arī tāpat vienmēr sev saku :)

      Dzēst
  6. Hoho, atgādina mani algas dienā arī! :) forši pirkumi!

    AtbildētDzēst
  7. Ziemassvētki ir nevis ātrāk, bet nekad nebeidzas! :D

    AtbildētDzēst
  8. Mani interesē atsauksmes par Avene micerālo ūdeni. Ir labs? Esmu vairākus izmēģinājusi, biodermu atzīstu pagaidām par vis vis, bet... vienmēr jau gribas izmēģināt ko jaunu :)

    Miss?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs atsauksme par Avene- man patīk, bet ne visi faktori :)

      Dzēst
  9. Man traki patīk šadi raksti! Kurš tonis MAC lūpu krāsai? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es esmu Russian red fans jau vairākus gads. Bija beigusies- tagad MAC tepat blakus- nebūs ilgi jādomā, kur dabūt krājumu papildinājumu :)

      Dzēst
  10. Superīgi jaunumi! Un tik daudz! Bet, ko vajag, to vajag! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu, vai tik daudz vajag - tas ir cits jautājums, bet - gribas! :D

      Dzēst