Labākais no savējiem - Stenders dušas zefīri

pirmdiena, oktobris 06, 2014

Vakars!

Kopš gaisā un temperatūru svārstībās nepārprotami ir jūtams rudens, aizvien biežāk pieķeru sevi pie domas, ka gadalaiku maiņa ir notikusi pārāk strauji, un roka sniedzas pēc produktiem, kas atgādina vasaru. Manu vasaru. Šis pārīts ir tieši šādi produkti - vasaras atmiņas ienestas rudenī vienā greipfrūtu ķobītī, un īsti rudenīgas smaržas un sajūtas ar miglainiem rītiem,  atmiņām par dzērvēm un dzērvenēm  - otrā ķobītī. Šoreiz- par labāko no savējiem -  Stenders dušas zefīriem.
Feel the Elation - Greipfrūtu dušas zefīrs - Viegla, gaisīga, putkrējumam līdzīga konsistence. Produkts ir ļoti maigs, ar, uz ķermeņa, kūstošu konsistenci. Ļoti ekonomisks lietošanā- veido biezas un bagātīgas putas. Spirgta, atsvaidzinoša, noskaņojumu uzlabojoša smarža.  Man ir niķis dienās, kad man ir slikts noskaņojums atvērt ķobīti un ilgi, apcerīgi smaržot. Man smaržo pēc vasaras, saulainām dienām, greipfrūta smūtijiem un...Spānijas ( tur tieši tagad ir citrusaugļu sezonas noslēgums). Sastāvā ir greipfrūtu ēteriskā eļļa. Priecē, ka šim produkti ir ļoti saudzīgi ādai - to ph līmenis ir 5.5 - nekādas alerģiskas reakcijas vai sausumu šis produkts manai jūtīgajai ādai nav izraisījis.

Feel the vigour - Stendera  dzērveņu dušas zefīrs -  Šis ir produkts, ko sāku lietot vasarā- iepatikās, taču pataupīju rudenim - smaržas un asociāciju dēļ. Smaržo pēc īsta bērnības rudens laukos - agriem rītiem, kad migla ceļas pār mežu,  spirgts gaiss, dzērvju kliedzini un lielas, spilgti sarkanas dzērveņu ogas - ejot jāuzmanās, lai tiek groziņā, pirms nejauši sabradāt ar dzelteniem gumijas zābakiem, kas man tajā rudenī bija krietni par lielu. Mazais ķobītis manam degunam ietver veselu smaržu buķeti - rudenīgu, spirgtu un ...apcerīgu. Produkta konsistence tiešām ir zefīram līdzīga, ar dabīgajiem zemeņu kauliņiem tajā - āda ne tikai tiek nomazgāta, bet arī maigi noskrubēta ( pie nosacījuma, ka netiek lietots sūklis, bet plaukstas). Dzērveņu ekstraktam, kas ir sastāvā, piemīt antioksidantu īpašības - pēc manis spriežot - tas drīzāk izpaužas kā ādas papildus mitrināšana un tonizēšana.

Īsāk sakot, ja gribas sevi palutināt aukstajā rudenī - iesaku izmēģināt.

Cena- ap 10EUR. ("Stockmann" trako, dzelteno dienu katalogs saka, ka šie produkti drīzumā būs pieejami par 5EUR )

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Greipfrūtu zefīrs man ļoooti ātri iztērējās, jāpamēģina arī dzērveņu, varētu būt patīkams. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šie ļoti ātri lietojas. Dzērveņu tāds rudenīgi/ ziemīgāks.

      Dzēst