Labākais no savējiem - Madara sejas attīrošās putas

otrdiena, oktobris 21, 2014

Sveikas!

Šoreiz, turpinot daudziem iepatikušos rubriku - nemīlīgajā, taču omulīgajā rudenī - par manas darbīgās vasaras glābējproduktu - Madara sejas attīrošajām putām.  Produkts, kas attīra sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas un seju no netīrumiem dažu sekunžu laikā. Produkts, kas latviešu patērētāju vidū ir kļuvis par žanra klasiku, par sava veida must- have, par lietu, ko daudziem, pat ar skaistumkopšanas sfēru nesaistītiem cilvēkiem, varam redzēt vannas istabas plauktiņā.
Madaras sejas attīrošas putas- satur pelašķa ekstraktu, kliņģerītes, rozes un kumelītes ekstraktus. Šis ir līdzeklis, kas maigi un pamatīgi notīra ādu no dekoratīvas kosmētikas un dienas netīrumiem. Notīra pa tīro. Sākot lietot šīs sejas putas, man likās, ka attīrīšana nav pietiekama, taču tonizējot ādu - uz vates plāksnītes bija nulle tonālā krēma atlieku vai netīrumu - tieši ar to produkts mani pārliecināja.  Turklāt, lai arī sastāvā ir augu alkohols ( normāla prakse dabiskajā kosmētikā, kas darbojas kā dezinfekcijas līdzeklis un konservants), putas manu sauso ādu papildus nesausināja. Attīra maigi un patīkami. Vienā solī. Tāds ideāls variants slinkiem rītiem un vēlajiem vakariem, kad negribas geišas 6 soļu sejas attīrīšanas procedūru, bet gribas maksimāli ātri atbrīvot ādu no visa liekā un mitrināt ar mīlāko sejas krēmu un serumu.  Notīra pa tīro arī skropstu tušu un nekairina acis. Turklāt, produkts lietošanā ir ekonomisks. Viena iepakojuma - 150 ml apjomā, man pietiek pat 3-4 mēnešu posmam, lietojot no rīta un vakarā.
Šobrīd minetās sejas putas ikdienā nelietoju, jo veicu eksperimentu, nemazgājot ādu ar ūdeni (par ko drīz būs raksts arī blogā). Taču noteikti pie tām atgriezīšos pavasarī/ vasarā, kad gribas mazāk laika pavadīt vannasistabā, vairāk laika pavadīt baudot saulaino laiku.

Nopirkt : "Madara" veikalos vai mājaslapā
Cena:  16.95EUR


You Might Also Like

8 komentāri

  1. Izklausās labs un izmēģināšanas vērts :)
    No visiem iespējamajiem veidiem/līdzekļiem, ar ko attīrīt seju, es izvēlos tieši putas un nu šīs arī ir rindā uz izmēģināšanu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk putas- ekonomiskās un ātrās lietošanas dēļ.

      Dzēst
  2. Kā jau minēji - patiešām šīs putas ir žanra klasika. :)

    P.S. Bija liels prieks iepazīties! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī bija prieks satikt dzīvē. :)

      p.s. - un es joprojām visa spīdu :D

      Dzēst
  3. man ļoti, ļoti patika šīs putas :) Tik žēl, ka cena tāda paliela.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es parasti sūtu, kad ir 40% atlaides pasūtījumiem mājas lapā. Sanāk izdevīgāk.

      Dzēst
  4. Nedzivojot latvijaa par madaru vairak dzirdets kaa zinams, shovasar nopirku shis putas ar dienas un nakts kremu kopaa...pasaka..man patiik... par cenu ir taa, piekritu, jagaida, kad ir uz atlaideem, bet esmu meginajusi daudz dargakus kremus, nekad nemainitu tos pret sho...man ljoti patiik...visticamak, ka pirkshu atkal

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katram krēmam ir plusi un mīnusi. Es gluži neteiktu, ka nemainītu ne pret ko - ir mēģināti arī analogi, kas bija ne sliktāki, bet te vairāk nostrādā faktors par Latvijas ražotāju, labo sastāvu un labo pieejamību.

      Dzēst