Mīļākā aizgājušās vasaras ķermeņa eļļa

ceturtdiena, septembris 04, 2014

Sveiciens piektdienā!

Jau kādu laiku manu ķermeņa kopšanas plauktu vannasistabā pamazām pārņem eļļas. esmu izdomājusi, ka par visām, kas ir ievērības cienīgas, pastāstīšu pēc kārtas, norādot, manuprāt, optimālāko eļļas pielietošanas veidu. Šodienas varone ir no Londonas pārvestā, Spānijā ražotā Beaute Medittarenea Beauty oil. 
Sākšu ar to, ka ar šo ražotāju iepazīstos pirmo reizi. Konkrēto eļļu ieraudzīju Londonā ar ļoti labu atlaidi (-70%), un iegādājos tās mirdzuma un smaržas savaldzināta. Papētot internetā, Beaute medittarenea, ir samērā maza kompānija, kas savā kosmētikā neizmanto parabēnus, sls, un kosmētikas testēšanu neveic uz dzīvniekiem. Pati kompānija ir samērā izplatīta Spānijā, tiek slavēta par dabisko komponentu lietošanu savos produktos, smukajiem produktu noformējumiem. inovācijām un efektivitāti. Ārpus Spānijas interneta plašumi ir tukši. Ir atsevišķi interneta veikali, kas to pārdod, taču - reti. 

Par pašu eļļu - Ļoti šķidras, zīdainas konsistences, ar daudziem ļoti smalka maluma spīdumiņiem. Iesūcas momentāli , bez smaržas, kas man īpaši patika karstajā vasarā ( un, kas man vasarā nepatika lietojot Nuxe sauso eļļu). Ļoti labi mīkstina ādu, padarot to zīdaini maigu. Šo lietoju pārītī ar St. Moritz tonējošajām putām, eļļu uzklājot ādas tonēšanas beigās, kas redzami pagarināja mākslīgā iedeguma turēšanos un mīkstināja ādu.
Produkta patēriņš -  minimāls. Pēc četru mēnešu lietošanas - iepakojumā ir vēl 3/4 produkta. Starp citu - ļoti patika arī pats retro iepakojums, eļļas uzglabāšanu atvieglo arī tas, ka tā ir iepakota stikla pudelē.
Šobrīd šo eļļu var atrast dažādos interneta veikalos ar atlaidēm, jo uzņēmums maina iepakojumu - no rudens šī ķermeņa eļļa būs jaunā iepakojumā. Ja sanāk atrast labu piedāvājumu - iesaku ņemt - nenožēlosiet! :) Ja viss izdosies, tad savus šīs eļļas krājumus plānoju papildināt jau šī mēneša beigās, Barselonā.

Aptuvenā produkta cena- 22-24EUR (bez atlaides)

You Might Also Like

10 komentāri

  1. Tik skaistas bildes, arī eļļa izklausās laba! :)

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk Nuxe, arī aromāts pēc mirkļa izvējojas, atstājot tikai maigu ādu. :)
    Bet šī izklausās kārdinošana.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Nuxe eļļas aromāts un konsistence ļoti patīk, bet ne vasarā - par smagu liekas.

      Dzēst
  3. Izklausās dikti labi, žēl, ka pie mums nevar dabūt :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var pačekot interneta veikalus- redzēju, ka bija dažos.

      Dzēst
  4. Diemzheel, arii Spaanijaa nav neko izplatiita,

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skatījos, ka pāris aptiekās ir. Vēl jau no šī paša ražotāja ir tas izplatītais BB krēms.

      Dzēst
    2. Tev tiešām nav cits niks uz burta A? :D Jo tā meitene arī brauc tūlīt uz Barselonu :)
      Ar aptiekām tur ir tā, ka viņiem tur nav izlikts brīvai apskatei, viss kaut kur sabāzts plauktos aiz stikla. Un uz ārzemniekiem aptiekāres (kas pa lielam angliski nesaprot) skatās ar lielām aizdomām :) Veiksmi meklējumos.

      Dzēst
    3. Man liekas, Tu tur lolo kaut kādas konspirācijas teorijas :D neko par A - nikiem nezinu. Un uz Barselonu tagad lido katrs otrais (vismaz no mana paziņu loka), kopš ir tiešais, lētais lidojums ;)

      Dzēst