Labākais no savējiem - Dzintara antioksidantu barojoša matu maska.

otrdiena, jūlijs 15, 2014

Sveikas!

Ar šo rakstu vēlos sev blogā ieviest jaunu sadaļu, kurā pievērsīšos pašmāju ražoto produktu testēšanai. Tādi man ir iekrājušies daudz, un ar to darbību, ietekmi uz ādu un matiem, kā arī kvalitāti, biju patīkami pārsteigta.
Šīsdienas varone ir Dzintars antioksidantu barojošā maska ( krāsotiem matiem)- 150 ml. 
Esmu pamanījusi, ka ir produkti, kas aktīvi apgrozās blogeru, vizāžistu un frizieru vidū, un ir produkti, ko lieto cilvēki, kas ne ar vienu no iepriekšminētajām jomām nav saistīti, taču gadu gaitā ir atraduši savus ideālos produktus un ieteikuši tos citiem - no sirds un bez liekas reklāmas. Šī maska ir tieši šāds gadījums. Kad man viņu ieteica paziņa, izrādījās, ka par maskas burvīgo iedarbību un lielo lietotāju skaitu nebiju neko dzirdējusi. Taču lietojot jau otro produkta iepakojumu, nevaru nepiekrist, ka produkts ir patiešām uzmanības vērts.
Dzintars antioksidantu barojošā maskas sastāvā kā galvenais komponents ir Austrālijas koka eļļa, kam piemīt reģenerējoša iedarbība, kā arī matu aizsargfunkcijas palielināšana, samazinot kaitīgo mikroorganismu aktivitāti. Austrālijas koka eļļa šajā produktā ir arī aktīvs " novadītājs"  - tā šķīdina citus šīs maskas komponentus, un palīdz tiem labāk iedarboties uz matiem un galvas ādu.
No citiem aktīvajiem komponentiem ( kopsummā tādi ir 11), gribas izcelt:
Vīnogu kauliņu eļļa - palīdz veidoties kolagēnam un elastānam, mīkstina matus.
Alvejas ekstrakts - mīkstinoša, mitrinoša un antibakteriāla iedarbība.
Vitamīns E - pagarina matu mūža ilgumu, baro matu saknes, veicina matu augšanu.
Žeņšeņa ekstrakts - satur C un D grupas vitamīnus, minerālvielas, nostiprina matus un kavē to izkrišanu.
Lecitīns - ātri atjauno matu struktūru, padara tos mīkstus, piešķir spīdumu.
Amodimetikons - atvieglo matu ķemmēšanu, veido ap matu aizsargplēvīti, salipina sašķēlušos galus, padara matus gludus un spīdīgus.
Pienskābe - stimulē šūnu atjaunošanās procesus un matu " elpošanu".
Produkta sastāvā ir ietvertas arī antibakteriālās, kondicionējošās un antistatiskās komponentes.
Šo masku lietoju matu balzāma vietā, 3 reizes nedēļā, matus mazgājot. Pirmais, kas piesaista produktu lietojot, ir smarža. Smaržo pēc svaigi pļautas zāles, tējas koka eļļas, pavasara un, mazliet, bērnības. Maskas konsistence ir diezgan šķidra, tieši tāpēc ražotājs to iesaka likt ar dvieli nosusinātos matos un ļaut tai iedarboties 5-10 minūtes. Es masku lietoju dušā, ieliekot no ūdens atspiestos matu galos un savijot matus augstā copē - tā produkts netek.
Lietojot šo produktu 2 mēnešus, varu teikt, ka tas ir ļoti jūtami izārstējis manus šķeltos matu galus, padarījis matus veselīgākus un spīdīgākus. Uzreiz pēc mazgāšanas - mati ir gludi un viegli ķemmējami. To var apstiprināt arī mana friziere, kas ilgi prasīja - kādus matu kopšanas līdzekļus es lietoju. Arī maskas efekts ir ilglaicīgs, nav tā, ka efekts pazūd, izlaižot kādu produkta lietošanas reizi.
Īsāk sakot, šis ir mans pēdējā laika lielākais atklājums un favorīts matu kopšanā, ko iesaku izmēģināt visiem, arī tiem, kas matus nekrāso.
Arī cena ir vairāk kā patīkama - "Dzintars" veikalos - 4.91EUR








You Might Also Like

13 komentāri

  1. Ohh! Paldies par rakstu! :) lieliska ideja rubrikai! :)

    AtbildētDzēst
  2. Es kādreiz bieži pirku Antioksidantu sērijas produktus - pieniņu kosmētikas noņemšanai, krēmus, pēdu masku - viss patika, bet tas vēl bija pirmsbloga laikos. Tagad kaut kā biju pat piemirsusi par šo sēriju. Paldies par atgādinājumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sev antioksidantu sēriju atklāju nesen. Patīk pilnīgi viss - būs vēl atsauksmes par šīs sērijas produktiem. Man joprojām neticas, ka kaut ko tik labu ražo pašmāju " Dzintars"

      Dzēst
  3. Paldies, es tieši nesen nopirku (starp citu pēc tavas atsauksmes) PO marokas šampūnu&kondicionieri, tagad jozīšu pakaļ šai maskai arī :D :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti patīk,es vakar vēl pārīti nopirku, aromāts arī netraucē, tāds luxurious. Vienīgais kondicionieris, to skalojot ārā šķita tāds nenogludinošs,kā esam pieradušas, bet pēc izžūšanas tomēr mati bija samērā labā stāvoklī! (manējie sausi,gaiši )
      Paldies! :))

      Dzēst
  4. Izklausās labi! Vajadzēs pamēģināt :)

    AtbildētDzēst
  5. Interesanti! Domāju, ka šis būs jāizmēģina, izklausās jau baigi labais!

    AtbildētDzēst