Aukstā pavasara garšīgākā ķermeņa kopšana

pirmdiena, maijs 05, 2014

Šim rakstam bija laiks tapt jau krietni sen, jo pirmo reizi par Soap&Glory rakstīju vēl 2013. gada sākumā, atskaitoties par 2012. gada mīļākajiem produktiem (šeit ir pierādījums). Esmu solījusi šo rakstu , kā arī atbildējusi uz jautājumiem par šo ķermeņa sviestu jau vairākas reizes. Tagad ir laiks pastāstīt par to pilnā rakstā un publiski.
Pati garšīgi/ smaržīgo zīmolu lietoju jau sen. Tad,nu, šoreiz par vienu produktu pie kura atgriežos vienmēr, un kuram ir tas gods būt par manu mīļāko ķermeņa krēmu jau vairāk kā 3 gadus. Un par vienu citu produktu, kas ir jaunais favorīts,  pārvests no Londonas vēl aukstajā janvārī, godīgi lietots visu ziemu un visu pavasari.
Jaunais favorīts - no kreisās - Soap&Glory - Sugar crush/ moisture extreme/ body buttercream - Ķermeņa sviests, kas liek siekalām saskriet mutē katru reizi, kad to lieto. Smaržo pēc laima/citrusu- piena kokteiļiem, vasaras, svaigām vasaras naktīm, ar siltām kokosriekstu un mandeļu piena notīm. Smarža, kas ar savu spirgtumu piestāv pavasarim, bet, tikpat labi, lietoju to ziemā - ar atmiņām par citrusaugļu svētku saldumiem. Smarža, kas izraisa atkarību. Sastāvā - šī un kakao sviests, mandeļu un kokosriekstu eļļa, laima eļļa, laima ziedu ekstrakts un kivi sulas ūdens. Produkta konsistence, kā jau visiem šīs firmas ražotajiem sviestiem - bieza, krēmīga, ļoti mitrinoša. Āda pēc krēma lietošanas ir samtaina, nav pārbarotības un lipīguma sajūtas. Iesūcas ātri, sevišķi, ja to lieto uz mazliet miklas ādas. Ražotājam šādā smaržu līnijā ir arī ķermeņa skrubis un dušas želeja. Plānoju iegādāties tos arī, lai baudītu nepārtraukti.
Otrais produkts ir mans visu laiku mīļākais Soap&Glory The Righteous body butter - Ķermeņa sviests, kura samtainajā konsistencē ir šī un kakao pupiņu sviests, saldo mandeļu un mežrozīšu eļļas, aloe vera, E vitamīns, un, īpašā šī krēma sastāvdaļa - ūdenszāļu ekstraksts, kas cīnās ar ādas sausumu, un uztur ādas mitruma līmeni ļoti ilgi. Ražotājs sola, ka lietojot šo ķermeņa krēmu, liksies, ka 24 stundas diennaktī nēsājam maigāko samtu. Nevaru nepiekrist. Āda ir ilgstoši mitrināta, pabarota un "samīļota" bez īpašas piepūles. Produkts smaržo pēc beramota, sandalkoka, vaniļas un persika, un ļoti atgādina "Miss Dior Cherie" svaigi/ saldi piparoto aromātu.  Vēl joprojām, lietojot šo, katru reizi ir sajūta, ka savai ādai daru kaut ko ļoti labu, īpaši, izsmalcināti to kopju. Joprojām uzskatu, ka iepazīšanos ar Soap&Glory vajadzētu sākt no šī produkta, kas, nu, jau kļuvis par kompānijas vizītkarti - labi kopj, skaisti, izsmalcināti smaržo, un ir ekonomisks lietošanā.

Mīnusi - Diemžēl, šos produktus joprojām nevar nopirkt Latvijā. Arī boots.com piegāde uz Latviju situāciju nav mainījusi - šie produkti netiek sūtīti uz Latviju. Produktu iegādei iesaku ebay.co.uk, kur var atrast ļoti labas atlaides un ātru piegādes laiku. Aptuvenā ķermeņa sviestu cena internetā svārstās no 10 - 15EUR, taču tas noteikti ir tā vērts.

You Might Also Like

8 komentāri

  1. Atbildes
    1. Jā, paskatījos, ka beidzot līdz Latvijai ir daži dabūjuši. Nu, forši produkti. Es esmu riktīgs lietotājs jau gandrīz 4 gadus. :)

      Dzēst
  2. Mans sapnis. :) Ceru piekukuļot mīļo Signi, lai man rudenī no UK atved šos gardumiņus. :)

    AtbildētDzēst
  3. tā cena jau ir ļoti pat normāla, ja salīdzina kaut vai ar Bodyshop piedāvājumu :) un vienmēr jau foršāks ir tas, ko tik viegli nevar dabūt. šie ar ir manā sarakstā, kad uzkrājumi sāks mazināties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, salīdzinot ar analogiem produktiem Latvijas tirgū - cena ir ļoti laba - atbilst kvalitātei .

      Dzēst
  4. Un tā karotīte vēl klāt! Nu pilnīgi pēc saldējuma spainīšiem izskatās. Ak, kārdinātāja.. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man to laima ķermeņa krēmu visu laiku gribas pagaršot. :D Labi, ka veselais saprāts ņem virsroku.

      Dzēst