"Stenders" rožu ķermeņa jogurts, jeb "gaidām pavasari".

trešdiena, februāris 05, 2014

Čau!

Šoreiz pastāstīšu par vienu no ķermeņa losjoniem, ko esmu pasākusi lietot, kad gribas ādu atpūtināt no "smagās artilērijas" - biezajiem ķermeņa sviestiem un pievērsties, kam vieglākam un ne tik smagam.
Stenders rožu ķermeņa jogurts manās rokās nonāca nejauši - man to uzdāvināja Ziemassvētkos. Līdz šim ar šī ražotāja ķermeņa kopšanas produktiem neaizrāvos, tā kā, pirmā pieredze, ar "Stenders" man nebija ļoti pozitīva ( par ķīmisko meloņu ķermeņa losjonu var, mazliet, palasīties šeit).
Taču zīmols visu laiku attīstās, un , izmēģinot šo ķermeņa losjonu - biju patīkami pārsteigta. Produkta konsistence- ļoti viegla, pieniņam līdzīga. Ķermeņa jogurtu ir ļoti patīkami likt uz ādas- tas iesūcas momentāli, un klājas ļoti ekonomiski, lieliski mitrinot ādu, taču - nepārbarojot to.
Arī sastāvs priecē - saldo mandeļu, sojas eļļas, jogurta ekstrakts un vitamīns E. Āda pēc šī produkta lietošanas ir ļoti labi mitrināta. Šo ķermeņa jogurtu, parasti, izmantoju, kad ķermeņa mitrināšana ir jāveic maksimāli efektīgi un ātri, vai arī pirms lietot paštonējošo losjonu - tā kā, pats par sevi, jogurts nav trekns, tas veicina paštonējošā līdzekļa labāku un vienmērīgāku iesūkšanos ādā, neatstājot švīkas un nevienmērīgus pleķus. Pats ķermeņa jogurts nesmērē drēbes, pateicoties ātrajām iesūkšanās spējām.
Produkta smarža - klasiskā rožu ziedlapiņu  (tiešām klasiska un dabiska, bet ne ķīmiska)- pietiekami izsmalcināta, lai to sajustu, taču ne uzbāzīga, elpu cērtoša.

Kas ir labākais, ko Jūs esat izmēģinājušas no "Stenders" pēdējā laikā?

You Might Also Like

10 komentāri

  1. Man gan patika meloņu losjons! :))) Smarža nemainījās!
    Es ar rozēm esmu uz Jūs,aromāts nesaista,bet no Stendera tieši aromāta ziņā patīk greipfrūts,sevišķi vasarā.Vēl ir daudz dzirdēts par piparmētru želeju,bet mēģināta nav!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gan tas losjons atsita naftu. Varbūt, tamdēļ, ka man ļoti jūtīgs deguns uz smaržām :)

      Dzēst
  2. Es dievinu rožu smaržu! No pēdējiem pirkumiem esmu sajūsmā par rožu dušas zefīru :)

    AtbildētDzēst
  3. Man ZS iedāvināja greipfrūtu zefīru un jogurtu. Arī drīz būs atsauksme. :)
    No Stendera ļoti patīk kumelīšu ziedūdens, un uz dzimšanas dienu pasūtīju vannas putas un burbuļbumbas - laiks uzsākt attiecības ar vannu. :) Esmu izteikts dušu cilvēks. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vanna ir forša padarīšana. Mans romāns ar vannu ilgst jau veselu mūžību. Līdz tādai pakāpei, ka pat negribu kaut kur dzīvot, kur nav vanna, bet ir duša :D

      Dzēst
  4. Mani mīļākie Stendera produkti ir sviests Ziemeļu citronmētra un dzērveņu dušas zefīrs. Jā, vēl arī toniks sausai un jutīgai ādai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz tiem dušas zefīriem es jau sen cierēju - vajadzēs drīzumā iegādāties...

      Dzēst
  5. Man ir jogurts arī, bet tikai ar greipfrūtu aromātu. Patīk ļoti, jo tas tik tiešām ātri iesūcas, bet efektīvi padara pilnīgu ādu, tādu pabarotu, bet ne treknā veidā. Tagad topā no Stenders ir tīrais šī sviests - ziemas periodā nekas nevar būt labāks lūpām un sausai ādai. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Stenderam ir arī šī sviests? Nezināju...es pati lietoju 100% organisko, nerafinēto šī sviestu uz elkoņiem un pēdām ziemas periodā...

      Dzēst