Leichner camera clear tinted foundation/ atsauksme

trešdiena, jūlijs 24, 2013

Pēc ieilguša pazušanas brīža ( vasarā grimētājiem nav laika pat kārtīgi paēst un pagulēt, kur, nu, vēl dalīties ar pēdējiem pirkumiem un grimēšanas knifiem), atkal atgriežos ar unikālu tonālo līdzekli, kas man, pēdējā laikā, ir neaizvietojams palīgs foto/ studijas grimā.
Mazliet no vēstures stundas - ierakstot google vārdu Leichner, viena no pirmajām lapām, kas atradīsies būs Vikipēdijas apraksts par teātra un skatuves grima rašanos, kur figurēs Ludviks Leihners, kas 1873. gadā pirmais sāka ražot sejas toni tūbiņā, veicot revolūciju skatuves meikapa attīstībā. Leichner zīmols ir vecs kā pasaule, un, to gan teātrī, gan operā, gan kino izmanto jau kopš pagājušā gadsimta sākuma.
Pēc šāda ievada un izpētes, biju ļoti priecīga iegūt šo tonālo līdzekli savā īpašumā. Izvēlējos divus toņus - Blend of porcelain ( gaišs tonis ar dzeltenu apakštoni - derēs visām sniegbaltītēm ar bālu sejas ādu -bildē-  pa kreisi) un blend of peach ( vidēja tumšuma tonis ar sarkanu rozīgu apakštoni -bildē- pa labi).
Teikšu atklāti - kau ko tik labu nemaz negaidīju, jo, sākotnēji nemaz negribēju šos brīnumus mēģināt - gribējās tos iegādāties tikai savai kolekcijai. Izmēģinot uz sevis - biju pārsteigta par ideālo klājumu, 100% sedzamību - kā jau skatuves grimam pieklājas. Lai arī, nosaukumā ir minēts, mūsdienās, tik ļoti populārais vārds "tinted", neļaujieties maldināties - šis nebūs mitrinošais, viegli tonējošais krēms. Šajā gadījumā - "tinted" apzīmē produkta augsto pigmentāciju. Produkta konsistence- bieza, krēmīga, uzkultam sviestam līdzīga (galvenās sastāvdaļas- lanolīns un parafīns). Pēc produkta lietošanas, vakarā, āda ir pabarota krietni labāk, kā pēc dažiem īpaši mitrinošajiem un barojošajiem krēmiem - tieši tādēļ, šis tonālais krēms derēs tikai sausas ādas īpašniecēm. Arī izsitumi pēc šī līdzekļa lietošanas nav novēroti. Taukaina un kombinēta āda gluži nespēs šo produktu "nest" - tas slīdēs nost.
 Lietojot šo tonālo krēmu vienu pašu - āda iegūst tādu porcelāna spīdumu, izskatās mazliet mikla, un līdzeklis 100% nosedz visas ādas nepilnības. Savukārt, fiksējot ar pūderi ( tik treknai tekstūrai, ir svarīgi izmantot tieši birstošo pūderi) - seja kļūst matēta un 100%  perfekta. Man pazīstamie fotogrāfi jau ir iesaukuši šo par "photoshop burciņā". Ideālākais uzklāšanas veids šim līdzeklim ir spondžs - klāju maigi pieskaroties, tā kā susinot. Duofibras otas īsti nederēs- ņemot vērā līdzekļa taukaino tekstūru, var veidoties nevajadzīgas rievas un nevienmērīgs, pleķains klājums.
Viens iepakojums ir 35ml, kā redzat, mani, vairākas desmitus reizes lietotie ķobīši, joprojām izskatās pilni - līdzeklis ir ļoti ekonomisks lietošanā.
Un...tagad, mazliet, par mīnusiem. Smarža- izteikta, spēcīga, retro ziepju un pūderu smarža, kas pazūd no sejas tikai pēc kādas stundas, kopš līdzeklis uzklāts. Ne visi spēj to pieņemt, lai gan, sev un foto sesijās, man tas īpaši netraucē. Kā otro mīnusu varu minēt faktu, ka, manuprāt, tas īsti nav piemērots ikdienas lietošanai vidusmēra pilsonim - savas īpatnējās, diezgan smagās tekstūras dēļ. Taču, ir ideāls palīgs, kad gribas, lai sejas āda izskatās nevainojami - gan dzīvē, gan bildēs. Turklāt tam pieejami daudz, dažādi toņi


Jā, tik ļoti gari un sajūsmināti sanāca :). Kas ir pārsteidzošākais kosmētikas produkts, ko Jūs esat izmēģinājuši pēdējā laikā?

You Might Also Like

11 komentāri

  1. Šis izskatās kaut kas fantastisks, ja tiek lietots tam paredzētajam mērķim.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tiešām iesaku. arī cenu ziņā ļoti budžetīgi sanāk.

      Dzēst
  2. es laikam esmu izsalkusi, bet tā krēma konsistence izskatās garšīga :D
    bet viss apstājās pie teikuma, ka derēs tikai sausas ādas īpašniecēm. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tā krēma konsistence izskatās garšīga arī man :D katru reizi. nevar likt grimu nepaēdušam. Bet, par to sauso ādu - mēģini izmantot ziemā, vairāk uz vaigiem, mazāk uz deguna un pieres, nav jau arī Tev tik taukaina ;)

      Dzēst
    2. ok, tad rudenī noteikti, ka iegādāšos :)

      Dzēst
  3. Izklausās pēc īsta brīnumlīdzekļa. Gribētos zināt - kur tād pārdodas?

    Atbildot uz jautājumu par manu puķu kroni - tas tika pasūtīts Siguldas Puķu Elvī, bet ir arī viegli uztaisāms. Lietā jāliek līmespistole un iztēle. :)

    Brigita,
    http://lostinpattern.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es savējos sūtīju no ebay.co.uk. Maksāja 5 paundi, ja nemaldos :)

      Un kronīts tiešām skaists. Parasti sev tādus veidoju bez līmes pistoles, vienkārši saspraužot interesējošās, mākslīgās puķes matos :)

      Dzēst
  4. Ļoti gribētos šādu tonālo līdzekli, bet man taukaina āda..ehh kā neiet :( :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. var jau mēģināt ar bāzi.man nav pieredzes šo lietošanā taukainai ādai, bet ...brīnumi notiek ;)

      Dzēst
    2. Nu es arī tā domāju, seja nenokritīs.
      Tavs blogs ir mans pēdējā laika mīļakais blogs, ko esmu lasījusi. Lasīju dienu, divas.. un man sakārojās vannu, paldies, ka aplipināji ar tiem vannu uzlējumiem.. (sun)

      Dzēst
    3. hehe, prieks dzirdēt, un prieks censties! :)

      Dzēst