Garnier Olia matu krāsa - pārsteigums kastītē.

trešdiena, jūnijs 26, 2013

No blogošanas slinkošanas, kam par pamatu daudz, daudz, daudz grimēšanas darba ( kāzu sezona aiziet pilnā sparā) - atgriežos ar matu krāsas apskatu. Saņemot matu krāsu no kurjera, biju šaubīgi noskaņota - tonis likās nepiemērots un pārāk tumšs ( mēģināju pildīt krāsu piešķiršanas testu vairākas reizes, taču gaišāku toni tā arī neizdevās dabūt). Krāsu dabūju tonī 9.0 - light blonde
Uzjaucot krāsu, pārsteidza, ka tai gandrīz nav matu krasām raksturīgās kodīgās smakas. Klājās arī ideāli - nepilēja, nekoda, viegli ieķemmējās matos. Ieliekot matos - šaubas nomainīja šoks. Mati rūpīgi balinātie mati lēnām pārvērtās pelēkos, kas bija redzams pat ar neapbruņotu aci ar matu krāsu pie spoguļa stāvot. Taču, tā kā matu krāsas jautājums mani nodarbināja jau krietnu laiku (joprojām palikt spilgtai 50'to gadu blondai, krāsot tumšākus, atgriezties pie dabīgās krāsas tuvajiem pelēkrudajiem?) - nolēmu matu krāsu atstāt matos. Jā, nevis spiedzot skrēju mazgāt ārā, bet atstāju uz 40 minūtēm. Eksperimentam. Un eksperiments izdevās. Pat ļoti. No šāda matu toņa, kas, tomēr, bija dzeltenīgs un ar kuru vajadzēja nemitīgi cīnīties :

Tiku pie šāda matu toņa:
Nezinu, kādā veidā tumši pelēka matu krāsa matos, izmazgājot pārvērtās par, patiešām, dzīvīgu, veselīgu, pelēkblondu toni ( ar rūsganiem apakštoņiem), kas izskatās maksimāli dabīgi un krietni izlīdzināja manu vispārējo matu krāsas toni, ataugušās matu saknes ieskaitot ( kas tika nokrāsotas 100%). Negribot sanāca šo matu krāsu reklamēt visam blondīnēm, kas prasīja, kurā frizētavā tika krāsoti.
Visā visumā- esmu ļoti, ļoti apmierināta.
Kādas ir Jūsu domas par Olia? Kurš ir mēģinājis un kā "uzvedās" Jūsu izvēlētie toņi?

P.S. - Šis raksts nav sponsorēts nekāda veidā. Tas ir mans godīgais viedoklis, un mana pieredze :)

You Might Also Like

16 komentāri

  1. Es pat teiktu, ka šis rezultāts ir ļoti, ļoti labs un dabīgs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tie, kas mani pazīst no smilškastes laikiem - teica, ka atceras man tādu dabīgo matu krāsu - kādos 5 - 6 gadiņos :))

      Dzēst
  2. Tev piestāv, bet es ar savu 9.0 tomēr krāsošu mammu. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es mammu arī ar šo nokrāsoju. Mamma bija priecīga :)

      Dzēst
  3. Man kādreiz bija tāds rezultāts pēc krāsošanas ar kādu no L'Oreal toņiem sen atpakaļ, arī besīja dzeltenīgums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī matu krāsa, pagaidām, izņem dzeltenīgumu ārā, vispār. Nez kādi ir tumšie toņi - tikpat labi?

      Dzēst
  4. es dabūju maigi melno vai kaut kā tamlīdzīgi, pagaidām vēl negribas riskēt. Bet Tavs rezultāts ir forši dabīgs - man patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, labāk pagaidām neriskē, pagaidām vēl padsmit dienas, lai ir kopējā tēla saskaņa ( if you know what I mean) ;)

      Dzēst
    2. jā, tieši tāds arī ir mans domu gājiens :D pēc tam varbūt izmēģināšu.

      Dzēst
  5. Ceru, ka esi atgriezusies uz palikšanu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti centīšos, taču , šobrīd, daudz daudz darbiņu.

      Dzēst
  6. hmm, man izskatās traki pleķaini

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. varbūt bildēs tā izskatās ( ņemot vērā gaismas, ēnas utt.). dzīvē - neticami vienmērīgs tonis.

      Dzēst
  7. Izmēģināju 8. toni, kas saucās man vispievilcīgāk - smilšu blonds, pārāk tumšs tomēr, tāds riekstīgs un līdz pirmajai mazgāšanai - diezgan pelēkas tās smiltis. Pēdējo reizi - ar 10 - kas saucās kkāds tur supergaiši pelēkblondais = māsa piespieda :)) Man nepatīk blondi pelēki, bet tieši gribas tādā gaiši bēšīgā sausu jūras smilšu tonī. Nu, lūk, 10. tonis vnk ideāls!

    AtbildētDzēst
  8. Es lietoju 8.13 smilšu blondo- krāsa tiešām ir ļoti laba, labi klājas, dabīgs izskats, patīkamu aromātu.
    es PAR! :) REKOMENDĒJU!

    AtbildētDzēst
  9. Un ko Jūsa sakāt par to,ka šī matu krāsa ļoti matus sausinot? Tā es lasu citur. Pati arī pamēģināju, ja pareizi atceros 9.0, jo pēc friziera apmkelējuma viņi man bija rižīgi,biju ļooti neapmierinata,ātri pārkrāsoju. Mans efekts ir kkur līdzīgs autores krāsai,tikai nedaudz vrb gaišāks. Man šķiet,ka mati palika pasausi. Pirmajā mazgāšanas dienā ir ar matiem ok, otrajā jau kkas jocīgs notiek,mati paliek diezgan sausi. Hmm..nezinu vrb man īpatnējs matu tips.

    AtbildētDzēst