MUA lūpu spīdumu apskats

piektdiena, februāris 08, 2013

Kā jau minēju - manā īpašumā ir nonākuši pavisam 8 MUA lūpu spīdumi. Ar Intense kisses ( pa kreisi) esmu bijusi pazīstama jau sen - vienmēr ir patikusi pigmentācija, šoreiz atjaunoju savus krājumus. Savukārt, Out there plumping lip gloss man ir jaunums, tieši tāpēc, paņēmu testēšanai. Nezinu, cik jauna ir šī lūpu spīdumu kolekcija, bet, kā redzat, pat iepakojums ir marķēts kā jaunums, un es nomirtu no ziņkāres, ja nepamēģinātu.
Lūpu spīdumi kārtējo reizi nelika vilties - laba pigmentācija, labi mīkstina lūpas, arī klājums labs, bet ne visiem - jaunumam ( marķēts ar uzlīmi - tonis Stolen kiss) - klājums ne visai vienmērīgs, un, lai panāktu toņa intensitāti, ir mazliet jānopūlas - savādāk risks dabūt Betmena slavenā Džokera muti. Pārejie tonīši klājas ļoti viegli. Noturība nav liela - 1-2 stundas spilgtas pigmentācijas, taču noberžas/ iesūcas lūpās ļoti vienmērīgi - neatstājot pleķus.
No kreisās - Kiss and tell/ Kiss and makeup/ Stolen kiss ( nevienmērīgais tonis)/ Lips are sealed
Nevienmērīgais tonis - prātīgi uzklājot uz lūpām.

Vēl 4 lūpu spīdumi.
Swatches
Toņi no kreisās(Out There - Plumping lip gloss): Pinup pink/ Buff/Sienna/Nude
Par pārējiem četriem lūpu spīdumiem no kolekcijas Out There - Plumping lip gloss - lūpu spīdumi, kas sola palielināt lūpu apjomu un piešķirt tām juteklisku formu. Pigmentācija šiem lūpu spīdumiem ir vidēja, puscaurspīdīga - klājas viegli - var klāt pat bez spogulīša, braucot sabiedriskajā transportā. Nesalipina lūpas, ir bez garšas un bez smaržas. Lūpas - mitrinātas, un kņudošas. Jā - tieši kņudošas- lai arī man iepriekš ir bijuši lūpu apjomu palielinošie lūpu spīdumi, kaut arī pēc tiem nav vajadzības - šī kņudoņa nav salīdzināma ne ar vienu citu. Pirmās 10-15 minūtes - sajūta - it kā uz lūpām būtu uzbērts mazliet melno piparu. Tiekot mutē - tiek kņudināta arī mēle. Sajūta nav nepatīkama - tā, drīzāk, ir mazliet dīvaina. Kņudināšana ātri pāriet ( ar laiku, lietojot spīdumu visu dienu, to vispār vairs nemana - pie tās pierod) un lūpas tiešām iegūst papildus apjomu un kļūst tādas formīgakas. Lūpu spīdumu noturība - 1-2 stundas, taču, tā kā ar klājumu nav problēmu - atjaunot var kaut vai katru mirkli.
/ tonis Sienna uz lūpām - sliktā apgaismojumā/

Kādi Jums ir budžeta lūpu spīdumu favorīti?

Bildes - RoseLouxembourg & Google

You Might Also Like

2 komentāri

  1. ārprāts, un tagad mani arī savajadzējās to out there spīdumu :D iekārdināji...bet nē, centīšos būt prātīga :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. spīdumi tiešām labi - tāds pamata produkts, bet super ekstrām, par ļoti pievilcīgu cenu :)

      Dzēst