Mēneša tukšumu uzskaite

svētdiena, februāris 03, 2013

Jauns gads- jaunas apņemšanās! Viena no tādām - tukšās kosmētikas un kopšanas produktu taras uzskaite.

Sāksim ar matiem:
BedHead TIGI šampūns/balzāms ( atsauksme šeit) - Jā, beidzot šie lielie tilpumi ir izlietoti. Lietoju nepilnus 11 mēnešus - patika, pēc tam ne visai patika. Tāds love/ hate relationship. Šādus diez vai pirkšu vēlreiz. Šobrīd esmu dziļās pārdomās par turpmāko matu kopšanas likteni ( ieteikumi, ārpus TIGI,  ir ļoti, ļoti apsveicami).
Schwarzkopf Hair end sealer ( atsauksme šeit) - Lietoju jau 3 gadus un jauns, vietā, jau ir nopirkts. Šis man gāja tieši 7 mēnešus.
Kruidvat Hairspray - Tika nopirkts skrienot uz fotosesiju - kā lēta alternatīva lielo frizūru nostiprināšanai. Un iepatikās personīgi - nesalipina matus, viegli izķemmējas un smaržo dievīgi.
Tukšo tušu armija - ikdienā, pati lietoju divas - vienu kuplinošo, vienu pagarinošo - tāds viltīgs triks, kas ļauj panākt vēlamo skropstu izskatu:
Maybelline - Colossal volume express - Ļoti laba pamata acu tuša. Nekādas ūber ekstras nepamanīju. Veido jauki uzliektas skropstas, taču, ne ar ko īpašu neizceļas.
Rimmel Scandal eyes - Veido jauku apjomu. Birstīte liela - sākotnēji var biedēt, bet pieradu ātri. Laba tuša apjoma piekritējiem.
Maybelline Illegal length - Sākotnēji šī tuša ļoti patika, bet, to nevarēju lietot - mikrošķiedru dēļ. Manas jūtīgās acis tās uztvēra kā pasaules draudus un asaroja nemitīgi. Kad tuša bija nostāvējusi plauktā mēnesi un palikusi mazliet vecāka - atsāku to lietot, un acu reakcija netika manīta. Veido ļoti labu skropstu izliekumu, taču vēlreiz nepirkšu. Žēl acis!
Bourjois Beauty full volume -  Favorīts apjoma un izteikta skropstu krāsojuma veidošanai. Ļoti pigmentēta, melnummelna acu tuša. Pirkšu vēl!
Tonālie līdzekļi ( šajā jomā, par budžeta variantiem runājot, es piekrišanu gandrīz vienmēr dodu Bourjois - arī tāpēc, ka Bourjois pieder firmai Chanel, un visi kosmētikas produkti tiek ražoti vienā fabrikā, izmantojot vienādas ražošanas metodes, tādejādi, starp Bourjois produktiem ļoti bieži var sastapt lētāka ranga Chanel
 "dublikātus" - īpaši tas attiecas uz vaigu sārtumiem )
Bourjois Healthy mix  - Ļoti labs, viegls tonālais krēms ar vidēju klājumu, ko var veidot sedzošāku vai caurspīdīgāku, atšķirībā no uzklāšanas veida. Smaržo - burvīgi! Klājas viegli. Veido veselīgu ādas toni. Ir nopirkts jau jauns vietā. Iesaku!
Bourjois 1-2-3 Perfect - Vēl viens jauks tonālais krēms no Bourjois - vidēji sedzošs, ar pigmentiem, kas sola novērt, gan apsārtumu, gan tumšos acu lokus. Pigmentu darbību nosedzot acu lokus bez konsīlera  - nemanīju. Toties regulāri saņēmu komplimentus par veselīgo sejas ādu.
Maybelline Fit me -  Tāds vidējas klases tonālais - es teiktu - nekā īpaša. Klājās mazliet krītains. Klājot šo - ieteiktu izmantot pirkstus, nevis otiņu. Pirkstos sasilstot  - tekstūra veidojas vienmērīgaka.
Maybelline Dream Creamy foundation - Veido puscaurspīdīgu, vienmērīgu klājumu. Ļoti labi izskatīsies cilvēkiem ar sausu sejas ādu, jo labi mitrina.
Catrice Light reflecting concealer - Labs, videja ranga produkts ar atstarojošajām daļiņām. Ideāls tiem, kas vēlas nevis 100% nomaskēt acu lokus vai nepilnības, bet, gan, drīzāk, tiem, kas vēlas izgaismot zemacu zonu, kā arī ļoti labs palīgs sejas konturēšanā.
Clinique Eyeliner - Nekā īpaša - laineris kā laineris. Otiņa ātri palika mīksta un nekontrolējama. Vairs nepirkšu, ir daudz labāki, letāki varianti!
Bourjois Lovely party makeup base - Ļoti jauka, mitrinoša sejas bāze ar rozīgiem, atstarojošajiem pigmentiem. Veido veselīgu, mazliet mirdzošu sejas toni. Tā kā šī tika iedāvināta no Parīzes, un arī Latvijā netika manīta, un Internets stāsta, ka tā vairs netiek ražota - diez vai būs vēl viena tāda. Ļoti žēl - ja sanāk, iesaku iegādāties
Sleek concealer/ corrector palette  - Laba konsīlera palete jauniem cilvēkiem, kam grumbiņas vēl nav tik izteiktas. Klājas labi un vienmērīgi, ja to labi iztušē, pretejā gadījumā - viss ļoti ātri iegulst grumbiņās un sapleķojas. Trešais lodziņš, kas nav aiztikts - ir pūderis konsīlera fiksēšanai. Mēģināju pāris reizes, pārāk krītains klājums, tādejādi, palika nelietots.
Dzintars atsvaidzinošs minerālūdens sejai - Mans must - have ziemā (lieliski cīnās ar sauso gaisu telpās) un vasarā ( lieliski atvēsina) jau 2 gadus. Labi tonizē sejas ādu un der lietošanai, gan pēc meikapa uzklāšanas, gan pirms tā. Ir jau jauns nopirkts vietā!
Freeman Facial Detoxifying mask - Chocolate& Strawberry - Māla maska tūbiņā, kas smaržo pēc šokolādes un zemenēm. Lieliski mitrina un attīra poras, ka arī uzlabo sejas toni. Tā kā mālu jaukšanai pašrocīgi esmu par slinku - noteikti pirkšu vēl.
Treacle Moon That Vanilla moment - Maigs, krēmīgas konsistences skrubis, kas smaržo pēc PannaCota deserta, taču mikrodaļiņas tajā ir par vāju un mazu, lai pilnvērtīgi skrubētu ādu. Drīzāk, tāds aromaterapijas skrubis, jo smaržo, tiešām, pasakaini.

Tā arī izvadīts janvāris, un, tagad, lielākā dilemma, kas mani piemeklējusi, līdz ar tukšajiem šampūna un balzāma tilpumiem, ir, kādus matu kopšanas līdzekļus iegadāties tālāk. Ieteikumi?

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Ieteiktu Matrix Biolage, viņiem dažādas sērijas dažādiem matu tipiem.

    Šobrīd testēju Dzintara ūdeni, man patīk. :)
    Lēts un labs variants.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Matrix Biolage nebiju dzirdējusi - vajadzēs papētīt sīkāk - paldies :)
      " Dzintars" - tiešām labs - vienkāršs, taču efektīgs produkts.

      Dzēst
  2. Par dzintars ūdeni pirmā dzirdēšana, ļoti interesanti :)
    Matiem iesaku L'oreal Profissionel Mythic Oil šeriju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu matu kopšanā - šobrīd veicu lielo izpēti, un katrs ieteikums ir zelta vērtē! :)
      " Dzintars" - iesaku, tiešām! Nekādus brīnumus nesola, taču savu darbiņu izdara ļoti labi.

      Dzēst
  3. http://cherriya.blogspot.com/2013/02/tusins-burzins.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti laba ideja! Obligāti došu ziņu un sniegšu ieteikumus, ja tādi radīsies :)

      Dzēst