Madara Insider pavasara beauty box - iespaidi, atsauksmes, tests.

otrdiena, maijs 31, 2016


Esmu atpakaļ :) Uz brīdi bija zudusi iedvesma un darbu pārpilnība darīja savu, taču omu bloga jomā uzlaboja arī Gemius Latvijas blogu topa publicētie rezultāti. Šis konkrētais blogs ir topa 43. vietā un pat 29. vietā pēc apmeklējumu skaita no planšetdatoriem. Šādi rezutāti mani patiešām ievesmo, paldies Jums par to :)

Pēc ilgāka pārtraukuma - šodien atkal dalīšos ar Jums savos produktu iespaidos. Kā jau teicu, iemesls īslaicīgai pazušanai ir lielā noslodze, gatavošanās atvaļinājuma braucienam un skaistais laiks, kad ne mirkli negribas sēdēt mājās. Pagaidām, izskatās, ka šī būs ideālā, siltā vasara. Kamēr skaistais laiks turpina uzņemt apgriezienus un rīt ir pirmā, oficiālā vasaras diena, nolēmu pastāstīt par Madara  pavasara/vasaras Insider box, kas nonāca pie manis jau labu laiku atpakaļ.

Kastītē bija 3 produkti - divi pilizmēra un viena miniatūra. Noformējums kā parasti ir uzdevumu augstumos - pārdomāts dizains, uzrunājoši toņu salikumi un gaumīgi iepakojumi. Jā, tādi Madaras produkti ir bijuši vienmēr un šī kastīte to vēlreiz apliecina. Visus produktus testēju mēneša garumā - daži patika, daži ne gluži. Tad par visu pēc kārtas:

SOS Hydra recharge cream - mitrinošs, reģenerējošs krēms ar ziemeļu peonijas un linsēklu antioksidantiem, un, kas īpaši priecē, hialuronskābi. Produkts ir mans favorīts šajā kastītē. Tas ļoti labi mitrina un nomierina pat vissakairinātāko sejas ādu. Par to pārliecinājos lietojot šo sejas krēmu sliktajās ādas dienās, kā arī pēc pirmajiem saules apdegumiem. Pavasara/vasaras sezonai šķiet īpaši aktuāli arī tas, ka produkts ādu mitrina, taču nepārbaro. Karstā laikā tas ir īpaši svarīgi, vismaz man. Arī tekstūra ir viegla un plastiska, viegli izlīdzinās, samērā ātri iesūcas, turklāt derēs visiem ādas tipiem, vien pareizi produktu dozējot. Arī jaunais iepakojums ir man ļoti patīk - maigs, pavasarīgs un meitenīgs, tukrlāt vēl peoniju krāsā. :)


Apricot Exfoliating oil to milk scrub - ir jaunums no Madaras. Sejas eļļas-pieniņa skrubis, kas saskaroties ar sejas ādu  no eļļas pārvēršas pieniņā. Lai arī sākotnēji liekas, ka sastāvā ir aprikožu kauliņu daļiņas, tās tomēr ir vaska mikropērlītes, kas skrubē ādu. Manai sausajai, jūtīgajai ādai produkts likās pārāk abrzīvs un pārāk ass. Lai arī pieniņš pēc konsistences un sajūtām likās maigs, vaska pērlītes tomēr bija pārāk drastiskas un ilgi šo produktu nelietoju, jo abrazīvos skrubjus neizmantoju principiāli. Domāju, ka taukanai ādai varētu but labākas izjūtas un cerētā abrazīvā attīrīšana. Arī smaržo produkts pasakaini - pēc aprikozēm putukrējumā. Visādi citādi - šis nav produkts manai sejas ādai, pārāk intensīvās skrubēšanas dēļ.

Daily Defence balm for Dry and Sensitive skin - jeb tautā sauktais DD krēms man tīri labi patika, kad laiks vēl nebija tik karsts un saule nespīdēja tik intensīvi. Krēmam ir ļoti bagātīgs sastāvs un bieza, barojoša konsistence. Tas veic pamatīgu ādas barošanu un drīzāk būtu piestāvējis kādai rudens/ziemas kastītei. Lietošanai pavasara/vasaras sezonā krēmam ir pasmaga konsistence, taču rudenī šis produkts būs tieši laikā. Pati to lietoju šajā ziemā gan sejas ādai, gan roku kopšanai, gan kutikulām. Tāds universāls produkts aukstajam laikam, kas vienmēr labi pabaros pat vissausāko un bezcerīgāko ādu. Šo atlikšu rudenim.

Tāda, lūk, bilance. Protams, izvēloties kastīšu servisu nekad nevar būt pārliecība, ka visi produkti derēs 100%. Tomēr konkrēto Madaras kastīti uzskatu par visizdevušākos un izdevīgāko cenas ziņā Latvijas tirgū, šobrīd. Kopējā produktu vērtība pārsniedz 50EUR, bet pavasara paka maksāja ap 28EUR. Iespējams sākt iepazīšanos ar Madaras kosmētiku ar kastītes palīdzību nevajag, sākumā vajadzētu apmeklēt kādu no veikaliem un patestēt produktus. Taču tiem, kam Madaras kosmētika  jau ir pārbaudīta, iemīļota un lietota ikdienā, šādas kastītes varētu būt labs papildinājums ikdienas skaistumkopšanas rituāliem.


*Testa produkts


You Might Also Like

2 komentāri

  1. Super- apsveicu ar augsto vietu blogu topā! Esi to pelnījusi- blogs tiešām interesants un noderīgs, tā tik turpināt :)

    AtbildētDzēst