Mossa Age excellence sērijas produkti - iespaidi, atsauksmes un tests.

otrdiena, maijs 17, 2016


Šajā pavasarī Mossa nāca klāt ar diviem jaunumiem, kas īpaši iepriecinās nobriedušas ādas īpašnieces. Age excellent sērijai pievienojās vēl divi produktiar plūš dienas krēms- grumbu aizpildītājs/filleris un AHA sejas maska- pīlings, kas gan domāta visām vecuma grupām, ne tikai nobriedušai sejas ādai. Pati produktus testēju jau gandrīz 2 mēnešu garumā, un beidzot ir pienācis laiks padalīties ar savu viedokli.

Mossa Age Excellence Miracle peel sejas maska - ar plūškoka augļu antioksidantiem un AHA skābēm. Līdzeklim ir viegla želejveida konsistence un lielisks sastāvs, ar Ecocert sertifikātu. AHA augļskābju izmantošana ir pēdējā laika top augšgalā sejas ādas kopšanā. AHA augļskābes uzlabo gan ādas izskatu, gan atbrīvo no atmirušajām ādas šūnām, gan gaišina pigmentācijas plankumu un samazina poras. Arī āda, regulāri lietojos produktus ar AHA sastāvā, kļūst svaigāka, mirdzošāka un vairāk mitrināta. Produktam ir patīkama, saldena smarža un  lietošanā ērta konsistence, kas nenotek no sejas ādas. Pati masku lietoju 2-3 reizes nedēļā, turot uz ādas 10- 15 minūtes. Produkts nekož un neizraisa ādas reakcijas. Pēc lietošanas manāms viegla ādas apsārtums, bet tas pēc šādu produktu lietošanas ir tikai normāli. Lietojot šāda veida produktus par ādas sausajiem pleķīšiem un negludumiem var aizmirst.
Jā, šī maska ir ļoti līdzīga Madaras Peel maskai (atsauksme šeit ), vien Peel likās mazliet koncentrētāka. Mossa maska ir mazliet vājāka, kas jūtīgai ādai ir tieši labi - nav risks pārcensties.  Turklāt arī pavasarī/vasarā ļoti koncentrētus līdzekļus ar AHA skābēm lietot neiesaka, jo ir risks iedzīvoties pigmenta plankumos. Turklāt, lietojot līdzekļus ar skābēm, ļoti svarīgi ir lietot SPF. Es pati SPF lietoju visu gadu.
Ja ir bijis padomā izmēģināt AHA sejas maskas un paskatīties uz ādas uzlabojumiem un  reakciju, ieteiktu sākt ar šo budžeta klases produktu. Man patiess prieks, ka šāda tipa maska nu ir pieejama arī budžeta klases kopjošās kosmētikas segmentā.
Nopirkt: "Drogas"
Cena: 16,99EUR




Mossa Age Excellence Wrinkle Filler dienas krēms - grumbiņas aizpildošs,  Ecocert atzīts, ādas kolagēnu nostiprinošs līdzeklis ar melnā plūškoka antioksidantiem un hialuronskābi. Paredzēts lietošanai nobriedušai ādai (iepakojums saka 45+). Un, lai arī šī nav mana vecuma grupa, krēmu kādu laiku testēju pati un kādu laiku devu testēt ļoti nobriedušas ādas īpašniecei.  Produktam ir ļoti bagātīga, krēmīga konsistence, kas momentāli iesūcas. Tas man ļoti patika, jo dažiem dabīgajiem sejas krēmiem ir problēmas ātri iesūkties. Āda pēc uzklāšanas tiešām škiet līdzenāka, manāms arī liftinga un svaiguma efekts. Ieskatoties, var manīt mikroskopiskus mirdzumiņus, kas vēl vairāk pastiprina līdzenākas un svaigākas ādas efektu. Lietojot ilgtermiņā, neteiktu, ka dziļās grumbiņas izlīdzinās, taču āda viennozīmīgi ir svaigāka. Šis drīzāk ir tāds momentāli uzlabojošs sejas krēms- filleris, kas liek ādai izskatīties daudz labāk un sagatavo to grima uzklāšanai. Jā, arī visi tonālie līdzekļi uz šī krēma ļoti līdzeni klājas, ko es īpaši novērtēju, grimējot un lietojot šo krēmu kā bāzi anti-age grimos. Produkts smaržo ļoti patīkami - piesātināti saldeni, taču ne uzbāzīgi. Smarža uz sejas ādas saglabājas kādu laiku. Kopsummā - labs, patīkams produkts ar redzamu efektu budžeta segmentā, tieši nobriedušai sejas ādai. Šo noteikti ietekšu savai mammai.

Nopirkt: "Drogas"
Cena: ap 20EUR

Kas Jums favorītos ar AHA augļskābēm sastāvā?


*PR sample

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Masku noteikti gribēšu uz rudeni. :)
    Joprojām labākās atmiņas par Planeta Organica gelu-pīlingu, lielisks produkts par lielisku cenu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī maska līdzīga tam Planeta Organica pīlingam, bet nav tik želejaina un "plānāka" pēc konsistences. Jebkurā gadījumā, budžeta klasei ļoti foršs produkts.

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk Mossa maska, tā ir šī brīža favorīte :)

    AtbildētDzēst