Smaržīgie jaunumi ķermeņa ādas kopšanā.

ceturtdiena, maijs 05, 2016


Pavasaris manos skaistumkopšanas plauktos turpinās ar smaržīgo ķermeņa kopšanas bumu. Arsenālā ir parādījušies vairāki jauni ķermeņa kopšanas produkti, ieskaitot iemīļoto Soap& Glory, par kuriem tad šodien arī pastāstīšu un padalīšos ar atsauksmēm.

Soap and Glory Butter Yourself ķermeņa krēms - kārtējais dziļi mitrinošais, samtainais un ādu nogludinošais ķermeņa krēmiņš no S&G. Pēc tekstūras ļoti biezs un piesātināts, lai arī iesūcas samērā ātri. Āda pēc lietošanas ir kā samts, nepārspīlējot. Vienīgais, konkrēti šim ķermeņa krēmam man ne ļoti patika aromāts - piesātināti citrusīgs, bet ne labā nozīmē. Slikto noskaņojumu dienās man mazliet atsita gaisa atsvaidzinatāju. Visādi citādi - SG ķermeņa krēmus joprojām uzskatu par vieniem no labākajiem pamatīgais sevis turināšanai un ķermeņa kopšanai. Atsauksme par manu absolūto favorītu no šī paša ražotāja bija šajā rakstā

Soap and Glory Daily smooth īpaši bagātīgais ķermeņa losjons - smaržīgs, samtains un ātri iesūcas. Arī ķermeņa āda pēc lietošanas ir samtaini maiga. Konsistence ir krietni šķidrāka kā šī paša ražotāja ķermeņa sviestiem, tāpēc šo produktu ir ideāli lietot tieši no rītiem, kad jāsteidzas. Smaržo saldeni - pēc pačūlijām un karameles uz muskusa/dzintara bāzes. Foršs produkts, ko noteikti pirkšu vēl.

Dove Purely Pampering ķermeņa eļļa ar pistāciju aromātu - produkts pie manis nonāca nejauši, taču pamēģinot to lietot, ļoti nopriecājos, ka izmēģināju. Šo varētu pielīdzināt luksus klases ķermeņa eļļām - plastiska tekstūra un ne pārlieku eļļaina konsistence. Ātri iesūcas, labi mitrina un nogludina.  Īpaši forši klājas uz mazliet mitras ķermeņa ādas, kā jau visas eļļas. Smaržo ļoti saldi, tas tāds vienīgais mīnuss manā gadījumā. Man patīk saldena pieskaņa, bet ne pārlieku sīrupainība, kas raksturīga šim produktam. Man nesmaržo pēc pistācijām, bet gan pēc kaut kādas supersalda marcipāna deserta :D Lietojot to, jābūt ļoti uzmanīgiem, jo bitēm un kamenēm šī produkta smarža ļoti patīk. Vienīgais - tā samērā ātri izvēdinās.

Uoga Uoga Jump into summer zemeņu dušas želeja - produkts ar dabīgām sastāvdaļām, kas ļoti slikti puto un smaržo pēc ķīmiskām ogām. Es zemeņu dušas želeju biju iedomājusies kaut kā pavisam savādāk. Arī patēriņš produktam ir samērā liels, jo tas ļoti slikti puto. Zinu, ka tas varētu būt izskaidrojams ar dabīgo sastāvu, taču zinu dabīgos līdzekļus, kas puto nesalīdzināmi labāk.  No manis vienīgie  lielie plusi ražotājam par dizainu.

Uoga Uoga Strawberry explosion ķermeņa losjons - vēl viens lietuviešu ražotāja jaunums. Sastāvs līdzeklim pasakains - sezama, aprikožu kauliņu un mandeļu eļļas, ka arī vitamīns E un sarkanais māls. Pats līdzeklis ir biezas konsistences, ilgi iesūcas un smaržo dīvaini. Kaut kādas ķīmiskas zemenes ir jūtamas, bet vairāk es jūtu tieši mālu smaržu (?), kas man liekas tā ļoti interesanti...Visādi citādi šis ir parasts ķermeņa losjons, nekā īpaša. Turklāt arī iepakojums produktam ir mazs - kādi 100ml par 10EUR, kas liekas padārgi.

Tāda,lūk, bilance! Kamēr gatavojos rakstīt šo rakstu, manos plauktos ienāca vēl pāris ļoti smaržīgi un forši jaunumi no The Body Shop jaunākās vasaras kolekcijas Pinita Colada, par kuru pastāstīšu pavisam drīz :)





You Might Also Like

4 komentāri

  1. Vai S&G var arī Latvijā dabūt kaut kur? :)

    AtbildētDzēst
  2. S&G losjoni arī manā višlistā, laikam pat gribu vairāk kā krēmus/sviestus. :) man jaunumi arī no TBS un DayTox :)

    AtbildētDzēst