Mossa jaunumi - ķermeņa losjoni.

pirmdiena, oktobris 31, 2016



Sen blogā nav bijuši ieraksti. Oktobris izdevies tāds gan ļoti aizņemts, gan rudenīgu pārdomu pilns. Oktobrī ienākuši daudz jaunumi par kuriem rakstīt īsti nebija iedvesmas. Ne jau tāpēc, ka produkti slikti, bet tāpēc, ka nesanāca izteikt savas domas un atlicināt vajadzīgo laiku bildēšanai un rakstīšanai. Testēšanai gan bija laiks, tāpēc raksti par jaunumiem sekos novembrī :)
Šoreiz par jaunumiem no mūsu pašu zīmola Mossa - trīs jaunajiem ķermeņa kopšanas losjoniem.



Mossa barojošais ķermeņa losjons -  ar omega taukskābēm un smiltsērkšķa ekstraktiem. Visbagātīgākais no visiem trijiem jaunumiem, kura sastāvā ir šī sviests. Ideāli būs piemērots ziemas periodam, kā arī sausas ķermeņa ādas īpašniecēm. Iesūcas vidēji ātri, taču mitrina pietiekoši, neatpaliekot no dārgāku zīmolu ķermeņa sviestiem. Arī pēc konsistences nav smags. Smaržo - manam degunam diezgan intensīvi, pēc šī sviesta un mazliet augļiem. Izteikta smiltsērkšķu smarža šim līdzeklim nepiemīt. Es gribētu, lai smarža ir izteiktāka, bet zinu daudzus, kam smiltsērkšķis kosmētikā nepatīk, tāēc tas ir gaumes jautājums.
Vērtējums: 7/10



Mossa mitrinošs ķermeņa losjons - ar rožūdeni, multivitamīniem un ērkšķogu ekstraktu. Šis losjons pēc konsistences ir vieglāks, arī iesūcas momentāli. Konsistence ir ļoti plūstoša, tā viegli izlīdzinās un   ātri iesūcas, ļaujot taupīt laiku darbdienu rītos. Smarža man no visiem trijiem losjoniem liekas visķīmiskākā, neteiktu, ka smaržo pēc ērkšķogām, drīzāk ledenēm. Šis būs ļoti labs līdzeklis tiem, kam patīk ātra ķermeņa kopšana - ātri un viegli uzsmērēt un uzreiz ģērbties.
Vērtējums: 7/10



Mossa nostiprinošs ķermeņa krēms - ar dzērveņu antioksidantiem un dabīgo escīnu (lai kas tas arī būtu), kas palīdz nostiprināt, atjaunot un tonizēt ķermeņa ādu. Šis man ir mīļākais no visiem trijiem ķermeņa losjoniem. Tam ir burvīga, bagātīga konsistence un neuzbāzīgi saldena, atsvaidzinoša smarža. Man smaržo pēc dzērvenēm ar piparmētrām. Konsistence ir mazliet biezāka kā diviem pārējiem produktiem, taču  arī šis losjons iesūcas ātri. Arī mitrinošās spējas no visiem trijiem man šim patīk vislabāk - liekas, ka tas nemitrina tikai ādas augšējo virskārtu, bet iesūcas dziļāk. Vismaz man tā liekas. Ideāls, ideāls produkts - cenas un kvalitātes attiecība vērā ņemama, arī dizains produktam piesaistošs. Noteikti iesaku pamēģināt, vismaz uz rokas "Drogās".  Man liekas, ja palūdz, deva arī paraudziņus :)
Vērtējums : 9/10

Vai esat mēģinājušas jaunos produktus? Kurš no visiem ir mīļākais?

You Might Also Like

15 komentāri

  1. Man iedeva paraudziņu ar dzērveņu krēmu - ļoti patika. Veikalā pamēģināju pārējos, bet sapratu, ka dzērveņu patīk vislabāk. Kad būs beigušies krājumi, labprāt iegādāšos :)

    AtbildētDzēst
  2. Pasmaržoju visus Drogās, mums ar meitenēm visām visvairāk iepatikās zaļais :). Es dabūju no konsultantes paraudziņus ar nostiprinošo krēmu - aromāts ir foršs, bet vairāk smaržo pēc mentola nekā pēc dzērvenēm. Bet arī ļoti iepatikās iedarbība, tiešam tonizē ādu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man zaļais pēc konsistences liekas foršs, viegls, bet smarža man tā- so, so. Gaumes lieta :)

      Dzēst
  3. Gribu pamēģināt visus, bet es te atkal jau iepirku TBS Ziemassvētkus un šo-to no atlaidēm. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ļoti gribu TBS Ziemassvētkus, bet pagaidām kaut kā nav sanācis aizdoties uz veikalu, tāpēc gaidu Tavu atsauksmi :P

      Dzēst
  4. Kas ar foto noticis? Ja agrāk bija kvalitatīvi un baudāmi, tad tagad telefonā pat uzrakstus nevar saburtot...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rudens nāk, lietus līst, gaismas maz, turklāt arī produktu iepakojumi ir ļoti gaismu atstarojoši, kas dienas gaismā ne vienmēr ir izdevīgi. Blogera grūtā dzīve, zinies :D

      Dzēst
    2. Turklāt, klikšķinot uz bildēm, tās visas var palielināt līdz ļoti lielam izmēram, un viss ir salasāms. Tikko pati pārbaudīju.

      Dzēst
  5. Fotografēt baltus produktus ārā ir ļoti grūti un pēc tam apstrādē nākas ilgi mocīties, lai uzrakstus padarītu kaut cik saskatāmus... Tiešām blogera grūtā dzīve...

    Bet, ja par produktiem, tad dzērveņu mani ieinterešeja - būs jāiet smaržot. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vismaz kāds mani saprot par to bilžu pēcapstrādi :D Kā saka - kopīga pieredze.

      Dzēst
  6. Kad smaržoju veikalā, zaļais arī likās ļoti ķīmisks un uzreiz noliku atpakaļ. Dzērveņu smaržu nevarēju saprast, bet iepatikās oranžais, tāpēc nopirku to un ļoti patīk! Dzērveņu versijai došu vēl vienu iespēju, jo dzirdēju labas atsauksmes, tikai vai nu testeris drogās jau bija paspējis sabojāties vai mans deguns gļukoja un smaržoja nebaudāmi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas dzērveņu ķermeņa krēms nesmaržo ļoti uzbāzīgi, bet uzsmērējot uz ādas jūt tādu skābeni dzērvenisku-mentola aromātu, jā.

      Dzēst
  7. Forši,ka parādās jaunumi no mūsu pašu ražotājiem! Iešu smaržot dzērveņu versiju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, latviešu ražotāji turpina attīstīties, kas viennozīmīgi priecē.

      Dzēst