Jauni, koši produkti no Maybelline + I Z L O Z E blogā.

otrdiena, oktobris 04, 2016





Sveiciens blogā!

Jau kādu laiku atpakaļ Maybelline nāca klajā ar rudens jaunumiem, kuri šoreiz bija vairumā, un kārtējo reizi es sev nosecināju, cik forši ir, kad testēšanai iedod visus tonālā krēma toņus. Var ne tikai izmēģināt kā kopā strādā dažādi toņi un atrast sev piemērotākos un nesteidzoties tos testēt katru dienu, bet arī iepriecināt bloga lasītājus. Vēl mani ļoti iepriecināja Maybelline Matte lūpukrāsu toņi, bet tad par visu pēc kārtas :)

Maybelline Fit Me matte and poreless tonālais krēms man lietošanā jau ir mēneša garumā, katru dienu. Roka pat īsti nestiepjas pēc luksus klases tonālajiem, jo arī tie ne vienmēr nozīmē komfortablu klājumu.  Šis tonālais krēms man ir kļuvis par tādu neaizvietojamu līdzekli, kas vienmēr izskatās labi, padara seju dzīvīgāku un labi izlīdzina toni. Par super matētu gan klājumu nenosauktu, tas drīzāk ir satīna. Arī pēc tekstūras produkts ir viegls, ūdeņains, bet ar ļoti labu pigmentāciju. Kā jau noprotat tas ļoti atvieglo uzklāšanu. Turas produkts savas 5 stundas, piepūderējot visas 6-7. Šis ir labs tonālais krēms ne tikai kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm, bet arī sausas. Manai sausajai ādai ļoti patika - vienkāršs uzklāšanā, ērts lietošanā un labs pēc sajūtām uz sejas. 

Maybelline Lash Sensational Luscious tuša - ja iepriekšējā tušas versija man bija aktīvā lietošanā, tad ar šo draudzība īsti nesanāca. Pēc tekstūras tā ir pārāk šķidra. Jā, ar to var panākt garu skropstu efektu klājot vairākos slāņos un skropstas nemitīgi ķemmējot ar metāla birstīti, taču tādām performancēm ne vienmēr ir laiks aizņemtos rītos. Pieļauju, ka ļaujot tušai mazliet pažūt, mēģināšu to vēlreiz, jo iepriekšējā, rozā versija man ļoti patika. Tik ļoti, ka pirms pieaudzēju skropstas, biju izlietojusi veselus 4 iepakojumus. Par iepriekšējo versiju rakstīju šajā rakstā





Maybelline Matte lūpukrāsas ( toņi no augšas uz leju - 885, 886, 882, 968, 975 ) - pārsteidza ar savu pigmentāciju. Agrāk man likās, ka budžeta klases segmentā grūti atrast lūpu krāsas, kas labi klātos un būtu pigmentētas. Šīs tādas ir. Pēc tekstūras ļoti krēmīgas, maigas un klājas viegli, vien mazliet jāuztrenē roka. Iesācējiem ieteiktu izmantot lūpu zīmuli, pirms klāt. Pati klāju bez, jo man šoruden patīk ne-grafiskas, mazliet dabīgi paplūdušas lūpas. Noturība lūpu krāsām nav no tām ilgākajām, taču uz lūpām turas savas 2-3h, pēc tam gan ir jāpielabo. Šīs lūpukrāsas būs ideālas, ja gribas izmēģināt šoruden tik ļoti modīgās, tumšās lūpas, dažādos toņos, bet gribas to izdarīt maciņam draudzīgi. Mīļākais no toņiem izrādījās vistumšakais - 975 - divine wine, kas ir piesātināts, brūngansarkans vīna tonis ar lillā apakštoņiem. Katrā apgaismojumā šis tonis izskatās savādāk - dienas gaismā kā tumša, piesātināta marsala, vakarā un mākslīgajā apgaismojumā kā patiešām piesātināts Merlot vīns. Šādi izskatās uz lūpām mākslīgajā apgaismojumā:



Kā jau var noprast pēc virsraksta, paredzēta arī izloze. Vēlos lai divas no manām lasītājām izmēģina jaunos Maybelline Fit me tonālos krēmus, kā arī Colorama jauno nagulakas toni vai arī Maybelline jauno Curvy acu laineri. Balvu komplekti šoreiz būs divi, lai katras izvēlas to, kas vairāk tīkamāks. :)



Apskatīt tonālā krēma toņus var šeit.

I Z L O Z E

Lai piedalītos:
  • Lieto Rafflecopter formu zemāk.
  • Šoreiz balvas netiks sūtītas, uzvarētājiem tās man izdevīgā vietā un laikā nodošu personīgi rokās :)
  • Papildus punkts, ja seko šī bloga Facebook lapai
  • Papildus punkts, ja publiski dalīsies ar šo bloga ierakstu savā Facebook lapā.
  • Papildus punkts par komentāru zem šī raksta.
  • Giveaway turpināsies līdz 12.oktobrim.
  • Ar uzvarētāju sazināšos ar e-pasta vai Facebook palīdzību un atbildi gaidīšu 1 dienas laikā. Ja atbildi nesaņemšu, tā vietā izvēlēšos citu uzvarētāju. 
  • Balvas tiks izlozēta random kārtībā ar Rafflecopter palīdzību. Kopā būs 2 uzvarētāji - katrai uzvarētājai pa vienai balvai (2 tonālie krēmi + laineris/vai nagulaka)



a Rafflecopter giveaway

You Might Also Like

11 komentāri

  1. Cik jaukas balviņas, tieši sobrīd esmu sava ideālā tonālā krēma meklējumos,visu šo laiku biju uzticīga Maybelline Dream fresh BB krēmam. :)

    AtbildētDzēst
  2. Palasīju labās atsauksmes par tonālo, bet vēl nav nācies izmēğināt :) Paldies, par atsauksmi!

    AtbildētDzēst
  3. Mīļākais tonālais krēms šoruden ir Maybelline super stay :)

    AtbildētDzēst
  4. es lietoju Catrice Photo finish un Lumene Time freeze. bet šis jaunais Maybelline krēms izmēģinot patīkami pārsteidza ar savu labo uzvedību, jo parastais Fit me galīgi nepatika. tā ka, bekapiņš noderēs, ja kas :)

    AtbildētDzēst
  5. Pagaidām uzticīga Rimmel Lasting finish 25 tonālajam krēmam

    AtbildētDzēst
  6. Šoruden tonālo krēmu nelietoju, vien retu reizi roka pēc Garnier BB pastiepjas :)

    AtbildētDzēst
  7. Joprojām topā vasaras favorīts - L'Oreal Nude Magique Cushion :)

    AtbildētDzēst
  8. Joprojām esmu sava ideālā tonālā krēma meklējumos. Tīri labi patika MilaniConceal + Perfect.

    AtbildētDzēst
  9. Maybelline fit me matte & poreless ir mans favorīts.
    Noteikti lietošu vēl vairākus iepakojumus uz priekšu

    AtbildētDzēst
  10. L'OREAL INFALLIBLE 24H MATTE FOUNDATION, taču meklēju ko dabīgāka izskata!
    mdiaana@gmail.com

    AtbildētDzēst
  11. Maybelline BB krēms! 😄
    dita.svarpstone@gmail.com

    AtbildētDzēst