Un atkal par tonālajiem - Max Factor jaunumu apskats.

otrdiena, septembris 27, 2016


Sveiciens rudenī!

Rudens ir aktuālais laiks, kad aktivizējas interese par grima tendencēm. Šobrīd tie ir spīduļi un gliteri, daudz un visur, pat uzacīs un matos. Taču tendences neizslēdz mūžīgo jautājumus par piemērotāko tonālo  krēmu un tā mūžīgajiem meklējumiem. Tāpēc šoreiz, kā jau nopratāt - atkal par tonālajiem krēmiem :) Es zinu, ka visiem ir tādi produkti, kuri regulāri tiek lietoti, bet laika par tiem pastāstīt nav. Šoreiz tieši par šādiem, Max Factor jaunajiem tonālajiem krēmiem un grima bāzi- lietoti tie tiek regulāri, bet pastāstīt nav bijis laika.


Max Factor Skin Luminizer Miracle -  tonālais krēms ar gaismu atstarojošām, perlamutra daļiņām sastāvā, kas vizuāli nogludina ādas virsmu, liek tai delikāti atstarot gaismu, radot svaigas, atpūtušās ādas efektu. Labi derēs tiem, kam ir pelēcīga, nogurdināta āda, kā arī tiem, kam ir normāla/kombinēta sejas āda. Tiešām padara ādas toni svaigāku un dzīvīgāku un turas līdz pat 6 stundām, bez piepūderēšanas. Finišs līdzeklim ir spīdīgs - man likās, ka saulē un dienas gaismā spīdumi uz sejas pamanāmi mazliet par daudz, bet varbūt tā ir gaumes lieta, jo vakara apgaismojumā man līdzekļa tekstūra un izskats uz ādas patīk - tādas veselīgas ādas efekts.  Varbūt neietektu to nobriedušai ādai, jo līdzeklis varētu par daudz izcelt ādas tekstūru un grumbas, bet jaunai ādai - šis ir mēģināšanas vērts. Arī ādu līdzeklis nesavelk un nerada maskas efektu.

Cena: ap 16 EUR
Vērtējums : 7/10



Max Factor Miracle Match Blur&Nourish  - tonālais krēms, kas sola ne tikai barot sejas ādu, bet arī veidot uz sejas "photoshop" efektu, viziāli blūrojot ādu un izlīdzinot sīkās grumbiņas. Man no diviem tonālajiem līdzekļiem šis ir mīļākais - viegli klājas, ātri izlīdzinās, nav smags, nav lipīgs, turas 6 stundas, no ādas pazūd vienmērīgi. Neteiktu, ka produktam ir izcilas mitrinošās spējas, drīzāk tas izpaužas klājumā un produkta izskatā uz sejas. Šo tiešām ieteiktu izmēģināt tiem, kas meklē labu, vidēji sedzošu, vieglu un uzticamu tonālo krēmu ikdienas lietošanai.

Cena: ap 16 EUR
Vērtējums: 8/10


Max Factor Smooth miracle - praimeris, kas būs ideāls tieši kombinētas/taukainas ādas īpašniecēm. Šis ir reformul'tais produkts. Kad es vēl mācījos grima skolā, šī produkta veco versiju mums ieteica kā must-have katra grimetāja koferī. Lēts produkts, kas strādā. Tas matē, taču mitrina un nepārsausina sejas ādu. Arī tekstūra produktam ir ļoti viegla un nepārslogo sejas ādu. Sausai sejas ādai pirms šīs bāzes lietošanu tomēr ieteiktu lietot mitrinošo krēmu, tad produkts tiešām nesausinās sejas ādu un neprovocēs izsitumus. Pats tonālais krēms, uzklāts virs šī produkta tiešām izskatās gludāks un arī klājas vieglāk. Tonālā krēma noturību produkts paildzina gan, bet ne uz visu dienu. Tas drīzāk paildzina tonālā krēma labo izskatu uz sejas ādas. Kopsummā - ir izmēģināšanas vērts un budžetam draudzīgs.

Cena: ap 14 EUR
Vērtējums: 8/10

Kāds ir Jūsu rudens mīļākais tonālais? Ko ieteiktu citiem? :)

You Might Also Like

12 komentāri

  1. Šobrīd lietoju Bourjois City Radiance, neteikšu, ka ļoti patīk, bet nu citu meklēt slinkums. Bourjois Air Matt gan ļoti nepatika - biezs un pēc dažām stundām sāka no sejas slīdēt nost. Vēl manā sarakstā ir Rimmel Match Perfection, ja tas nebūs labs, atgriezīšos pie Bourjois Healthy Mix Serum vai Lancome Teint Miracle.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bourjois Healthy Mix vispār ir ideāls variants, nezinu nevienu, kam nebūtu paticis. Lancome Teint Miracle man patīk daļēji, atkarīgs no gadalaika.

      Dzēst
  2. Es nupat nopirku Guerlain Parure de Lumiere- man baigi patīk. Viņš riktīgi biezs, ar tādu lāpstiņu jākasa ārā no bondzeles, bet nu tik labi klājās un izskatās, ka jaunā love :D Ilgi spēlējošam grimmam varētu būt ideāls.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī skatos uz Guerlain, paldies par atsauksmi :) Man no luksus klases šobrīd favorītos ir Clarins un YSL touche eclat.

      Dzēst
  3. Es netieku pāri tai marcipāna smaržai tonālajam krēmam :D

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti patīk bāze, tiešam izcili strādā uz manas ādas. Man Miracle Match turas visu dienu ļoti labi, bet favorīts uz doto brīdi ir Facefinity no tā paša MaxFactor. Uzskatu, ka no Drogu sortimenta, tieši šai firmai ir labākie tonālie krēmi. Galvenais ir atrast to, kurš ir domāts tavam ādas tipam:).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bāzi tiešām lietoju gadiem, gan sev, gan citiem. Tāds labs pamata produkts. Un Max Factor ir klasika, kas mūsdienās jau mazliet piemirsta :)

      Dzēst
  5. Vasara pagājusi un jāsāk skatīties uz tonālo krēmu pusi 😆

    AtbildētDzēst
  6. Tieši skatījos uz šo jauno MaxFactor praimeri, bet nekur neatradu atsauksmes. Paldies, ka padalījies ar atsauksmi! Super, būs jānopērk beidzot :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūdzu! :) Prieks ieteikt līdzekļus par kuriem esmu 100% pārliecināta.

      Dzēst