Artistry Pacific Lights vasaras kolekcija + piektdienas grims.

piektdiena, septembris 02, 2016



Sveiciens blogā!

Lai arī rudens tuvojas gigantiskiem soļiem, šoreiz blogā gribu vēl mazliet parunāt par vasaras kolekcijām un atrādīt viena spilgta piektdienas ballīšu grima variāciju. Vasarā klajā nāca Artistry Pacific Lights kolekcija - saulainās un krāsainās Kalifornijas iedvesmota, spilgta un pamanāma. Manās rokās nonāca pāris šie sērijas produkti, kurus testēju vairāku mēnešu garumā. Tā kā arī rudenī ir aktuāls spilgts grims, un ballīšu sezona nekad nebeidzas - šoreiz dalīšos ar savām domām par produktiem un atrādīšu savu grima vairāciju par saulainās Kalifornijas tēmu :)


Signature Colour acu ēnu komplekts / tonis Sunrise/ - četri acu ēnu toņi ar satīna spīdumu, no kuriem trīs apaksšējā rindā ir arī ar hameliona- hologrāfisko efektu. Šī ir palete, kas man asociējas ar vasaru - toņi ir ļoti pigmentēti, taču klājas ļoti delikāti, un puscaurspīdīgi. Arī savā starpā tie labi saskan un tušējas, veidojot pasteļtoņu pārejas. Lai iegūtu dramatiskāku efektu, ieteiktu lietot acu ēnu bāzi un neslinkot ēnas uzslāņot. Klājot ar otiņu, ēnas mazliet birst, bet ne dramatiski. Teiktu, ka kvalitāte šīm pielīdzināma luksus klases ēnām, kas jau ir sen pierādījies lietojot arī pārējās Artistry paletes par kurām rakstīju šajā rakstā.

Light Up lūpu spīdums / tonis Cherry/ - maigas konsistences lūpu spīdums, kas smaržo pēc piparmētrām un maigi kņudina lūpas, to uzklājot. Vai tas būtiski palielina lūpu apjomu? Nē, drīzāk tā kņudināšana ir tāds patīkams bonuss.  Pats spīdums nav lipīgs, turas kādas 2-3h un viegli klājas. Arī iepakojums produktam ir ļoti pārdomāts, ar spogulīti un korķītī iebūvēto apgaismojumu - lai varētu krāsot lūpas pat tumšā telpā. Sīkums, bet patīkami :)

3D sejas pūderis  / tonis Sunkissed/  - izgaismojošs, bronzējošs pūderis, kas sastāv no pieciem toņiem. Katru toni var lietot gan atsevišķi, gan visus miksēt kopā, kā to daru es. Efekts - silti, starojoši vaigu kauli, kas atkarībā no apgaismojuma izskatās kā konturēti vai izgaismoti. Šis noteikti ir produkts, ko turpināt lietot arī rudenī - siltākam sejas ādas tonim pāri visai sejai, vai kā vaigu/atslēgas kaulu izgaismotaju vakara iziešanām.



Kopsumā, uzskatu kolekciju par izdevušos, pati lillā un zaļās acu ēnas noteikti turpināšu lietot arī rudens sezonā, pie vīna krāsas mēteļa un military stila kleitām :) Savukārt, lūpu spīdums man šobrīd ir pastāvīgā apritē, kad nezinu, ko lai pasāk ar lūpām un ātrāk ir izvēlēties pārbaudītu produktu ;)

Nopirkt : pie Amway pārstāvjiem Latvijā
Cenas: ēnas- 40EUR (bez kastītes) 3D pūderis - 28EUR (bez kastītes), lūpu spīdums - 21EUR


*PR testa produkti

You Might Also Like

2 komentāri