Vasara pilsētā - favorīti + mini konkurss skaistam smaidam/NOSLĒDZIES/

trešdiena, augusts 10, 2016




The Body shop Skin Defence multi-protection essence SPF 50 – multifunkcionāla sejas esence, kas ne tikai aizsargā no saules ar SPF filtru, bet arī satur vērtīgas sastāvdaļas, tādas kā sarkano aļģu ekstrakts, kas palīdzina izlīdzināt ādas toni un uzlabot tās stāvokli. Produkta konsistence ir ļoti vieglam, pienainam serumam līdzīga. Iesūcas momentāli, un ir perfekta bāze kosmētikas uzklāšanai. Arī lietojas ekonomiski, savu lietoju jau no jūnija, bet lietojuma pazīmes vēl nav manāmas. Šis ir burvīgs produkts visām pilsētas meitenēm, kam ikdienā ir ļoti piesātināts dzīvesritms, taču ādu no brīvajiem radikāņiem un UV stariem gribas efektīvi aizsargāt. 

Clinique Even Better Eyes dark circle corrector – tonēts krēms zemacu zonai, kas sola uzreiz labot tumšo loku vizuālo izskatu un pakāpeniski samazināt to rašanos. Pirmajam piekritīšu, otrajam ne visai. Kāpēc krēms ir vasaras favorītos, jautāsiet? Tas ir ļoti ērti uzklājams, metāla aplikators patīkami atvēsina, un dzeltenīgā krāsa vizuāli atsvaidzina zemacu zonu. Arī vissedzošāko konsīleri pēc krēma uzklāt ir daudz, daudz vieglāk, jo zemacu zona momentāli ir ļoti gluda un mitrināta. Krēmam piemīt arī liftinga efekts. Šis būs ideāls produkts pēc vasaras ballītēm, kad fiksi jāsaved zemacu zona kārtībā.


Erborian BB creme au ginseng /tonis Clair/ – BB krēmi vairs nevienam nav nekāds jaunums, taču šo esmu gribējusi pamēģināt jau vismaz divus gadus. Blogeru un vlogeru izslavēts, korejiešu un franču kopražojums, kam uzticas un ko liela sievietes visā pasaulē. Lai pārliecinātos vai produkts man derēs, pasūtīju mazo iepakojumu visgaišākajā tonī. Produkts man lietošanā jau ir kopš maija, un teikšu, ka labaku BB krēmu ikdienai nevarētu vēlēties. Man vispār par BB krēmiem ir dalītas jūtas, bet šis pārspēja visas ekspektācijas. Klājas viegli, veido veselīgu, dewy finišu. Neskatoties uz diezgan biezo konsistenci, produkts viegli iztušējas, taču pārklāj mazus trūkumiņus. Lielākai noturībai parasti piepūderēju. Noturība produktam gan nav tā labākā, turas kādas 5/6h, taču vasarai ir tieši tas, kas vajadzīgs. Turklāt arī kopjošās un aizsargājošās īpašības šim BB krēmam ir – sastāvā ir žeņšeņa ekstraksti un SPF 20. Arī pēc lietošanas āda pēc taustes ir supermaiga un samtaina. Noteikti iesaku pamēģināt.




Signal White Now Glossy Chic zobupasta – kas sola nodrošināt zobiem tūlītēju baltinošu efektu, piešķirt mirdzumu un manāmi baltāku toni. Zobupastas sastāvā ir īpaši patentētā Blue light tehnoloģija, kas vizuāli atstaro gaismu un vizuāli rada baltāku zobu efektu. Savukārt, sastāvā esoši ultra/shine kristāli rūpējas par mirdzošāku zobu efektu. Parasti par zobupastām blogā nerunāju, tas īsti nav mans koncepts, taču šis jaunums mani bija ieinteresējis. Mani pašu ļoti uzrunāja zobupastas noformējums un koncepts. Maza, mīlīga 50 ml tūbiņa, īstās jaunkundžu krāsās, ko visur ērti paņemt līdzi – gan uz festivālu, gan pārgājienā, gan uz tikšanos ar draudzenēm. Turklāt, arī pats produkts ir interesants – spilgtā indigo krāsā, ar sudraba spīdumiem. Tāda fashion modes zobupasta ☺ Sākot lietot produktu, atzīšos lielu balināšanu nemanīju (man vispār liekas, ka tāda pamatīga balināšana ir pa spēkam tikai stomatologam), taču pārsteidza produkta patīkamā vaniļas garša un ilgā svaiguma sajūta, pēc lietošanas. Arī zobi šķita mirdzošāki. Pati produktu lietoju jau vairākas nedēļas, un katru reizi man lietošana uzlabo noskaņojumu.  :)

Tieši tāpēc izlēmu iepazīstināt pāris savas lasītājas ar šo jaunumu, kas veikalu plauktos vēl nav manīts. Tā sakot, lai starojošs smaids,  kurš lieliski papildinās jebkuru šovasar tik ļoti aktuālo spilgto lūpukrāsu, pavadot pēdējo vasaras mēnesi. Uzvarētāji šoreiz būs trīs, katram pa divām zobupastas tūbiņām. Tātad, kas jādara, lai piedalītos:

GIVEAWAY

Lai piedalītos:
  • Lieto Rafflecopter formu zemāk.
  • Var piedalīties no jebkuras Latvijas pilsētas. Rīgas un Rīgas rajona iedzīvotājām balvu nodošu personīgi,  satiekoties man izdevīgā laikā pilsētas centrā, citu pilsētu iedzīvotājām ir iespējama sūtīšana, iepriekš to saskaņojot.
  • Papildus punkts, ja seko šī bloga Facebook lapai
  • Papildus punkts, ja publiski dalīsies ar šo bloga ierakstu savā Facebook lapā.
  • Giveaway turpināsies līdz 22. augustam, un rezultāti tiks paziņoti 23.augustā, tiklīdz būšu sazinājusies ar uzvarētājām. 
  • Ar uzvarētāju sazināšos ar e-pasta palīdzību un atbildi gaidīšu 1 dienas laikā. Ja atbildi nesaņemšu, tā vietā izvēlēšos citu uzvarētāju.  (ja piedalies, lūdzu atstāj komentāros savu e-pasta adresi, lai mums ērti sazināties. Ja publiski ar e-pastu nevēlies dalīties, tad var sūtīt arī privāti :))
  • Balvas tiks izlozēta random kārtībā ar Rafflecopter palīdzību. Kopā būs 3 uzvarētāji - katram uzvarētājam pa diviem Signal White Now Glossy Chic zobupastas iepakojumiem. 


a Rafflecopter giveaway


Upd: Paldies visiem, kas piedalījās. Mana Rafflecopter forma niķojas, taču ar visām trim uzvarētājām esmu sazinājusies :) Drīzumā būs vēl izlozes un konkursi, sekojiet līdzi, un kādai obligāti paveiksies :)

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Šo zobu pastu tiešām vēlos pamēģināt :)
    herlita@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  2. zobu pastai ir vaniļas garša? tiešām princesīgi! :D
    amreidzane@gmail.com

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par konkursu! :)
    dmitrijevalena@gmail.com

    AtbildētDzēst
  4. Liekas tāda interesanta zobu zobu pasta. Paldies par konkursu!
    anitasdiaries@gmail.com

    AtbildētDzēst
  5. Super konkurss! :)

    Diana2124@inbox.lv

    AtbildētDzēst