Attirance - rīsu līnijas sejas kopšanas produkti.

trešdiena, jūlijs 27, 2016


Pēdējā laikā  pašmāju blogos ir vērojami daudz raksti par Attirance produktiem. Jā, arī man šī paciņa tika atsūtīta, lai varētu novērtēt Latvijā ražotos produktus. Es izvēlējos rīsu sejas un ķermeņa kopšanas sēriju.  Tā ir piemērota visiem ādas tipiem, taču īpaši patiks jūtīgas ādas kopšanai, jo visi pordukti ir ļoti maigi un delikāti. Par to tad arī šodien pastāstīšu.



Attirance rīsu sejas serums - sastāvā rīsu un Alpu augu komplekss. Pēc konsistences tā ir sejas želeja, kas maigi smaržo pēc baltajiem ziediem un momentāli iesūcas. Šo produktu lietoju katru rītu pirms kosmētikas uzklāšanas. Tas mazliet mitrina ādu un mazliet matē to. Lietojot 3 nedēļu garumā, kopā ar šīs pašas sērijas skrubi un sejas masku, liekas, ka sejas ādas tonis palicis tāds vienmrīgāks. Dažiem var traucēt produkta izteiktais aromāts, taču man tas galīgi netraucā, turklāt arī uz sejas ādas tas ilgi nepaliek. Lai arī līdzekļa sastāvā ir alkohols, nekādu drastisku efektu no tā es uz sejas ādas nejūtu, lai arī mana āda IR jūtīga un sausa. Kopsummā, šis ir labs produkts, kas ļoti labi aizvieto grima bāzi, veidojot uz sejas nejūtamu aizsarglēvīti. Arī karstajās vasaras dienās produkts papildus mitrina ādu, nepārslogojot to. Noteikti patiks kombinētas un normālas ādas īpašniecēm.

Vērtējums : 8/10
Cena: 39.70 EUR



Attirance rīsu sejas skurbis - Ļoti maigas konsistences produkts, kura sastāvā ir rīsu pulveris, kas tad arī nodrošina maigo skrubēšanu. Gluži par skrubi šo produktu es negribētu saukt, tā drīzāk ir maigs gomāžas līdzeklis, kas attīra ādu ļoti delikāti. Produkts intensīvi smaržo pēc piena un baltajiem ziediem. Tas nesavelk sejas ādu un ļoti viegli nomazgājas nost, neatstājot taukainu plēvīti, kas raksturīga ļoti daudziem krēmīgiem sejas skrubjiem. Taukainas ādas īpašniecēm šis produkts varētu likties par maigu, bet jūtīgas un sausas ādas īpašniecēm noteikti patiks, jo šis ir viens no retajiem produktiem, kas ne tikai skrubē ādu, bet arī nepārslogo un lieki netraumē to. Arī liteošanā ekonomisks.

Vērtējums : 7/10
Cena: 21.30 EUR



Attirance rīsu sejas maska - pēc konsistences un sajūtām ļoti līdzīga sejas skrubim, vien sastāvā nav skrubējošo lodīšu. Maska klāju vidēji biezā kārtā. Tai ir ļoti krēmīga konsistence un visstiprākā smarža no visas produktu līnijas. Dažiem tas varētu traucēt, bet man maskas aromāts liekas ļoti relaksējošs, austrumniecisks un patīkams. Jau uzklājot produktu, var redzēt nosacītu matējošo efektu. Nevis pārsausinātas, matētas ādas efektu, bet veselīgi matētu ādas reljefu. Arī vispārējais ādas stāvokis pēc produkta noskalošanas vizuāli izskatās labāks - āda ir gludāka un izskatās veselīgāka. Šo varētu saukt arī par "randiņu masku", jeb līdzekli, ko uzklāt pēdējā mirklī pirms svarīgiem pasākumiem kuros jāizskatās svaigi. Lietojot 3 nedēļu garumā, kopā ar sejas serumu, varu teikt, ka arī ilgstošāks efekts pēc produktu lietošanas IR - sejas āda izskatās relaksētāka, gludāka un tonis ir viendabīgāks.

Vērtējums : 8/10
Cena : 34,95 EUR



Attirance rīsu masāžas medus - želeja uz cukura bāzes ar rīsu un Alpu augu kompleksu. Par šo produktu man bija visdivejādākais viedoklis, tomēr beigās varu teikt, ka šis man liekas pagaidām foršākais produkts no visiem, kas man ir. Produkts bundulītī izskatās ļoti staipīgs un ķepīgs. Tas tiešām atgādina svaigu ziedu medu, ko bērnībā ziedām uz svaigas baltmaizes. :) Ļoti ilgi nevarēju saņemties šo mēģināt, taču, kad beidzot saņēmos, nevarēju beigt sajūsmināties. Produkts, saskaroties ar ādu pārvēršas ļoti maigā, slidenā eļļā, kas ne tikai padara parastāko mājas masāžu par rituālu, bet arī ļoti dziļi mitrina ķermeņa ādu. Savukrāt, saskaroties ar ūdeni eļļa pārvēršas pienainā emulsijā, kas ļoti viegli nomazgājas no ķermeņa ādas.




Lai dzīvo jaunākas kosmētikas tehnoloģijas! Šis masāžas produkts, kam ir veselas 3 konsistences jau ir ieņēmis stabilu vietu manā dušas plauktā. Jā, arī tiem, kam patīk pirts rituāli, šis būs neatņemama sastāvdaļa. Tas burtiski iekūst ķermeņa ādā un noskalojot padara to maigu, dziļi mitrinātu un skaisti smaržojošu. Reizēm šo izmantoju kā ķermeņa losjonu pirms dušas. Iemasēju ķermeņa ādā un tikai tad eju dušā. Foršs produkts, tiešām!

Vērtējums: 9/10
Cena : 21 EUR


Kopsumā, varu teikt, ka šī ir bijusi ļoti interesanta iepazīšanās, jo Attirance zīmols pirms tam nav lietots. Arī tas, ka šis ir Latviešu zīmols, padara iepazīšanos par daudz patīkamāku, jo lepnums par savējiem :) Arī dizains produktiem ir ļoti askētiski pārdomāts, kas man kā skaistummīlim liekas dubultpatīkami. Šos produktus būs prieks turēt vannasistabas plauktiņa redzamākajā vietā un nebūs kauns dāvināt.

Kā Jums attiecības ar zīmolu? Ir mēģināts? Interneta plašumos dikti liela Attirance dušas eļļas, vai ir vērts skatīties to virzienā?


Visus produktus var pasūtīt no attirance.lv mājaslapas, vai arī apmeklēt skaisto SPA/veikalu  Tērbatas ielā 14, Rīgā.


You Might Also Like

5 komentāri

  1. Man ļoti patika argana dušas eļļa, rudenim būs ļoti piemērota. :) par manu pieredzi ar Attirance var palasīt pie manis, zem tag "Attirance". Vienīgais, kas ne īpaši patika - dušas želejas, tādas nekādas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man dušas želeju paraudziņi ir, bet vēl neesmu mēģinājusi. Par dušas eļļām daudz esmu dzirdējusi, vajadzēs paskatīties uz rudeni.

      Dzēst
  2. Man patīk Attirances dušas eļļas :) Sveces ir vienkārši kolosālas :)

    AtbildētDzēst
  3. No Attirance mēģināta tikai dušas eļļa - izcila.

    AtbildētDzēst