Izsmalcinātai vasarai - ARTISTRY Signature Colour kolekcija un divas grima variācijas.

ceturtdiena, jūnijs 09, 2016



Jau kādu laiku savās ikdienas un svētku krāsošanās reizēs izmantoju vairākus Artistry jaunās Signatur Colour kolekcijas produktus. Jo vairāk lietoju, jo vairāk saprotu, ka produkti neliek vilties un roka pēc tiem stiepjas atkal un atkal. Tāpēc šoreiz izlēmu padalīties.

Artistry Exact Fit foundation - ir tonālais krēms, kas sola sievietei visu dienu iztikt bez sejas toņa pielabošanas un spoguļa. Šim apgalvojumam nevaru nepiekrist. Tonālais ir biezas konsistences un sedzošs. Ne vidēji sedzošs, bet tieši sedzošs. Tam ir minimāls liftinga efekts ar ko skaidrojams minimālā "vilkšana" uzreiz pēc uzklāšanas, pirms tonālais krēms ir nobalansejies uz sejas ādas no kurienes pēc tam nekust ne no vietas visas dienas garumā. Arī piepūderēt šo tonālo līdzekli nav vajadzības, tas nesaveļas, nespīd un nenotek no sejas ādas tik un tā. Šis fakts mani īpaši priecēja, jo vasarā cenšos iztikt bez pūdera, kas ar ne tik sedzošiem un noturīgiem tonālajiem krēmiem ne vienmēr ir iespējams. Konkrētais tonis - L2W1 ir pārlieku silts un tumšs man, tāpēc izmantoju visādus trikus, lai šo līdzekli tomēr nēsātu uz savas sejas. Vieglāka grima dienās jaucu ar mitrinošo fluīdu, vakara iznācieniem jaucu ar pāris pilnieniem balta tonālā krēma. Vispār šim produktam ir pieejami 9 dažādi toņi. Uz sejas ādas konkrētais produkts ir minimāli pamanāms, ja vien to ļoti labi iztušē. Tas neuzsver grumbas un sausos pleķīšus. Manā izpratnē produkts ideāli derēs nobriedušai ādai.



Signature collection ilgnoturīgie acu zīmuļi -  /man toņos Plumberry un Brown/ - ir tiešām ilgnoturīgi, es pat teiktu ūdensnoturīgi. Konsistence- krēmīga,  pigmentācija - piesātināta, arī tušējas abi zīmulīši ļoti labi. Ar tiem var uzvilkt gan konkrētu līniju, gan veidot dūmakainu grimu, tušējot līniju ar zīmuļa galā esošu sūklīti.




Artistry Signature colour vaigu sārtums - /tonī Soft Rose/ - auksta toņa vaigu sārtums ar minimāliem spīdumiem, kas uz sejas nemaz nav manāmi. Ļoti pigmentēts produkts, kas labi tušējas. Arī pārforsējot to ir viegli izlīdzināt ar lielu pūderotu. Noturība - vidēja, man turas kādas 5-6 h uz citiem tonālajiem krēmiem un pat 7-8 h uz šīs pašas sērijas tonālā krēma. Tonis lieliski derēs visiem, kam ir vēsais ārienes tips.



Acu ēnu paletes :

palete Spice Bronze  - zeltaini, bronzīgi brūna palete ar diviem mirdzošiem un diviem metāliskiem toņiem un palete Pink Chocolate - auksti rozīga palete ar šokolādes brūnu, baleta rozā un rozīgi bēšīgiem toņiem.  Visi paletes toņi ir pigmentēti un ļoti krēmīgi. Arī plakstiņu iztušējas bez problēmām ar jebkuru otu, tiešām jebkuru. Klājums neveido pleķus vai nelīdzenumus.  Šīs ēnas lietojot ir tāda luksus sajūta, ko pastiprina vēl arī zeltainā kastīte, kurās var ievietot gan acu ēnas, gan vaigu sārtumu. Visi produkti nāk kā refili un pēc vajadzības var atram iegādāties savu kastīti, vai arī ievietot tajā to, ko gribas nēsāt līdzi un pārējos produktus atstāt mājās. Arī sastāvē esošie spīdumi nav "lēti". Tie ir ļoti smalka maluma un vakara gaismā uz plakstiņiem veido pat mazliet mitra grima ilūziju. Noteikti iesaku abas paletes pamēģināt.

Tā kā visus produktus lietoju ikdienā, atrādīšu arī divas grima variācijas.

Spilgts grims dienas pasākumam:





Seja - Artistry Signature Colour tonālais krēms, Soft Rose vaigu sārtums, MAC Pro Longwear konsīleris, Model Launcher bronzeris.
Acis - Spice Bronze acu ēnu palete, Brown noturīgais zīmulis, YSL skropstu tuša.
Lūpas - MAC Russian Red

Un maigi piesātināts vakara grims ar diviem dažādiem sejas izgaismotājiem:





Seja - Artistry Signature Colour : tonālais krēms, Soft Rose vaigu sārtums, maigi rozā acu ēnu tonis no Pink Chocolate acu ēnu paletes, The Balm Mary Lou manizer izgaismotājs,  MAC Pro Longwear konsīleris, Model Launcher bronzeris.
Acis - Artistry Signature Colour : Spice Bronze un Soft Roze acu ēnu palete, Brown noturīgais zīmulis, YSL skropstu tuša.
Lūpas - MAC Velvet Teddy


Signature Colour sēriju uzskatu par izdevušos - visiem produktiem ir luksus klases kvalitāte, kas viennozīmīgi priecē. :)Vairākus no šiem produktiem ņemšu līdzi arī atvaļinājumā, kas sāksies pēc divām dienām. Tāpēc blogā kādu laiku būs atvaļinājuma klusumus, bet tiem, kas vēlas redzēt arī kādas ceļojuma bildes un virzību - laipni lūdzu piesekot manā Instagram profilā .






*testa produkti

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Ļoti simpatiski koptēli un pašas ēnas arī izskatās foršas, nezinu kāpēc, bet bildēs, liecies kā līgva :) varbūt deļ grima ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha, paldies par komplimentu :) Varbūt kā līgava, jo daudz izgaismotāja.

      Dzēst