Trīs tonālie svētku grimam un jebkuram budžetam.

otrdiena, decembris 22, 2015


Sveiciens pirmssvētku sezonā!

Laiks skrien vēja spārniem nu jau divas dienas līdz Ziemassvētkiem. Laiks, kad pabeigt iesāktos darbus, skatīties mīļas filmas, iesaiņot dāvanas, sarūpēt svētku tērpu un padomāt par svētku grimu. Jā tieši par svētku grimu šodien vēlos pastāstīt maziet vairāk, prezentējot manus 3 pēdējā laikā mīļākos tonālos krēmus, kas ir īpaši sedzoši un īpaši piemēroti sabiedriskām iziešanām, ballēm un korporatīviem. Arī cenas kategorijas šiem tonālajiem līdzekļiem ir ļoti dažādas, kas derēs jebkuram svētku grima budžetam.

L'oreal Infallible 24h tonālais krēms - budžeta klases produkts, kas ir samērā biezas konsistences, ļoti sedzošs tonālais krēms. Ražotājs sola, ka tas turēsies uz sejas visas 24 stundas, tam gan ticēt nevajag. Man parasti bez labošanas šis produkts turas kādas 6 stundas, pēc tam ir jāpielabo. Pēc sajūtām šis ir līdzeklis, kuru komfortabli izjūtu uz ādas. Tas viegli izlīdzinās ar samitrinātu Beauty Blender, nerada maskas efektu un izskatās dabiski, cik nu tik sedzošam līdzeklim ir iespēja izskatīties dabīgi. Perfektam līdzekļa izskatam tas ir ļoti rūpīgi jāpludina un jāuzslāņo ar prātu. Šoreiz mazāk ir vairāk, taču rezultāts ir tā vērts, sevišķi ņemot vērā, ka tas ir budžeta klases segments.
Vēl viena nianse izvēloties toni - šim tonālajam ir tendence uz sejas oksidēties, tāpēc iesaku ņemt vienu toni gaišāku. Man pašai esošais ir par dzeltenu, prasītos vēl gaišaku toni.

Cena: ap 16 EUR
Vērtējums : 8/10

Clarins Everlasting Foundation SPF 15 -  luksus klases pārstāvis un mans absolūtais favorīts jau 5 mēnešu garumā, gandrīz katru dienu. Tonālais krēms, kas ļoti viegli klājas, ekonomiski lietojas un padara manu sauso/normālo ādu nevainojumu. Lai noklātu visu seju man pietiek ar minimumu produkta. Konsistence ir ļoti bieza, taču bez problēmām pludinās, neiesēžoties porās un neveidojot maskas efektu. Uz sejas veido satīna finišu un piepūderējot man ideāli turas visas 8- 9 stundas. Lietojot šo tonālo krēmu, liekas, ka seja ir mazliet fotošopēta un āda ir ideāla, lai arī nekādu baigo grima kārtu ne redz, ne jūt. Foršs produkts, noteikti iesaku patestēt! Turklāt arī toņu izvēle ir ļoti liela,    man pašai ir ar neitrālo apakštoni, kas neoksidējas. Šo klāju ar Nanshy otu, pēc tam pielīdzinot ar grima sūklīti.

Cena: ap 45 EUR
Vērtējums : 10/10


Make up Forever Ultra HD foundation  - profesionālās kosmētikas jomas favorīts. Šķidras, plastiskas konsistences tonālais līdzeklis, kuru var bezgalīgi uzslāņot, neradot kūkas efektu. Arī uz ādas šis izskatās visdabiskāk no visiem trijiem. Tas viegli pludinās, pielāgojas ādas tonim, nosedzot nepilnības. Kā jau HD klases produkts, tas ir īpaši piemērots foto sesijām un kameru gaismām, nekūst, nenotek, ir sviedru un samērā laikapstākļu noturīgs. Seja ar šo izskatās ļoti veselīga un starojoša. Arī noturība ir pieklājīga - man turas kādas 8 stundas, bez īpašas pielabošanas. Pieļauju, ka taukainai ādai zem šī prasītos vēl kāds labs praimeris un plāna pūdera kārtiņa, tad ilga noturība būtu nodrošināta. Ja ir paredzētas ballītes ar bildēšanos, vai korporatīvie pasākumi, kur visi zibsnī fotoaparātus, šo līdzekli tiešām iesaku.

Cena: 48 EUR
Vērtējums: 9/10

Visi trīs produkti patiešām derēs ideālam svētku grimam, atiek vien piemeklēt katram budžetam draudzīgāko un atcerēties, ka jebkura tonālā līdzekļa noturību palielina labs, piemērots sejas praimeris/ bāze ( man pašai ir Instablur no TBS) un plāna fiksējošā pūdera kārtiņa.


Foršas balles un jautrus svētkus Jums, skaistules! :)

You Might Also Like

10 komentāri

  1. Mans favorīts no šiem HD :) Infallible var lietot ir ok :) Mana ar sausa āda. Un Clarins nebūšu mēģinājusi, bet Tu iedrošināji !

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Claris ir foršs, manējau jau tūlīt beigsies, tāpēc prātoju, vai pirkt to pašu vietā, vai ko citu no Clarins

      Dzēst
  2. no šiem konkrēti neesmu nevienu lietojusi, lai gan mēģināju tik uz rokas to Infallible no kuriem diemžēl neviens nederēja, jo tiešām nejauki pēc laika oksidējās, kad biju atstājusi uz testu un toņi īsti nav tas, kas nepieciešams. Vismaz var priecāties, ka True Match beidzot ieviesa gaišākus toņus :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. True Match man kādu laiku arī ļoti patika, bet man prasījās lielāka noturība. Varbūt ir jāpamēģina jaukt Infallible un True Match :)

      Dzēst
  3. Infallible man ljoti nepatīk, man nav sausa āda, bet uzklājot šo tonālo škjiet seja pilnīgi savelkas, turklāt rada maskas efektu, un,jā, toñu izvèle švaka!! Bet noturība gan perfekta! citus no minētajiem neesmu mēgjinājusi,bet kaut kad noteikti vēlos pamēgjināt Clarins!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tā āda šobrīd ļoti sausa un pirms kaut ko likt uz sejas, es vienmēr pamatīgi mitrinu, varbūt tāpēc man tas maskas efekts nešķita tāds pamanāms. Toņus gan varētu ieviest vairāk un mazāk tos dzeltenīgos - mūsu platuma grādos tāds dzeltenīgo toņu kvaltums nav nepieciešams.

      Dzēst
  4. Šovakar noteikti noderēs padomi :) Laimīgu Jauno gadu un lustīgu svinēšanu jums visām :)

    AtbildētDzēst
  5. Ir kādi kursi, apmācības par saprātīgām cenām par make-up uzklāšanu? Esmu bijusi Douglas kursos, bet tonālā otas tāpat nemāku lietot :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ieteiktu meklēt kādu vizāžisti, kas privāti pamāca. Zinu vairākas meitenes, kas šādi ir gājušas. Vēl jau var skatīties youtube pamācību video, kas tagad ir ļoti daudz - visām gaumēm un visiem sagatavotības līmeņiem :)

      Dzēst