Madara Become Organic produktu komplekts un Sun Flower tonējošais fluīds - atsauksme, iespaidi un tests.

pirmdiena, decembris 28, 2015



Nevienam nav noslēpums, ka skaistuma kastītes jau labu laiku ir pieejamas arī Latvijā. Man patiešām lielas prieks par to, ka arvien vairāk ražotāji pievēršas šādam kosmētikas produktu prezentēšanas veidam. Šoreiz dalīšos ar saviem iespaidiem par Madara jauno skaistuma kastīšu servisu, kas sola piemeklēt katrai sezonai atbilstošākos un aktuālākos produktus. 

Šobrīd ir iespējams pasūtīt nākošā gada pavasara un rudens skaistuma kastītes - Madara Insider's Beauty Box. Pasūtot pavasara kastīti, visi saņem Become Organic produktu komplektu, kas prezentē Madaras labāko produktu izlasi un ļauj tuvāk iepazīties ar ražotāju. Man pašai šāds notikumu pavērsiens ir liels prieks, jo uzskatu Madaru par vienu no Latvijas ražotājiem ar ko varam lepotiem. Arī produktu iepakojums ir bez gala pārdomāts un mīlīgs. Būs īpaši patīkami gan lietot pašai, gan saņemt dāvanā vai dāvināt.


Become Organic komplektā ir viens pilnizmēra produkts un divas produktu miniatūras:

Attīrošās putas sejas ādai (150ml/pilnizmēra produkts)  - Man patiešām liels prieks, ka šajā komplektā ir iekļautas šīs sejas putas. Tas ļaus tās iepazīt un iemīlēt lielākam cilvēku skaitam :) Pati tās lietoju kopš tās nāca pārdošanā pāris gadus atpakaļ. Lietoju tās neregulāri, kursu veidā, lai sejas āda nepierod, taču vienmēr pie tām atgriežos. Vismaz 2 reizes gadā. Maigas, krēmīgas, lieliski tiek galā arī ar acu grimu. Plašāka atsauksme par šīm sejas putām bija šajā rakstā.

Reģenerējošs nakts krēms visiem ādas tipiem (25ml) - Arī šo produktu kādreiz lietoju ļoti ilgi un regulāri, tas pat bija minēts manā 2014. gada labāko sejas kopšanas produktu topā, kas tika atrādīts šajā rakstā. Šogad krēmu neesmu lietojusi un pamēģinot, atcerējos, cik tas ir biezs, krēmīgs un barojošs. Neskatoties uz biezo konsistenci tas samērā ātri iesūcas un labi tiek galā ar ādas sausajiem pleķīšiem.

Dziļi mitrinošs dienas fluīds (25ml) - Šo iepriekš nebiju lietojusi. Patestētjot pāris nedēļas rezultāts mani apmierināja. Šis līdzeklis būs labs kā pamats pirms tonālā krēma uzlikšanas, sevišķi tagad, kas temperatūras stabiņš ir noslīdējis zem nulles. Vien jāļauj produktam labi iesūkties, pirms doties ārā, savādāk ir risks iedzīvoties kuperozā ādā. Visādi citādi - produkts ļoti patīkams, viegls un samērā ātri iesūcas. Un smaržo pēc vasaras, kuru es jau pastiprināti gaidu :)

Komplekta cena : 16.95 EUR, tik parasti maksā attīrošās sejas putas vienas pašas. Komplektā tām nāk vēl divas miniatūras.




Vēl viens jaunums no Madaras ir tonējošie fluīdi mazos, 15 ml iepakojumos. Man ir Sun Flower - ar zeltainiem spīdumiem, paredzēts iedegušai ādai. Lai arī man āda nav iedegusi, produkts ļauj atdzīvināt pelēko sejas toni un padarīt ādu veselīgu un mirdzošu. Es pati agrāk, kādus 4 gadus atpakaļ šo fluīdu lietoju regulāri, taču pat man ļoti regulāri lietojot bija grūti izlietot visu lielo 50 ml iepakojumu. Fluīds lietojas ļoti ekonomiski un papildus izgaismo/ mitrina sejas ādu. Papildus produktu var lietot atslēgas kaulu un kakla bedrītes uzgaismošanai - īpaši svinīgam un veselīgam reljefam un efektam. 
Tiem, kam ir ideāla sejas āda, vai gribas ādu atpūtināt no liekas kosmētikas kārtas, var lietot šo vienu pašu. Es lietoju virs tonalā krēma, vai arī piejaucu mazu pilīti tonālajam krēmam klāt. Tādi triki padara pat vismatētāko un sausinošāko tonālo krēmu vairāk mirdzošu un plastisku.

Cena: 15ml - 9.50 EUR/ 50ml - 24.95 EUR


Tādi lūk patīkami jaunumi! :) Kas ir Jūsu mīļākais produkts no Madaras?



You Might Also Like

2 komentāri