Visi no viena - Oriflame Giordanni Gold dekoratīvā kosmētika - grims.

ceturtdiena, novembris 19, 2015


Šodien turpinu aizsākto rakstu tēmu par viena ražotāja vai vienas kosmētikas līnijas kosmētikas testēšanu. Viss pamata grims, kas redzams bildē ir no Oriflame Giordani gold dekoratīvās kosmētikas līnijas. Iepriekš no šīs līnijas neko nebiju mēģinājusi, gluži vienkārši tāpēc, ka ikdienā neaizraujos ar katalogu kosmētikas pasūtīšanu. Vēl no agrākiem laikiem bija palicis tas uzskats, ka tas ir laikietilpīgi un sarežģīti - atrast konsultantu, šķirstīt katalogus, sarunāt preces saņemšanas vietu. Tagad izrādās jau viss kā sen ir mainījies - Oriflame katalogu kosmētiku var pasūtīt online un ļoti operatīvi saņemt pašā Rīgas centrā. Tāpēc šodien dalos ar saviem minimālistiskajiem iespaidiem par Giordani Gold :)


Grimā izmantotie produkti :

Acu ēnu kvartets /Divine Brown/ 10.90EUR - Nezinu, vai tas vecums, vai statuss vai pieradums, bet es joprojām nevaru paiet garām brūno toņu acu ēnām. Liekas, ka neko citu nevajag. Zinu, ka garlaicīgi, toties ļoti praktiski :) Šīs acu ēnas man patika ar savu pigmentāciju, noturību un ērto iepakojumu. Tušējot gan mazliet birst, tāpēc sākumā iesaku ēnot acis, pēc tam lietot tonālo krēmu un konsīleri. Vislabāk lietot ar acu ēnu bāzi un pirms likt uz plakstiņiem liekās ēnas nokratīt. Visādi citādi - turas ļoti labi, arī toņi derēs gan ikdienai, gan svētkiem. Īpaši man patika satīna toņu pigmentācija. Matētie toņi gan tādi mazliet blāvi, taču uzslāņojot tiem nav ne vainas.

Giordani Gold pagarinošā skropstu tuša / 10.90EUR - Iepatikās no pirmās reizes. Lieliski atdala un pagarina skropstas, neatņemot apjomu. Arī klājas ļoti viegli, konsistences dēļ, kas nav ne pārāk bieza, ne ūdeņaina. Man turas visu dienu un nebirst. Arī pēc taustes skropstas nav salipušas, bet tādas ļoti elastīgas un dzīvas, kas man pašai ļoti patīk.

Giordani Gold pērlīšu pūderis / Natural Bronze/ 16.90EUR - Sākumā likās, ka produkts būs man nepiemērots tā intensīvā, bronzīgā toņa dēļ, taču pamēģinot, pat ļoti iepatikās. Šo lietoju kā hibrīdu starp vaigu sārtumu un konturēšanu. Dienas, kad īpaši negribas pārslogot seju, vai trūkst laika. Ar Konturēšanas otu produktu klāju no auss augšējās pamatnes, tieši uz vaigu kauliem. Produkts ir ļoti pigmentēts un intensīvs, tāpēc svarīga ir labas kvalitātes otiņa uz kārtīga iztušēšana. Visādi citādi - tas izskatās gaumīgi, ne pārlieku oranži, ne spīdīgi.

Giordani Goldu lūpu kontūrzīmulis / Nude/ 4.90EUR - Ar šo parasti konturēju lūpas, lai tās izskatos pilnīgākas un simetriskākas. Ļoti patīk, ka zīmuša otrā galā ir otiņa, kas ļauj konkrētu līniju tušēt, radot dabisku efektu. Šis ir zīmulis ar ko šobrīd eksperimentēju dažādas lūpu palielināšanas tehnikas, kad augšējo vai apakšējo lūpu zīmē mazliet pilnīgāku nekā tā patiesībā ir. Uz visām lūpām klāts gan zīmulis īsti nestrādā - pigments sāk velties un neturas. Toties kā lūpu kontūra strādā ļoti labi un turas līdz pat 6 stundām.

Giordani Gold Age Defying tonālais krēms /Porcelain/ 14.90EUR-  Vēl viens favorīts no Oriflame. Biezs, sedzošs tonālais krēms, kas klājas ļoti līdzeni un padara sejas ādu ļoti vienmērīgu. Arī uz sejas ādas ar to jūtos ļoti ērti - nekas nesaveļas, netek un nepleķojas. Sastāvā ir arī antioksidantu sastāvdaļas, kas īpaši priecē. Šis manā izpratnē pēc kavlitātes neatpaliek no luksus kategorijas tonālajiem krēmiem, vismaz es atšķirību neredzu.

Nu un vēl grima kopskats :





You Might Also Like

6 komentāri

  1. ah, lai cik nebūtu garlaicīgi, man ļoti patīk brūnie toņi, ieraugu kaut ko tādu, kas man nav un VAJAG :D

    skaists koptēls :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Man jau liekas, ka tie brūnie acu ēnu toņi ir drošības kalngals, toties smuki izskatās :)

      Dzēst
  2. Man arī ļoti patīk nude paletes, tās ir vienīgās, ko izmantoju. :)
    Skaists tēls!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Man vēl lilā acu ēnas patīk un bronzīgās, pārējām gan neapzināti eju ar līkumu.

      Dzēst
  3. Tonālo krēmu gribētu izmēģināt, jo biezs un sedzošs manām ausīm skan labi :)

    AtbildētDzēst