Lush 2015. gada Ziemassvētku kolekcija - foto apskats.

piektdiena, novembris 06, 2015


Liekas šis gads pavisam nesen sācies, bet nu jau novembris un man kopš oktbra ir Ziemassvētku sajūtas. Lielakoties tas ir pateicoties zīmoliem, kas savas svētku kolekcijas sāka prezentēt jau rudenī, radot totālu prieku un svētku noskaņojumu. Šoreiz atrādīšu foto reportāžu no Lush Ziemassvētku kolekcijas. Dāvanas no Lush, kā jau katru gadu, šogad ir spilgtas, krāsainas, apreibinoši smaržīgas un pārdomātas.


Dažādu tekstūru, smaržu un iedarbības vannas bumbas un putas. Katrs atradīs sev ko piemērotu. Dažas vannas bumbas ir ikgadējā svētku kolekcijas klasika, dažas, kā piemēram piecas mīlīgas barankas, savērtas uz sarkanas lentas- ir šī gada jaunās vannas putas, ko ražotājs paredz lietot piektajā Ziemassvētku dienā :) Būtu labi, ja svētki nekad nebeigtos...



Vēl viens klasisks un ļoti foršs produkts no Lush ir ķermeņa un roku losjons Celebrate - sastāvā citrusaugļi un konjaks. Gandrīz Ziemassvētku bole :)





Arī šogad Lush Ziemassvētku kolekcijā ir Santa Fun un Snowman fun - dušas/ vannas produkts no kura ir iespējams veidot mīlīgus ķiņķēziņus, pašportretus vai Ziemassvētku ematikas figūriņas. Lush plstelīns ir vegāniem un videi draudzīgs, un gatavo mākslas darbu pēc tam var izmantot dušā - ķemeņa mazgāšanai. 


Tā Santa Fun rezultāts izskatās realitātē- kad ar to darbojas 6 pieauguši cilvēki :)


Bez vannas bumbām un dažnedažādiem dušas priekiem, Lush Ziemassvētku kolekcijā plaši ir pārstāvētas dušas želejas, ķermeņa losjoni, lūpu kopšanas produkti un ķermeņa pūderi ar spīdumiem - īstam svētku noskaņojumam. Mans absolūtais šī gada favorīts ir dušas želeja Rose Jam - rugteni salds turku rozes un vaniļas sajaukums, kas ne tikai lutina degunu, bet arī pabaro ķermeņa ādu, pateicoties argāna eļļai, kas ir dušas želejas sastāvā.




Paldies zīmolam Lush Latvija un Polhem PR Latvija,  kas ļāva sajust maģisko svētku noskaņojumu un burvību jau oktobrī! Vēl maģiskākas šīs sajūtas padarīja dāvana The Magical Zoetrope ( attēlā), kuras sastāvā bija vairākas vannas bumbas. Pilnai laimei līdz Ziemassvētkiem vēl tikai jāiegādājas vanna! :)

Bildes : Kristaps Bardziņš foto.

You Might Also Like

2 komentāri