Labākais no savējiem - Saneribox Latvijas ražotāju kastīte.

pirmdiena, novembris 30, 2015


Skaistuma kastītes LaTvijā vairs nav nekāds jaunums, taču prieks, ka to ražotāji turpina attīstīties un piedāvāt kaut ko jaunu. Šoreiz tā ir skaistuma kastīte, kas pilnīgi veltīta Latvijā ražotiem produktiem.
Pirmkārt, lieli komplimenti no manis par noformējumu - ļoti ieturēts un gaumīgi patriotisks. Tādu ir liels prieks ne tikai pašai saņemt, bet arī kādam dāvināt. Starp citu, ņemot vērā manu draudzeņu īpatsvaru, kas dzīvo ārzemēs, vēlētos, lai šī kastīte vēl arvien būtu pieejama pārdošanā, lai to sūtītu kā  Ziemassvētku dāvanu. Manuprāt ļoti foršs veids kā iepazīstināt ar latviešu kosmētikas produktiem. :)


Šoreiz Saneribox kastītē bija 7 produkti. Sastāvs visiem bija vienāds, kastītes viena no otras neatšķirās.


Stenders melleņu roku krēms (25ml) - Īpaši ērts izmērs, lai nēsātu līdzi, jo ērti ieguļas gan rokā, gan neaizņem somā pārāk daudz vietas. Ļoti smuki smaržo pēc vasaras un melleņu laukiem. Arī iesūcas samērā ātri. Īpašs bonuss no manis par iepakojumu, kas Stenderam vienmēr ir uzdevumu augstumos.

Pien Dairy SPA putas jūtīgas sejas ādas attīrīšanai (pilnizmēra, 180ml produkta) - Ar šo produktu saskaros pirmo reizi, pirms tam nebiju lietojusi, lai gan dzirdēts par tiem bija daudz. Sejas putas ir ļoti maigas un krēmīgas, arī ādu attīra neslikti, bet ne ļoti labi. Tās netiks galā ar noturīgu tonālo krēmu vai acu kosmētiku, taču kā sejas ādas maigs papildus attīrīšanas rituāls, teiksim no rītiem, der labi. Vēl man sākotnēji bažas izraisīja produkta smarža - pēc piena sūkalām. Mazgājot seju smarža nav tik izteikta un stipra, taču jūtama, par ko man nav baigā sajūsma, jo man patīk, kad produkti patīkami smaržo.

Madara Peel augļskābju pīlinga sejas maska (12,5ml) - Ir mans absolūtais favorīts rudens/ziemas periodā jau vairāk kā gadu. Plašāku atsauksmi var lasīt šajā rakstā .

GMT Beauty intensīvs formējošs liftinga krēms (15ml) - Par šo latviešu zīmolu dzirdu pirmo reizi. Krēms domāts sejas ādas kopšanai no 30 gadu vecuma, un man liels prieks, ka kopš neseniem laikiem es šajā vecuma grupā iekļaujos :) Krēmu esmu jau pāris reizes meģinājusi - par to man ir samērā dalītas domas. To ir diezgan grūti izlīdzināt pa sejas ādu, tam ir īpatnēja smarža, taču tas momentāli iesūcas un minimāls liftinga efekts ir redzams uzreiz. Āda iegūst gludāku un vienmērīgāku tekstūru. Parasti šo lietoju miegainos rītos pirms tonālā uzklāšanas.

Ekoell Dzintara pērle (10 grami) - tonizējošs un ādu atjaunojošs krēms ar dzintaru. Šis ir mans absolūtais kastītes favorīts. Par šo ražotāju jau biju dzirdējusi no draudzenēm, kas aizraujas ar eko kosmētiku, taču pašai nekādi nesanāca izmēģināt. Krēmam ir apburoša, saldeni silta smarža (laikam tā smaržo dzintars?) un viegla, elastīga tekstūra. Klāt gan šo krēmu vajag uzmanīgi, var trāpīties mini dzintara gabaliņi. Ar šo produktu man ir absolūtas SPA asociācijas. Šo ražotāju labprāt papētīšu tuvāk.

Energy Bar musli batoniņš - Rudenī un ziemā jau prasās tie našķi pie kafijas ar pienu. Bija tiešām garšīgs un domājams veselīgāks par šokolādi :) Šī musli našķa ražotāja mājslapā /dion.lv/ šobrīd notiek noliktavs tīrīšana, kur atrodami arī vitamīni par pievilcīgām cenām. Tas, ja nu kādam noder.

Livonias Eco cosmetics bišu vaska sviests kāju pēdām (30 ml) - Smažo ļoti dabiski un skaisti - pēc vasarām laukos, medus un pirts. Iepakojumā konsistence izskatās cieta. Tā kā man ir alerģija uz bišu izcelsmes produktiem, pati produktu neesmu mēģinājusi, vien pagrozījusi rokās. Ome gan produktu ļoti novērtēja un teica, ka tagad reti kaut ko tik dabiski labu ražo :)

Kopsummā - šī bija viena ļoti interesanta kastīte, pateicoties kurai uzzināju vēl par dažiem latviešu kopjošās kosmētikas ražotājiem. Tiešām gribētos, lai šada kastīte, īpaši pirmssvētku laikā, būtu pieejama vairākus mēnešus pēc kārtas. Ideāla un ļoti skaisti patriotiska Ziemassvētku dāvana.

Saneribox kastīte iznāk katru mēnesi. Vienas kastītes cena - 18 EUR (šī gan maksāja mazliet vairāk - 19.99EUR). Pasūtīt var šeit. Zinu, ka šobrīd tiek pasūtītas jau decembra kastītes, kas domātas īpašai sevis lutināšanai svētku laikā.


*Testa produkts, kas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli.

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Patiešām feina ideja :) Ieinteresēja tas dzintara krēms, kur tāds nopērkams? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, gan ideja, gan noformējums ļoti foršs. Cik skatījos, tad pasūtīt un apskatīties vairāk produktus var Ekoell mājaslapā - http://www.ekoell.lv

      Dzēst
  2. Forša kaste un ļoti skaistas bildes. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Ir, ir forša...cerams vēl kādreiz kaut ko līdzīgu laidīs ārā :)

      Dzēst
  3. Pat nezināju par šādiem LV produktiem!

    AtbildētDzēst