Jaunā Mossa sejas eļļa - atsauksme, iespaidi un tests.

pirmdiena, novembris 02, 2015


Lai arī rudens šogad mūs ļoti lutina, tik un tā var just vasaras beigas un ādas prasību mainīšanos. Es tiecos ādu vairāk barot vakaros un mitrināt no rītiem, lai ne tikai saglabātu ādas jaunību un tvirtumu, bet arī izvairītos no sausajiem pleķīšiem, kas manai sausajai un jūtīgajai ādai ir raksturīgi tieši rudens/ziemas sezonā.
Pavisam nesen, Latvijas tirgū ienāca jauns zīmola Madara jaunākās māsas Mossa sejas ādas kopšanas rodukts - vitamīnu sejas eļļa nogurušai un nespodrai ādai. Arī man bija iespēja šo produktu izmēģināt - tāpēc šoreiz dalīšos ar saviem testa rezultātiem un iespaidiem.


Mossa jaunā sejas eļļa ir sejas ādu atjaunojošs koncentrāts ar 10 spēcīgām augu eļļām, kas sola atjaunot ādas mirdzumu un mitrumu, padarīt ādu maigāku un starojošaku. Produktu testēju vairāk kā mēnesi, dažādos veidos.
Smarža/konsistence/ sastāvs: Produkts smaržo ļoti spēcīgi - pēc smiltsērkšķiem un saldenām avenām, tiem, kam nepatīk pārlieku smaržojoši sejas kopšanas līdzekļi, smarža varētu likties traucējoša. Man par produkta smaržu ir divejādas domas- ja sākumā man tā likās traucējoša un pārlieku spēcīga, tad testējot ilgāk deguns pie smaržas jau bija pieradis un diskomfortu tā neradīja. Šī eļļa nav sausā sejas eļļa, kurai ir tendence iesūkties pāris desmitu sekunžu laikā. Šī ir tāda īsta, piesatināta sejas eļļa, kas iesūcas samērā lēni un pakāpeniski. Tas man pašai ne visai patika, jo ierobežoja eļļas lietošanu pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas. Produktam ir tiešām labs un bagātīgs sastāvs - mandeļu, avokado, olīvu, aprikožu, plūmju, prīmulu, mežrozīšu, auzu un tomātu eļļa. Tiem, kam ir alerģijas vai paaugstināta jūtība uz kādu no dabiskajām sastāvdaļām - īpaši jātestē šī eļļa uz saderību ar sejas ādu. Sastāvdaļas ir ļoti koncentrētas, kā jau dabīgam produktam. Tas var radīt gan spēcīgu barojošo un antioksidantu efektu, gan alerģiskas reakcijas. Par laimi manai alerģiskajai ādai šādas netika novērotas, bet āda no ādas atšķiras :)


Lietošanas veidi un efekts : Tā kā šī nav mana pirmā saskarsme ar sejas eļļām, produktu mēģināju lietot pēc man pierastās eļļu lietošanas shēmas :) Sākotnēji šo eļļu sejas ādā iemasēju kā serumu/ koncentrātu pirms nakts krēma uzklāšanas. Te svarīgi ir eļļu pareizi dozēt. Produktam ir stikla dozētājs, kas ļauj eļļu lietot pa pilienam. Jā, tieši pa pilienam vai diviem pietiks pat ļoti sausai ādai. Šoreiz mazāk ir vairāk - pārdozējot produktu, rodas tāda pārlieku eļļaina un netīrītas sejas sajūta. Savukārt, ja produktu izmanto mazāk un neslinko to iemasēt - nakts krēms iesūcas daudz ātrāk un strādā daudz efektīvāk. Arī sejas āda no rīta jūtas daudz pabarotāka, mitrināta un dzīvīgāka. Sausie ādas pleķīši arī nav novēroti.
Vēl šo eļļu esmu izmantojusi sajaucot vienu pilienu produkta ar savu ikdienas tonālo krēmu ( mans ir ļoti sedzošs no Clarins). Šo triku bieži izmantoju arī grimējot citus - tas ļauj radīt tādu veselīgākas, starojošākas ādas izskatu. Arī klājas šāda veida atjaukts tonālais krēms daudz plūstošāk un vienkāršāk.


Kopsummā : Šī ir laba sejas eļļa, kas strādā, ja vien to pareizi izmanto. Turklāt, tā nopērkama par budžetam ļoti draudzīgu cenu. Efekts uz sejas ādas ir jūtams un redzams pēc 2-3 nedēļu lietošanas. Īpaši patiks tiem, kam ir sausa/ kombinēta, kā arī dehidrēta sejas āda. Taukainas ādas īpašniecēm ieteiktu sākumā eļļu testēt, pirms pirkt pilno iepakojumu - ne visiem var patik eļļas vidēji lēnās iesūkšanas spējas, arī eļļu kā sejas ādas kopšanas produktu taukainas ādas īpašniecēm bieži ir psiholoģiski grūtāk lietot :), tomēr mēģināts nav zaudēts.

Nopirkt: " Drogas" veikalos
Cena:  14.99 EUR (pietiks ļoooti ilgam laikam, jo produkts lietojas tiešām ekonomiski)

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Es arī iesaku šo eļļu! Sakumā tā dīvaini likās lietot kaut ko eļļainu savai kombinētajai ādai, bet rezultāts mani ļoti apmierina!

    AtbildētDzēst
  2. Man ir taukaina sejas āda,taču esmu to pieradinājusi pie eļļām. Šis arī bija trāpījums manā lauciņā! :) Patīkams produkts par labu cenu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši, ka mūsu pašmāju ražotāji arī ražo kaut ko tik ļoti kvalitatīvu un visiem pieejamu. :)

      Dzēst
  3. Mana sejas āda ir jaukta tipa, bet rudens/ziemas sezonā tā burtiski prasās tikt papilus pabarota.
    Man pirmais mēģinājums bija ar caudalie sejas eļļu un biju patīkai pārsteigta.
    Mossa izmēģināju, jo tiku pie paraudziņa. Smarža man ļoti patika un efekts arī bija ok, tomēr caudalie eļļa likām piemērotāka manām vajadzībām. Es teiktu, ka jebkura eļļa pietike gandrīz mūžībai, jo lietojas pa pilienam vien

    Miss?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, patēriņš ir minimāls, kas produktu padara vēl pievilcīgāku un uz pircēju orientētāku :)

      Dzēst