Adventes vainags DIY - 2015.

ceturtdiena, novembris 26, 2015




Ar katru gadu man laiks iet ātrāk. Šis gads nebija izņēmums. Daudz, kas ir mainījies, gribas ticēt, ka tikai uz labu :) Šoreiz pēc tradīcijas dalos ar savu Adventes vainaga veidošanas fotoreportāžu ( pagājušā gada vainagu var redzēt šeit ).

Mans  pirmās Adventes mandarīnu krāsas vainags šogad ir sanācis izteikti krāšņs, saulains un optimistisks, jo es jau tagad gaidu pavasari ar krāsu sprādzienu. Bet pagaidām šis man ir tāds pārdomu, sevis un citu sildīšanas laiks.
Tie, kas seko manam Instagram kontam jau būs pamanījuši, ka rudenī pavisam negaidīti, kādā svētdienas izbraukumā uzdūros savvaļas fizāļu laukam. Tad arī tapa ideja par saules Adventes vainagu. Koka mizas gan tika vāktas pāris dienas atpakaļ tepat Rīgā, aiz Alfas :) Tālāk maza fotoreportāža par to, kāds ir gala rezultāts.









Koka zvaigznes, līmes patronas un pistole - viss no "Tiger", vainaga pamatne un zelta aerosola krāsa - "Cenuklubs". Vidēji vienam šāda lieluma vainagam vajag 4 līmes kastītes, tad viss sanāk skaisti pēc visiem floristikas likumiem- vainagu var cilāt un apgriezt otrādi, viss smuki turas un nekas nebirst.


Un galarezultāts





Domāju, ka ļoti efektīvi un urbāni krāšņi izskatītos arī Adventes vainags, kas veidots tikai no krāsotām koka mizām. Šo ideju man ir plānā īstenot mājas ieejas durvīm. Bet otra Adventes vainaga variācija, kas tapa manai mammai un no šiem pašiem materiāliem ir vēl mazliet krāšņāka.



Lai silts, saulains un mierīgs gaidīšanas laiks...

You Might Also Like

8 komentāri